Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Macin Yildizi Kimdir?
Michael Petkovic (Kaleci) 38 10,30%
Fabio Da Silva Bilica (Defans) 70 18,97%
Mamadou Diallo (Defans) 3 0,81%
Faruk Bayar (Defans) 8 2,17%
Abdurrahman Dereli (Defans) 30 8,13%
İbrahim Dağaşan (Orta Saha ) 16 4,34%
Kanfory Sylla (Orta Saha ) 0 0%
Mohamed Ali Kurtuluş (Orta Saha ) 1 0,27%
Sezer Badur (Orta Saha ) 14 3,79%
Murat Erdoğan (Orta Saha ) 7 1,90%
Musa Aydin (Orta Saha ) 5 1,36%
Yannick Kamanan (Forvet) 141 38,21%
Mehmet Yıldız (Forvet) 28 7,59%
Pini Balili (Forvet) 8 2,17%
Katılımcı sayısı: 369. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.02.2009, 20:30   #141
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

arkadaslar, o kadar güsel mesaj var hakkınızda yazılan neden bunları görmüyosnuz? her grupta asırı fanatıkler,yada futbolu cok bılmeden körü körüne yorum yapan insanlar olur.. biz sizin hakkınızı size teslim ettik,penaltıya gelınce orta hakem görmemiş olabılır ama yan hakemın görmemesı gercekten ılgınc,zaten yan hakem ıkı takımada ıkı yarı boyunca sacma sapan bayraklar kaldırdı,taraftarınızın ne kadar cefakar oldugunuda son derece iyi biliyoruz ve kesinlikle yerinizin alt sıralar olmadıgınıda gayet iyi biliyoruz. burdakı yazılan kotu mesajlar sızın gruptan bı kac kendını bılmezın sapur supur mesajlarından sonra yazıldı.. yiğidin hakkını yiğide veririrz biz,o eskişehir neden bu kadar aça asıldıkı dıyen arkadas kımse bende kınıyorum,bizim zaten kımseden bı beklentımız de yok zaten.. yalnız anadolu kardeslıgı dıyen bır cok grubun orda burda yaptıgı yorumlarda bızlerı üzmekte..umarım bunan sonra oynadıgınız futbolun karsılıgını alırsınız..sıvasspor lıg basından berı kollanılmıyor ıkı mac hatar lehımıze calındı dıye yer gok yerınden oynadı sızlerde buna alet oluyorsunuz,kabul edıyorum canınız yandı ama sıze hakveren gruplar sızı seven degıl bızım basarımızı cekemeyen sampıyonluk yolundakı rakıplerımızdır.. bu lıgde herkes ak kaşık oldu bi kollanan,sahtekar takım bız oldu gıbı bı hava var sızce neden? ben gayet ıyı bılıyorum kı bu yaygaranın sonucunda sıvassporunda canı yakılacak, 4 büyütülmüşün bu yaygaradan nasıl bi pay bekledıgı gayet acık.. bu başarıya şike demek nankörlüktür..
bız asıl lıg sonunda konusacaz,tesaduf mu sonuna kadar helal mi bubasarı?lig sonunda herkes beklesın...
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2009, 20:34   #142
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1179 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

ESESliler yaktık ,yıktık,taşladık laflarıyla övüne dursun, bilzer her şeye rağmen ESESin dik duruşunu hep takdir ettik..Ancak onlar hakemin hatasını Sivas'a ve Sivasspor'a kin duyar derecesinde genelleyerek sempati kaybettiler..

Bizim arkamızda Maliye bakanı yoktu,ETİ gibi büyük bir şirket yoktu..Biz kıtlıktan çıkan lezzet olduk..Parayla pulla değil yürekle çıktık bu lige ve yürekle şampiyonluğa oynuyoruz!Vesselam..

