Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 26.01.2010, 12:09   #141
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Teşekkürler giant kardeş.Her şeyi ne güzel anlatmışınız.Biz burada kimseyi yermiyoruz,ta gerçekleri söylüyoruz.Ön yargılı bazı taraftarlar tıpkı Bülent UYGUN'da olduğu gibi bazı şeyleri ya anlamıyorlar,ya da ; başka sebeplerden dolayı olayı çarpıtıyorlar.Bu güzel değerlendirmen için size teşekkür ederim.Ben isterimki ;Sivasspor taraftarıyım diyen herkesin olaylara duygusal değil objektif bakmalarıdır.Selamlar.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 12:43   #142
joe cole
Acemi Yiğido

joe cole - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 joe cole FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yorumların cogunu okudum ferhata yuklenmısler cogu kısı cocuk ne yapsın tek basına kımse yardım etmedıler adama ferhat 2-3 kısyle tek basına mucade ettı elınden bu kadar gelıyor daha ılk macıydı heyrettınden 10 gomlek daha kalıtelı futbolcu bence ısrar edılmelı ayrıca LAZANYAlara gelınce ilk yarı ii oynadılar gercekten bız sahada yoktuk bu takımda musa nıye oynuyor anlamadım bu macta gercekten bıde forvetımız yok ya kamanan tek forvet oynayacak en son adamdır belkıde super lıgde artık duzelsın mehmet yıldız yada ibrahım sahın

MeXeS
joe cole isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 12:53   #143
ahbey
Yiğido

87 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahbey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçtan sonra yapılacak teş şey Trabzonu tebrik etmek olurdu.
Bu maçta taktiksel bir çok hata yapıldığına inanıyorum.
1- Öncelikle Muhsin hocaya birilerinin önemli olanın güzel futbol oynamak değil, 3 puan almak olduğunu hatırlatması gerekiyor. Bunu neden söylüyorum Sivas ayağına top geldiğinde güzel futbol sergilemek için kısa paslar yapmaya çalıştı ve sürekli top kaybetti. Çamurlu bir statta bunun mümkün olmadığını herkes bilir.
1- Maçın 90 dakikasında alanzinho denilen bir futbolcu sol kanadı bitirirken oraya sert bir savunmacı koyamadık. Taider - Agbetu değişikliği yapıldığında benim düşüncem agbetunun da en az alanzinho kadar hızlı olduğu ve hocanın abgetuyu o adamın peşine takacağıydı..Ama yapmadılar. Agbetu da sağ kanada geçti..
2- Defans kurgusunda yeni transfer Aubey'i hiç göremedim. Onlarca trabzon atağında bir kaç kere ismi duyuldu. Biz bu futbolcuyu defansı toplasın diye almadıysak neden aldık ki? Sağ kanatta oynatmak için mi?
3- Erman şu anda bu takımı sırtlayan futbolcudur. Erman aslında bana biraz Hagi'yi anımsatıyor. Hırçınlığı, bencilliği .. Erman ve Van herden neden ikiside sağ kanatta oynar ki? Kimse şimdi "ikisi aynı kanatta oynamıyor" demesin, maçı tekrar izleyin ve bakın, hep aynı kanattalar..
4- Bizim asıl sorunumuz orta saha, trabzon maçına baktığımızda alanzinho, umut ve diğerleri topu sürekli orta sahadan alıp getirdiler ama biz orta sahada bu futbolculara basamadık. Yeni defans alınsa ne olacak ki? Orta saha yol geçenhanı olduktan sonra o ne yapabilir ki?
4- Forvette kamanan ile oyuna başlamak bizi sahada 10 kişi bırakıyor. Benim kişisel fikrim kamanan beyin olarak sivası bitirmiş, gitmek istiyor. Üstelik Ersen Martin'in yaşadığı sorunları Kamanan da yaşayacak; top gelmeyecek, orta sahaya gidip birşeyler yapmaya çalışacak, aldığı topları aktaracağı futbolcu olmayacak ve adı beceriksize çıkacak.
Alt 26.01.2010, 12:56   #144
ahbey
Yiğido

Bu arada Sivasspor otobüsü ile ilgili olan, çirkin, anlamsız ve ne yaptıkları anlaşılamayan bu resim için Trabzonlu resimde bu dangalakları kınıyorum.
Alt 26.01.2010, 18:15   #145
ahbey
Yiğido

Aslına bakarsanız saplantı yapmış olan sizlersiniz? Nerden çıkardığımı merak ediyorsanız; forumlarınızın genel bölümünde 2008 yılında açılmış olan "Başkanımız Sadri Şener " başlıklı konudan sonra en çok, 27-12-2009 (sadece 1 ay bile olmamış) tarihinde açılmış Sivasspor Trabzon maçı konusu tıklanmış ve okunmuş..

Fenerbahçe maçı için bile toplam 63.254 kere, Galatasaray maçı için 38.952 kere görüntülenmişken Sivas maçı için 76.513 kere tıklanmış..

Acaba kim takıntı yapmış..

