Cevap: Maçı Değerlendirelim
arkadaslar, o kadar güsel mesaj var hakkınızda yazılan neden bunları görmüyosnuz? her grupta asırı fanatıkler,yada futbolu cok bılmeden körü körüne yorum yapan insanlar olur.. biz sizin hakkınızı size teslim ettik,penaltıya gelınce orta hakem görmemiş olabılır ama yan hakemın görmemesı gercekten ılgınc,zaten yan hakem ıkı takımada ıkı yarı boyunca sacma sapan bayraklar kaldırdı,taraftarınızın ne kadar cefakar oldugunuda son derece iyi biliyoruz ve kesinlikle yerinizin alt sıralar olmadıgınıda gayet iyi biliyoruz. burdakı yazılan kotu mesajlar sızın gruptan bı kac kendını bılmezın sapur supur mesajlarından sonra yazıldı.. yiğidin hakkını yiğide veririrz biz,o eskişehir neden bu kadar aça asıldıkı dıyen arkadas kımse bende kınıyorum,bizim zaten kımseden bı beklentımız de yok zaten.. yalnız anadolu kardeslıgı dıyen bır cok grubun orda burda yaptıgı yorumlarda bızlerı üzmekte..umarım bunan sonra oynadıgınız futbolun karsılıgını alırsınız..sıvasspor lıg basından berı kollanılmıyor ıkı mac hatar lehımıze calındı dıye yer gok yerınden oynadı sızlerde buna alet oluyorsunuz,kabul edıyorum canınız yandı ama sıze hakveren gruplar sızı seven degıl bızım basarımızı cekemeyen sampıyonluk yolundakı rakıplerımızdır.. bu lıgde herkes ak kaşık oldu bi kollanan,sahtekar takım bız oldu gıbı bı hava var sızce neden? ben gayet ıyı bılıyorum kı bu yaygaranın sonucunda sıvassporunda canı yakılacak, 4 büyütülmüşün bu yaygaradan nasıl bi pay bekledıgı gayet acık.. bu başarıya şike demek nankörlüktür..
bız asıl lıg sonunda konusacaz,tesaduf mu sonuna kadar helal mi bubasarı?lig sonunda herkes beklesın...
|