Çok fazla hakem hatasına kurban gittik diyorsunuz ama nedense şampiyonluğa giden bir anadolu takımının maçında penaltımız verilmedi diye kin kustunuz hem de suçu olmayan Sivasspor'a..

Bu kadar mı istiyordunuz Sivasspor'a çelme takmayı..
Merak etmeyin ESES kümede kalmak için bu bir puana ihtiyacı yok..ESES her halükarda bu ligde kalacaktır..1puanla küme düşmez..

Ancak Sivasspor bu 3 puanla şampiyon olur ya da şampiyonluğu kaybedebilir..
Her maçta hakem hatası yapılıyor sustunuz sustunuz bu maçta ahu vah ettiniz..Gerçekten çok manidar!
Alt 24.02.2009, 21:07   #143
dolunay26
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dolunay26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1.si dediğim gibi eskişehirin kemal unakıtandan aldıgı tek yardım..gaziantepbelediyeli 2 futbolcunun eskişehire gelmesi oldu..antepbelediye ile ikili ilişkileri sayesinde..sergenin gelmsine ikna etti birde..sergeni aldı demiyorum ikna etti sadece yoksa parasını gene eskişehirspor verdi.direk bir para yardımı almadı..alamazda zaten..ben maliye mezunuyum..siz ne sanıyorsunuz bu kadar kolaymı koskoca ülkenin parasının bir kulube verilmesi...bunu bir hesabı kaydı var..kuruşuna dokunamazsınız..sadece ilişkilerde yardımı olmuştur..konu kemal unakıtan olunca iticiliğinden dolayı çok dikkat çekiyor..oysa diğer bakanlar,m.ali şahin antalyaya, faruk özak bursaya ismini hatırlayamadığım bir bakanda trabzona unakıtanın yardımının misli mislini yapıyolar..ayrıca arkadaslar yasal olmamasına ragmen bir çok belediye takımlarına yardım ederken, bizim belediyenin tek kuruş yardımı olmamıştır..zaten belediye yardımımız olsa idi biz emin olun hiç kimseye muhtaç olmadan bir çok kulupten daha zengin olurduk..çünkü bizde onlarda olmayan bir çok imkan var..taraftar geliri, reklam v.s diğer külüplerden çok fazladır..meselaa bir kayserinin tüm sezon boyunca yaptıgı tribün hasılatını biz 2 yada 3 maçta yapabiliriz..sadece febe maçındaki hasılat yaklasık bir buçuk trilyondur arkadaslar..ayrıca etinin eskişehirspora yardım ettiğini söyleyen kardesim...eti yıllar önce bize takımın adının eskişehireti olarak değiştirilirse yardım edeceğini söylemiştir..ama bizim için eskişehirsporun manevi bir değeri vardır ve paradan daha önemlidir ve biz kabul etmedik.şu anki yardımı sadece reklam geliridir..oda diğer turkcell formalı takımlardan daha azdır..fakat geçen senede bizi sahipsiz bırakmadığı için vefa adına bu senede onlara verilmiştir..baska bir desteği oldugunu söyleyen varsa yalan söylemiştir..ikinci konu tekrar söylüyorum..biz daha önceki maçlardada isyan ettik..istanbulda federasyon binasına kadar gittik..karanfiller bıraktık..bizim sivasa özel bir kinimiz yok..ama dediğim gibi özellikle trabzon ve sivas maçındakiler basit bir hakem hatası ile geçiştirelemez..su ana kadar hakem hatası dedik tesadüf dedik..ama bu bardağı tasırdı ve işin rengini değiştirdi..şu ana kadar bir çok takım haketmeden şampiyon oldu..ve biz zaten bunun için yasasın anadolu dedik..yoksa biz anadolu istanbul derken ikisini ayıran sey kesinlikle marmara denizi değildi..şaibeli şampiyonluklarıydı..bunu iyi ayırmanız gerekir yani..tekrar söylüyorum elbette taraftarlarınızdan bazıları hakkımızı teslim etmiştir..ama bu iş sadece taraftarla olmuyo..önemli olan baskanınızın hakederek kazandık demsi dir bizi kızdıran..halbuki ne sadri şener nede ali koç bile bunu söylemedi sanırım daha net anlasılmıstır...tekrar size şampiyonluk yolunda basarılar..ama hakederek..
dolunay26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 21:14   #144
Akartuna58
Yiğido