Ha bu arada yazılan yorumlara ve yorum sayılarınıza bakınca da yine ne kadar Trabzonlularca önemsendiğimizi anlıyoruz.
Alt 26.01.2010, 18:19   #146
ahbey
Yiğido

Not: Eğer site yöneticileri bu konuyu kilitlemeselerdi sanıyorum bordomavi.net te Sivasspor maçı en çok mesaj yazılan konu olacaktı Bu kadar saplantı yapmayın Sivassporu.. Gelecek sezon da biz sizi yeneriz ödeşiriz.
Alt 26.01.2010, 18:49   #147
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu kadar çok sivassporu konuştukları için zamanında iyi koymuşuz acısı halen içlerinden çıkmamamış
Alt 26.01.2010, 19:28   #148
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Degerli kardesim Burada sahip cikilmasi gerekenler noktasinda sana hem fikirim ama sahip cikmak adina yapilan yanlislari görmezden gelmek ne yaparsa yapsin, yerin dibinede soksa da kümede düsürse görmezden gelelim mantigi dogru bir mantik degil.

Takim olarak cok kötü oynadik bu bir gercek. Trabzon takimi ortasada cok iyi idi defansda cogaldilar hücümda cogaldilar trabzon Ortasahalarini birak defansindan cikip kalemize sut atmayan gollük pozisyon bulmayan futbolcu kalmadi. alan savunmasi adam savunmasini disiplinle yaptilar o yaptigina göre demekki yapiliyormus.

Gel gelelim Erman meselesine Erman Oyunun Rakip lehine dönüsmesini saglayan bir kac oyuncudan biri idi Tum +slyla =Erman ediyorsaa Koca mac boyunca 4 tane topu dogru kullaniyorsan diger toplarin tümünü rakibine teslim edip bekliyorsan % 5 lik isabetli pas yüzdesi ile oynuyorsan pres yapmiyor top kovalamiyorsan koca mac boyunca bir tane topun önüne gecmediysen, oynadigin alanin arkasina rakip 5 oyuncu sokuyor bir tanesinde bile orada sen yoksan bu futbolculuk ve takim adina vahim durum.
senden beklenen sana verdigimiz degerin karsiligi kadar oynaman bu halinle degil tum slyla etmen onlar bu takimda olsalardi yedekleri bile olamazdin.

ve ayni sekilde Ibrahimde Ermanda Farkli olarak arasira top ve adam kovavalasada %5 lik pas orani ile oynarsa ve isine geldiginde top kovalar isine geldiginde seyircilik yaparsa bu takim herzaman kaybetmeye mahkum. diyeceksinki digerleri iyimi oynadi hayir iyi oynamadilar ama en fazla bu ikili sirittigi icin üzerinde durduk.

Diger yandan sistem ve dizilis sekli ne olursa olsun bu tip hatalari maruz göstermez. birileri cikacak arda ile kiyaslama yapacak türkiyenin ikinci en iyi futbolcusu diyecek ozaman oynadigin oyunla bunu kanitlayacaksin arda ve aleks tarzi oyunculara bakacaksiniz mac boyunca isabetli pas yüzdesi ne adamlar % 95 pas yüzdesi ile oynuyorlar.

Bizler bunu yazarken daha iyisini bekledigimiz icin yaziyoruz. cikip flozofik yazilar yazmak futbol dersi vermek ahkam kesmek yerine aynasi istir kisinin lafa bakilmaz gercegi ile gözlemlemek daha dogru olandir. Takimimiz ve futbolcularimiz icinde bulunduklari bu durumu hak etmiyorlar ve biz hic hak etmiyoruz. onun icin burada büyük görev futbolcularimiza düsüyor kendilerinden bekleni sahaya yansitirlarsa kimsedende övgüden baska söz duymazlar!!!!!!
Değerli kardeşim, son 3 yıldır içerde oynadığımız her maçta staddaydım diyebilirim. Gelip de stadda takımımı nasıl seyretmek istiyorsam ona göre yazıyorum, filozof olmaya çalışmıyorum.
Oyun sistemimizde değişim şart diyorum.Daha açık yazayım.
Fener maçında bence Erman Kılıç tek forvet oynamalıdır. Mehmet Yıldızın boşluğunu o gelene dek Erman doldurabilir. Ama Mehmete duyduğunuz güveni, verdiğiniz desteği , oyunu yönlendirme yetkisini ve serbest oynayabilme özgürlüğünü Ermana da vereceksiniz. Sen orta saha oyna, şunu takip et, top çal, pas ver, pres yap,geri gel,hem de git gol at demek olmaz.Doğru kullanırsanız Erman güçlü bir silahtır elinizde. Yoksa oynatmayın kenarda otursun daha iyi.
Ha eğer TS maçındaki gibi rakibe basmayan bir orta sahayla çıkar bir de üzerine Kamanan ve Ermanla oynarsanız birkaç kişi eksik oynarsınız.
Böyle olunca garibim İ. Dağaşan da koşmaktan helak olur, üzerine bir de tepki yer. FB maçı ve kadrosu bize çok şey gösterecek.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı