Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Kasımpaşa'dan geçen yıl deplasmanda aldığım 1 puana sevineceğim deselerdi herhalde hepimiz güler geçerdik..Ama bu yıl kazın ayağı öyle değil...Son haftaların ligde belki de en başaılı takımı olan Kaımpaşa'dan neredeyse forvetsiz alınan 1 puan hepimizi sevindirdi..Nasıl sevinmeyelim ki rakiplerinden D.bakır deplasmanda hemde senin geçen hafta yenildiğin bjk dan 1 pan alıyor...Sen de rakibinden 1 puan alıyorsun...Puan puandır arkadaşlar ...2. devre bu 1 puan belki de çok işimize yarayacak...Düşünün bir kere eğer K.paşaya yenilseydik aradaki puan farkı kaç olacaktı;şu anda kaç...İlerde ne demek istediğim daha iyi anlaşılacak...Hele devre arasına kadr şu 2-3 maçtan da ne kadar puan alırsak o kadar rahat edeceğiz...
|
Gardaş belki çok haklı düşünüyorsun ama bizim kızdığımız nokta bu değil. Sen rakibi 10 kişi bırakmışsın Forvetsiz oynuyorsun (bana göre), ondan sonra her düdük sesinde her şeye neden itiraz edersin her faulde hakemin başına neden dikilirsin. Biliyorsunki Cüneyt Çakır denen adam eyyamcının kartçının biri. Her çaldığı düdükte kameraya poz, caka satan birisi, sen bunu bile bile olmadık yerden kırmızı yiyor rakibi iştaha getiriyorsun. Şimdi gardaş sorarım sana Kasımpaşayı ligin 2. devresinde yeneceğinin garantisini bana verebilirmisin. Veremezsin o zaman yeneceksin o şekilde yakalamışken kardeşim, yeneceksin... Hata yapmayacaksın.. Zaten elinde bazı mevkilerde kısıtlı kadron var. Neden veriyorsun rakibe o kozu. Bak dönen top Gol oldu. Hem 10 kişi kaldık hem kırmızı yedik hemde rakibi iştaha getirdik. Ne gereği vardı o hareketin. Bizde her pozisyona itiraz eden adamlar belli. Sedat ve İbrahim Dağaşan bunların başını çekiyor. Yoksa ikili averaj çok önemli tabiki fakat biz Kasımpaşayı maç oynanmadan yendik gitti. Yok böle bişi.. Bakın Diyarbakır 11 kişi defans yaptı kalede de 2 kişiydiler!!! maçdan ekstra puan çıkardılar. İşte ben sevineceksem böyle puanlara sevinmeliyim. Yoksa deplasmanda berabere kalmışım o kadarda önemli değil benim için. Bu bizim ne kadar sünepe ne kadar seviyesiz top oynadığımızı gösterir. Gerisi benim için hikaye. Yeneceksin bu fırsatı değerlendireceksin. Onu bunu bilmem...
Saygılarımla