Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Anderlecht: 5 - SİVASSPOR: 0
Alt 29.07.2009, 00:04   #141
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Anderlecht: 5 - SİVASSPOR: 0

Hiç bir şeye değil,şu hamsi beyinleri sevdindiriyoruz ya ona üzülüyorum!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 00:08   #142
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

helal olsun size

takımın iskeletini bozdunuz,amacınıza ulaştınız,zaten yapılan yorumlarda da turdan ümitsiz olduklarını belirtiyorlar!

şampiyonluğa oynayan takım, bu sene küme düşmemeye oynayan takım olacak, tebrikler sn uygun, tebrikler sn odyakmaz
Alt 29.07.2009, 00:09   #143
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu kadro bu defans olduğu sürece bizim bu yıl yüzümüz zor güler bu takımı bu hale koyanlar utarnsın arkadaşlar sizin başınız dik olsun alnınız açık ben daha birşey beklemiyorum bu takımda çok sinirlendim maçı izlerken böyle maç olmaz ya vallahi olmaz top oynamayı unutmuşlar
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 00:11   #144
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

evetttt inşallahla,laylayla reynayla olmadıııı. bunu biz gördük,rıdvan dilmen yeter be bülent yeter konuşma konuştukca batıyorsun dedi.yav arkadaş bir takın hiçmi ayağa 2 pas yapamaz aha ben yemin ediyorum size yalansamda allah beni çarpsın. halısahadaki arkadaşları getireyim yemin ederim 3 pas yapardık sivasspor 2 pas yapamadı. gülermisin ağlarmısın.3 yeriz 5 yemeyiz,5 yeriz 8 yemeyiz. eee keser döner sap döner senide keser bülent beyy. yukardaki allah yanlış yapmaz. dua ett de tur atlamadın. atlasaydın 8 mi olurdu 18 mu olurdu allah bilir.demekki neymiiiişşşş özeleştiri yapmalısın. ben yanlış yapmam söylediklerimin hepsinde haklıyım arkassındayım diye demeçler vermen seni bitirdi. şuna inan kocaeli ve sakaryaspordan başka kulüp çalıştırmaz seni. hadi bide özel dostluğundan dolayı sivasspor başkanı mecnun başkan çalıştırır.ama sivaslılar buna müsade edermi onu bilmiyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 00:12   #145
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

babo sen sivaslı değilsin
hemen banlayın site yöneticileri
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 00:13   #146
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Anderlecht'le karşılaşan Sivasspor hiç gününde değildi. Yiğidolar Avrupa macerasına 4-0'lık yenilgiyle başladı

BAĞIŞ ERTEN

Annemizin liginde belirli bir irtifaya çıkmakla övünen Sivasspor, özlemle beklediği Avrupa diyarlarında ne yapar? Sorunun cevabı pek de iyimser olmadı doğrusu. Ne yazık ki çok kısa sürede anladık ki Türk futbol standartları enstitüsü Avrupa'da pek saygın bir kurum değil. Ve 'La İlahe İllallah'lar, vatan-millet hamaset turları eloğluna sökmüyor. Tamam, Sivasspor da yine yeniden kurulmanın sakarlığıyla fazla kötü açtı sezonu. 'Erken depresyon'dan mustarip bir ruh haliyle herkesten fark yediler. Ama iş ciddiye bindiğinde durum değişir diye düşünüyorduk. Olmadı. Türbülent’in yeni versiyonu Tenten-Kaptan Haddok verkaçında şaşa kaldı.
Maç her iki taraf adına dağınık başladı aslında. Fakat hızlı toparlayan Anderlecht oldu. Ani yüklendiler Sivas kalesine, hem de sağlı sollu. 6'da duran toptan gol bulurum hevesiyle biraz öne çıkan Yiğidoların, gelişen kontratakta golü yememesi deplasmanda atılan bir gol değerindeydi neredeyse. Çünkü onu yeseler, bozgunun kapısı daha da erken açılacaktı. Özellikle Boussoufa'nın acarlığı ve Biglia'nın aklıyla mücadele etmekte başta çok zorlandı 'Uygun adım marş'giller.

Kimse 'Hopdediks' diyemedi

15 dönerken oyun nihayet duruldu dedik. Ama bu sefer de Türk futbol geleneğinin vazgeçilmez motiflerinden biri olan duran top zaafı devreye girdi ve De Sutter’in 17’deki golüyle bir anda Anderlecht niyazına erdi: 1-0. Ermekle kalmadı, 22’de devamını da getirdi. Suarez iyi taşıdığı topu Boussoufa’ya servisledi, o da Avrupa kriterlerine uygun vurdu: 2-0. Çok dağınıktı Sivasspor ve Anderlecht bu fırsatı kaçırmayı hiç düşünmüyordu. Nitekim 32’de Wasilewski’nin direkte kalan topunu Chatelle ‘tiplerken’ bu istekle vurdu: 3-0. Görünen o ki durum giderek vahamet arz ediyordu. Geçen sezon “5-7 yeriz, ama 6-8 yemeyiz” diyen Bülent Uygun’u sıkıntıya sokacak bir gidişattan korkmamak elde değildi.
İkinci yarı hiç değilse daha insaflı başladı. Yine top genelde Belçikalılardaydı ama hiç değilse abluka gevşemişti. Bu ‘yürür-gezer’ halde bile golü bulabilecek kapasitede olduklarını 55 dönülürken anladık. Bu dakikada gelen art arda iki pozisyon da gösterdi ki Sivas bir türlü çarkı döndüremiyordu. 76’daki De Sutter’in golü de, 90 artı’daki Frutos’un acze davet eden golü de haybeden atıldı aslında. Anderlecht istediğini almanın huzuruyla keyifle oynuyordu, gole bile gerek yoktu. Sivasspor ise dört pası bir arada görse pozisyon zannedecek kadar kötüydü.
Türkiye’de mukim Beçikalı gazeteci Dirk Vermeiren “Bizde gerçek kahramandan çok çizgi roman kahramanı vardır” demişti bir keresinde. Ne yazık ki Sivasspor da dün akşam Şirinler’den daha mahir gözüken Anderlecht karşısında Türk karikatür sanatının vardığı noktayı gösterdi. Bu sayede hepimiz şunu gayet iyi anlamış olduk: Futbolun alaturkası ancak Misakı Milli sınırlarında geçer.
NOT: Avrupa Birliği’nin ebedi başkentinde, Brüksel’de oynandı dünkü maç. Sanki içine bir mesaj gizlercesine. Malum, inişli çıkışlı bu entegrasyon sürecinde asıl sorun İstanbul’un değil Sivas’ın Brüksel’e yaklaşması. Dün akşam futbol üzerinden bir kez daha teyit edildi bu.

