Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Hoca Gidiyor (mu?)
Alt 04.10.2009, 10:51   #141
mehmeTayyib
Acemi Yiğido

mehmeTayyib - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 mehmeTayyib FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent Hoca Gidiyor (mu?)

hadi Sivas'ım! hadi Bülent Hoca! DOST(!) düşman görsün Sivası!

hiçbir yere git-me-ye-cek!
mehmeTayyib isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009, 14:39   #142
Borte Tarkan
Acemi Yiğido

Borte Tarkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 Borte Tarkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bulent Hoca Ankaragucune gidiyor.
Borte Tarkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009, 15:04   #143
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Güzelim takımı mahvetti şimdi kaçıyor...demiştim ben asla gitti demiycem kaçtı derim ben buna...Gitmiyecektin Bülent Uygun!
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009, 18:14   #144
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bülent hocanın ankaragücüne gidecegi yönde söylentiler var bu olay ne kadar dogru ne kadar yanlış onu önümüzdeki günler gösterecek
Alt 04.10.2009, 20:25   #145
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi aslında sondan başa cevaplasam daha mantıklı olacak heralde....
Güzel ve doyurucu analizler, tebrik ederim...
Şöyle bağlayayım, çünkü Bülent bey ayrılmıştır artık...
Büyük takım olma yolunda olan takımlar (ki umudumuz, geçen senenin tespitleri, mali durum vs vs bu yönde) bir insana endekslenemez, alternatif üretebilen, bir sürü yedek planları olabilen takımlardır..
Bak ne güzel bir kısmına katılmasam da içeriği akıl dolu analizler yapmışsın.
Bu ortamda aylardır anlatmaya çalışıyorum:
Akıllı, mantıklı ve bilimsel davranmak, düşünmek lazımdır, aşırı duygusallık bize her zaman (bakınız Sivas tarihi) kaybettirir.
Seninde yaptığın gibi kafa patlatmakla bir çok sorun çözülür, Bülent bey'e bu kadar muhtaç değiliz.
Not: Bence kimsenin takımı düşürecek kadar kredisi yoktur.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009, 21:30   #146
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Bugün maçtaydım, Sivas önceki maçlardan biraz farklıydı ve kazandı.ama bu galibiyet teknşndirektör Bülent Uygunun istifası ile ikinci planda kaldı.Çok emek verdi, emeğine teşekkürler.Gitmesini istemezdim ama yapacak birşey yok.hani derler ya "gidene dur, kalana git denilmez". yolun açık olsun bülent bey.hakkımızı helal ediyoruz (kendi adıma)....
Alt 04.10.2009, 21:38   #147
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Blinzeln Cevap: Bülent Hoca Gidiyor (mu?)

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel ve doyurucu analizler, tebrik ederim...
Şöyle bağlayayım, çünkü Bülent bey ayrılmıştır artık...
Büyük takım olma yolunda olan takımlar (ki umudumuz, geçen senenin tespitleri, mali durum vs vs bu yönde) bir insana endekslenemez, alternatif üretebilen, bir sürü yedek planları olabilen takımlardır..
Bak ne güzel bir kısmına katılmasam da içeriği akıl dolu analizler yapmışsın.
Bu ortamda aylardır anlatmaya çalışıyorum:
Akıllı, mantıklı ve bilimsel davranmak, düşünmek lazımdır, aşırı duygusallık bize her zaman (bakınız Sivas tarihi) kaybettirir.
Seninde yaptığın gibi kafa patlatmakla bir çok sorun çözülür, Bülent bey'e bu kadar muhtaç değiliz.
Not: Bence kimsenin takımı düşürecek kadar kredisi yoktur.
Her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasa da ben de sana teşekkür ediyorum seviyeni koruyup düzeyli bir tartışmada bulunduğun için...Şu andan itibaren Sivasspor'un uzun vadeli geleceği hakkında pek umutlu değilim umarım ki yanılırım umarım yeni hoca bizleri yanıltır ne diyelim...
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2009, 22:03   #148
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Bülent hocayı çok ararız çok yüz yıllık takımların yapamadığını biz iki senede iki defa yaptık sivas halkının hocamıza vefa borcu olduğunu düşünüyorum sahip cıkamadık o ki sivasımıza yatırım yapmaları için yurt dışından iş adamlarını ilimize davet etti kapatılan iş yerlerimizin mücadelesini en az bizler kadar savundu sesimizi bütün dünyaya duyurdu o kadar fazla duyurduki bazı büyütülmüş takımları tutan sözde sivaslıların zoruna (GS;TS BJK FB) gitti vay efendim neymiş bülent hoca çok konuşuyormuş efendilerin zoruna gidiyordu nasıl olurda anadoludan bir takımın hocası konuşur diyerek adını çok konuşuyora cıkardılar elbetteki konuşacak cünki o 7 milyonluk bir sivasın hocası az bile konuştu hocam yolun acık olsun biz senin değerini bilemedik kacan balık büyük olur derler ben senin bizi bırakmadanda büyük yetenek olduğunu bilenlerdenim üzüntüm çok büyük allah sivassporumuza en az senin gibi vefakar,cefakar,kalbi sivasspor sevgisiyle dolu bir hoca adam gibi adam bir anadolu yiğidi gelmesini nasip etsin
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2009, 22:47   #149
Medusa
Acemi Yiğido

