Alıntı:
ataunits Nickli Üyeden Alıntı
sen gel bızım kapımız herkese acık sen benı davet etsen ben sızle mac ızlerdım demekkı baya bı korkun varkı ts taraftarından oyle dusunuyorsun.neyse gelelım erken gelme mevzusuna bız gecen sene tam mac saatınden 5 saat once sıvasa gırdık ve emnıyet guclerı tarafından kotu muameleye maruz kalarak sehır dısına cıkarıldık stada bıle gıremedık.neyse gecen senenın acısını bu sene cıkardık guzel bı gun gecırdık gezdık eglendık ve aksamda ceyhun o mukemmel fuzesıyle mutlu bır sekılde gerı donduk.ahbey kardesım kımse bos konusmuyo burda ama madem gelmıcektınde benı nıye umutlandırdın üzüldüm bak şimdi
|
Ben geleceğim demedim, "gelecek sezon gelirsen" dedim
sen umutlanmışsın...
Trabzon taraftarından korktuğumdan değil, daha önceki mesajımda da yazmıştım Sivasta Trabzonlu tarafarların olduğu bölümün tellerinin hemen yanında izledim maçı..
Sadece Sivas tribününden takımıma destek vermek istediğim için söyledim onu.. Yoksa trabzonlulardan veya başkasından korksaydık holiganların yanından bilet alırmıydık
Başımıza o kadar sandalye yağdı, biz yine onlara tek bir iğne bile atmadık..
Ya acelemiz yok, illa bir gün geliriz Trabzona.. Maç için gelemesekte başka sebeplerle geliyoruz..Ama bu deplasman olmazsa, gelecek deplasmana gelmek için izin tarihlerimi maça göre ayarlayacağım .
Sivasspor taraftarları, ankaraya, bursaya, antepe, diyarbakıra, istanbula, denizliye, antalyaya vs vs gidiyor ama hiç birinde nedense şehre alınmamazlık etmiyor..
Sizin geçen senenin acısını geçen maçta çıkartmışsınız, sıra bizde... darısı başımıza
Biz bu maçı alalım da çayı sonra içeriz