Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !
Alıntı:
SivaslıEses2658 Nickli Üyeden Alıntı
Vay anasını olayları bilene de bakın!!!! Vip'deki o 10-20 bebe dediğin var ya onlardan biriydim. Beni tanıyan bilir Sivasspor 2. takımımdır ve Es Es kadar sevdim. Biz tribüne girdikten sonra taciz tezahüratları sizden geldi bu bir!!! İkincisi Giresun falan demişsin geçicen bu ayakları o arkadaşların Bursalı olduğunu görüp ay ayol i.ne bursa tezahüratı attınız. Sonuncusu ve en önemlisi de "Hepiniz o...çocuğusunuz" tezahüratını atan sizdiniz. İddalaşma benimle vidyosu var koyar morartırım. Bir de şurda mağduru oynamayın. Ben ve benim gibi bir Es Es li arkadaşım 4-5 tane bursalı ve de Veysel abinin eski tayfası vardı o tribünde. Adam gibi Sivasspor lehine tezahürat ederken el kol hareketleriyle tacize başlayan sizdiniz mağduru oynamayın!!!
|
Alıntı:
holyman Nickli Üyeden Alıntı
ogün ordaki Bursasporlulardan biriside bendim o gün biz oraya olay çıkartmaya ne biliyim kayserililere laf atmaya gitmedik üniversiteli olarak yaşadığımız sivas şehrinin takımı olan sivasspora birazda bizim katkımı olsun diye geldik oraya gelipte olay çıkartmak bizim haddimiz değil! siz bize taş attnız biz ses çıkartmadık taş derken küfür vs. ama unutma 3 hafta sonra bursaspor kayseride orda bulaşın bizee sivas tribününde değil biz orda size dalaşmadıysak sivaslılara saygımızdan yoksa bursanın taraftarı bilen bilir pislik istediğinde bizden pisliği olmaz kayseride görüşmek üzere sivastan bir otobs bursalı ordayızz.
|
Helal olsun Bursa'lı kardeşlerimize. Herkes sizin gibi düşünse keşke. Bizde Bursaspor'umuza başarılar dileriz.