Medusa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 Medusa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent hocayı çok ararız çok yüz yıllık takımların yapamadığını biz iki senede iki defa yaptık sivas halkının hocamıza vefa borcu olduğunu düşünüyorum sahip cıkamadık o ki sivasımıza yatırım yapmaları için yurt dışından iş adamlarını ilimize davet etti kapatılan iş yerlerimizin mücadelesini en az bizler kadar savundu sesimizi bütün dünyaya duyurdu o kadar fazla duyurduki bazı büyütülmüş takımları tutan sözde sivaslıların zoruna (GS;TS BJK FB) gitti vay efendim neymiş bülent hoca çok konuşuyormuş efendilerin zoruna gidiyordu nasıl olurda anadoludan bir takımın hocası konuşur diyerek adını çok konuşuyora cıkardılar elbetteki konuşacak cünki o 7 milyonluk bir sivasın hocası az bile konuştu hocam yolun acık olsun biz senin değerini bilemedik kacan balık büyük olur derler ben senin bizi bırakmadanda büyük yetenek olduğunu bilenlerdenim üzüntüm çok büyük allah sivassporumuza en az senin gibi vefakar,cefakar,kalbi sivasspor sevgisiyle dolu bir hoca adam gibi adam bir anadolu yiğidi gelmesini nasip etsin
Tebrik ediyorum sizi...Sivas bu zamana kadar kaybettiyse hep değerlerine sahip çıkamamasından kaybetti..Sivasspor Bülent Uygun varken Sivas'ın hep konuşulmasını bi şekilde hatırlanmasını sağlıyordu Sivas'ın bi popularitesi vardı...diğer türlü unutulup giderdik ki şimdide belki öyle olacak...Bülent Uygun'un konuşmasını istemeyenler gerçekten sadece Anadolu takımlarının pısırık kalmasını istedikleri için Sivasspor taraftarını galeyana getiriyorlardı...Anadolu takımları ezik kalacak susacak kaderine razı olacak istediler..Bülent Uygun bu tabuları yıkmıştı...SiVAS'IN hakkını savunması battı birilerine...
Medusa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Medusa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2009, 23:05   #150
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Medusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrik ediyorum sizi...Sivas bu zamana kadar kaybettiyse hep değerlerine sahip çıkamamasından kaybetti..Sivasspor Bülent Uygun varken Sivas'ın hep konuşulmasını bi şekilde hatırlanmasını sağlıyordu Sivas'ın bi popularitesi vardı...diğer türlü unutulup giderdik ki şimdide belki öyle olacak...Bülent Uygun'un konuşmasını istemeyenler gerçekten sadece Anadolu takımlarının pısırık kalmasını istedikleri için Sivasspor taraftarını galeyana getiriyorlardı...Anadolu takımları ezik kalacak susacak kaderine razı olacak istediler..Bülent Uygun bu tabuları yıkmıştı...SiVAS'IN hakkını savunması battı birilerine...
Sivas taraftarı, insanı kendi kaderini kendi çizdi,istemeden oyunlara alet oldu rakiplerinin ekmeğine yağ sürdü.Bugünü bir yere not edin Sivasspor taraftarı, sivaslılar belki sezon sonunda belki diğer sene ,geçen sezonki başarıyı hatırlayıp düştükleri duruma içleri sızlayacak,Sivasspor adı bir çaykur rizespor la aynı kefede hatırlanınca bin pişmanlık duyacak.O yüzden kaçan balık büyük olur misali gün hesabı yapmayın, başarının sırrı istikrardadır ,günü kurtarırsınız belki ama sisteminiz oturmadıkça,kendinize bir sistem mal etmedikçe eğer milyon dolarlarınız yoksa bu büyük denizde yok olur gidersiniz.Sivas başarıyı takım ve camia içi disiplin,sistem ve özgüvenle yakalamıştı ve tüm Türkiye'ye ve avrupaya duyurmuştu, ama kötü gidişte başarıda her türlü övgüyü yağdıran taraftar(hepsi değil) hemen sırt çevirdi ve alternatif çözüm planı olmadan günü kurtarma derdine düştü.Soruyorum
Eğer bu takım yeni hocayla küme düşerse ne olacak ???
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bülent, gidiyor, hoca