Akartuna58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Akartuna58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SEMİHH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HARAM OLSUN 3 PUAN SİZİ ÇEKEMEMEZLİKTEN DEĞİL HAKSIZ BİR GALİBİYET ALDIĞINIZ İÇİN OYSA GEÇEN SENE SİZİN ŞAMPİYON OLMANIZ İÇİN EN AZ SİZİN KADAR BİZLERDE İSTEMİŞTİK...YAZIK

YETER ARTIK AGZIMI BOZACAM... FENER VEYA BASKA ISTANBUL TAKIMI PUANINIZI ALSA BUKADAR ISYAN ETMESSINZ... MACDAN ÖNCE ´HAVALARA GIRMEK YOK YENECEZ MENECEZ MACDAN SONRA HAKEM HATASI

BIZ MI VERMEDIK PENALTIYI ??? 3 PUAN ORAYA YAZILDI AGA GIT ISTERSEN FIFAYA SIKAYET ET BU MACIN TEKRARI OLURSA OZAMAN 1 - 0 DEGIL DAHA FARKLI BIR GALIBEYETLE ALIRIZ BUNA INAN !!! ama yok ya yine hakem hatasi olur dimi
Akartuna58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Akartuna58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2009, 21:16   #145
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hakedilmeyen şampiyonlukta kimsenin gözü yok arkadaşım..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.03.2009, 13:25   #146
deliyurek76
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 deliyurek76 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aarkadas ben boyle rezil bir oyun gormedim biz bu takimla yillarca yollara dustuk o kadar mac yaptik ama arkadas boylasine rezil bir futbol hic gormedim icrde disarda bugune kadar yillarim gecti bu yolda pram gitti bu yoldda canim acidi huzurum bozuldu ama hic bir zaman bu kadar utanmadim bu takimdan beni bilen bilir kimse yokken biz vardik o trubunlerde helal olsun bize yaziklar olsun bulent hoco sanaayrica belcikaya geldiler bir avuc sivasliya bir forma vermediler isteyince para dediler utanmadilar yaziklar olsun bulent sznz maci sattin icindeki fenerbahcelilik seni bitirdi kendisini feda etmeyen kahraman olamaz
deliyurek76 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 13:32   #147
deliyurek76
Yeni Yiğido

trubundeki arakadaslar size soyluyorum bu hafta sizin haftaniz olsun gosterin gucunuzu ben belcikada kaliyorum maca tvden bakiyorum sankitrubunler bos nasil taraftarlik boyle kendinize gelin elimize gelen kupa ve sampiyonlugu alacaklar musade etmeyin bir olun bin olun sesiniz ciksin duysun dunya sizi ve seni bulent hoca sattin bizi bu hafta helal olsun sana senin gibi fenerbahceliye seneye fenere alirlar seni hayirli olsun kupayida ver isin garanti olsun bulent hoca
Alt 01.03.2009, 13:38   #148
deliyurek76
Yeni Yiğido

bulent hoca sana yaziklar olsun sattin bizi arkadas icindeki fener askina sattin kupayida ver seneye isini garantile fener aragonesin gonderecek seni alir belki sunu unutma alaem buysa kral sivas seninle degil sensiz
Alt 01.03.2009, 13:55   #149
deliyurek76
Yeni Yiğido

eskisehir kendini ne saniyor anlamadim adam kume dusmeye oynuyor sivasa kafa tutuyar alem buysa kral sivas boyle biline

Etiketler
değerlendirelim, maçı