Radikal
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Tex'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
YAZIKLAR OLSUUNNN!!!
Alt 29.07.2009, 00:15   #147
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart YAZIKLAR OLSUUNNN!!!

bülent hoca kendi kaprisleri ve maceraperestliği uğruna takımı ve taraftarları rezil etti!

bülent hoca artık eleştirilmeye alışmalaı ve burnunun dikine gitmeyi bırakmalaı bir de maç sonu çıkmış bütün suç benim diyor sanki marifet gibi sen hem diyorsun ki taeihimizin en önemli maçı hem de böyle bir maçta takım eski oyun şablonunu bozup uyduruk sistem deneme sevdasındasın yazık be

defans yol geçen hanına döndü yasin de sedat da tam bir facia hayrettin aldığı topu benden gitsin ne olursa olsun diye vuruyor hepsi korkak oynadılar

maç 3-0 olmuş çift forvete dönecekken bülent hoca hala erseni çıkartıyor embambayı defansa çekip yasin ya da sedat sorumsuzlarından birini çıkartmıyor

kimse masal anlatmasın bu kafayla gidersek bu senen ligde zor kalırız takıma 2 değil 3 transfer lazım:defans ortasaha forvet

ben idda ediyorum ki o kadar giden oyuncumuz olmasına rağmen bülent hoca macerayı bırakıp eski 4-4-2 veya 4-5-1 sistemimizi oynatsaydı bu kadar fark yemez ve goller bulur gelirdik

lütfen sayın başkan artık biraz paraya kıyıp sağlam adamlar transfer edin! elimizde uefa avrupa ligi kaldı anderlecehte artık elendik bundan sonra 1 ön eleme oynayıp onu geçersek uefa avrupa ligine kalabiliriz bari orda bu utancı temizleyelim ama bu takıma transfer şart maçı izlerken kahroldum inanın şimdi tsliler gsliler bjkliler bayram ediyor bülent hoca bu kadar da rezillik olmaz sivassporu kendi sevdan uğruna rezil ettin!!!
Alt 29.07.2009, 00:16   #148
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

0-5 nedenleri:
1. Gerçekten tecrübesizlik,
2. Korku ve kendine güvenmeme: Dikkat ettiniz mi? Musa'nın konuşmasını: 5-0 bekliyor muydunuz diye soruyor spiker, cevap: bu kadar beklemiyorduk oluyor.. Yani kendine güvenmiyor, konuşurken titriyor..
3. Korkunç transfer hataları: Bülent Uygun'da söyledi bu durumu ancak, söyler misiniz bana, şampiyonluğu son haftalarda kaptırmış bir takım ve düzeni bozulur mu?
Hadi Blica'yı para için sattınız, ya diğerlerini neden sattınız, Blica'sızda bu takım gayet iyiydi...
Aldığınız adamlar hangi eksiklerimize iyi geldi. Musa'nın yerine Murat neden oynamaz? Uğur kim? Cihan kim? Ersen kim?
Bizim topçularımız bireysel olarak çok iyi değillerdi ama çok iyi tutmuş bir maya idi, bir arada çok iyi çalışıyorlardı, neden bozdunuz bu mayayı?
4. Kızsak ta eleştirsek te Mehmet Yıldız'ın yokluğu,
5. Bülent Uygun'un takımı yeterince moral olarak hazırlayamaması
6. Geliyorum diyen sorunların (hazırlık maçlarında) görülememesi
7. Ve siz ey garip taraftarlar kitlesi,
ARTIK ANLAYIN, FUTBOLDA MAŞALLAH İNŞALLAHIN YERİ YOKTUR, GERÇEKÇİ OLUN GERÇEKÇİ YORUM YAPIN VE ELEŞTİRİN. MANTIKLI ve AKILLI TARAFTAR OLUN.
Son olarak: Üzülmeyin, hiç bir dünya takımı ilk kez katıldığı Avrupa'nın böyle bir arenasında hemen başarılı olamaz, yavaş yavaş.
Yine MANTIK, üzülürken bile....
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı KAOS'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 00:18   #149
yigidoabdullah
Acemi Yiğido

yigidoabdullah - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 yigidoabdullah FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

isi garantiye aldilar artik hedef uefa çok uzuldum haccetepe bile o kadar yemezdi çok uzuldum vallah ersen martin hiç yoktu petkoviç hiç oynamadi kale bostu 3 pas bile veremediler !!!!!!!!!!! bide beni izleyin diyor ersen pffffff
yigidoabdullah isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 00:18   #150
1anadoluyildizi
Acemi Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 1anadoluyildizi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazik ya herkez bülent hocaya giydiriyo
1anadoluyildizi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
anderlecht, balon, bırakmayalım, hocanin, malesef, oldu, sİvasspor, takimi, takımımızı, yanlız