Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 29.08.2010, 15:09   #141
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunun ne olduğunu açıklarsan aydınlanmış oluruz senden başka hiç kimseden duymadım bunu...eğer warsa böyle bir hareket sivaslı arkadaşlar neden bunu belirtmiyor dikkat et ben yoktur yapmamıştır demiyorum sadece bilgim yok aydınlatırmısın diyorum diğer arkadaşlarda merak etmiştir şimdiden teşekkürler..
O arkadaş kafasında canlandırmış olayı heralde
Seyirci tahrik eden serkan ve volkandı zaten volkan'da özür dileğidi için sorun yok.
Alt 29.08.2010, 15:18   #142
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunun ne olduğunu açıklarsan aydınlanmış oluruz senden başka hiç kimseden duymadım bunu...eğer warsa böyle bir hareket sivaslı arkadaşlar neden bunu belirtmiyor dikkat et ben yoktur yapmamıştır demiyorum sadece bilgim yok aydınlatırmısın diyorum diğer arkadaşlarda merak etmiştir şimdiden teşekkürler..
gardaş 30. dakikada falanda ertuğrul coştu vede arkadaşın dediği gibi beyefendi çizgisi kafamdan silindi sana şöyle açıklayalım sanki ertuğrul değil tolunay kafkas vardı orada olay bu kadar net
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 15:20   #143
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

dün sinirlerimden oturamadım siteye ya hocam ilk yirmi dakika kısa paslarla adeta bursayı dağıtıyordun adamlar nefes alıpta ileriye adam yollıyamıyorlardı oyunu harika kurmuş hoca rahat yeneriz derken insanı çıldırtacak şekilde takdik değişip uzun paslarla rakip alana girmek pes hoca pes mmadem büyük hata yaptın uzun paslarla oynadın bu işin piri ara topları seven fırsatcı bu büyük hatana uyan pedrieli niye onbire almadın bu maç senin büyük hatanla kaybetilmiştir bu benim trübin görüşümdür herkes ayrı yorum yapabilir
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 15:26   #144
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ilk once boyle guzel bir mac izletikleri icin sivasimiza cok tesekkur ederim..macin hakemi net bit penaltmizi vermedi onuda tebrik ederim maci katlettigi icin...88 numarali oyuncumuz ferhat efendiye henuz macin ciddiyeti anlatilmamis oyun boyunca rakibi ile sozlu diyaloga girdi...tek kelimeyle fiyasko birisi..oyunun ilerleyen dakikalarinda sivasspor atak yapiyor ileriye takviye kimse gelmiyor...mesut hoca buna karsilik ev sahibi olmamizin avantajini kulanmak istemezcesine oyunu yoneten ikiliyi zita ve cihani alip yerine ne yaptiklarini henuz anlayamadim uguru aliyor....ugur kavuk ile oyuncularimiz arasinda muthiz bir kopukluk var..sanki kimse bu adamla konusmuyor kşmse pas atmiyor..kalecimize gelince o macin adamiydi..bence
Alt 29.08.2010, 15:27   #145
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

sivassporunyenilgide tek hata mesut bakkaldır maçı iyi takip eden arkadaşlar anlamıştır maça kısa paslarla bursayı adeta ezerek başladık gerçekten adamlar böyle bir oyun beklemiyorlerdı ilk yarı kim geldi alanımıza gelemiyorlardı çok iyi taktikle oynuyorduk ve rahat yenecektikki mesut hocanın gel beni yen taktiği başladı yazıklar olsun fark atacağımız bir maçta yenil
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 15:57   #146
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın hakkı bizimdi 2 tane şans eseri gol attı bursa 2.gole kalecimizin hatası var işallah haftaya trabzon deplasmanından puan alırız ama acilllllll transferrrrrrrr
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 16:01   #147
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ruh?? kusura bakma...90 dakika küfür etmekse taraftarlık ben almıyayım...maratonda aklı başında insanların bu grup hahhında ne düşündüğünü bilmek istermisin? istersen eğer gel bir hafta beraber seyredelim maratonda...ruhmuyuz taraftarmıyız kararı orada verirsin...benim yazdığım şeylerde bir tuhaflık veya yanlı varsa bunu söyle??????? ne yanlış????? söyle bekliyorum...
O MARATONDA Kİ RUHSUZ ÇEKİRDEKÇİ TARAFTARIN NE DÜŞÜNDÜĞÜ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL..HEPSİ BOŞ TENEKEDEN FARKSIZ..
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 16:08   #148
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaş 30. dakikada falanda ertuğrul coştu vede arkadaşın dediği gibi beyefendi çizgisi kafamdan silindi sana şöyle açıklayalım sanki ertuğrul değil tolunay kafkas vardı orada olay bu kadar net
yok yorumu yazan arkadaş ertuğrul sağlam taraftara hareket yaptı diyor..maç esnasında coşmasında falan bahsetmiyor çok açık yazmış ertuğrul sağlam taraftara hareket yaptı diye ki ben kellemi koyarım o hareketi kendimden beklerim ama ertuğruldan beklemem..yanlız o yorumu yapan arkadaşın diğer yorumlarınada bakarsan önyargılı antibursa fikirleri olan bi arkadaş olduğunu görüyorum hayır bursayı sewmezssin sewmezssin kimsenin bişi dediği yokta olmayan şeyleri olmuş gösteripte neden ertuğrul sağlamı antipatik duruma çekmeye çalışıyosun ...taraftara hareket ne demek ya yaparmı sence bunu ertuğrul hoca? weya yaptıysa neyi yapmış onu anlamadım adam maç esnasında çosar bağırı cağırır ..hocadır bu anlarımda taraftara hareket olayı...!!!1 saçma geldi bana burada kimsede bu konuda biş isöylemedi
Alt 29.08.2010, 16:34   #149
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ÜSTÜN OYNADIĞIMIZ BİR MACTI
ancak bu sadece ilk yarı için gecerliydi
yıllardır sorun olan orta sahamız bu sezon beklediğimden daha diri güçlü oyuna hakim
ama forvet hattımızda kamananın yokluğu hissedildi
ibrahim şahin bir tuhaf koşuyor gol atamama sıkıntısını cözemez
suarezin arkasında durmalı mesut hoca
ilk 18e giriyor mu hiç gormedim
genc olduğu için mi oynatmıyor merak ediyorum
MEHMET YILDIZ biraz daha bencil oynuyor eskisine göre
o ki asist kralı olmuştu bir zamanlar
aynı zamanda en cok gol atan oyuncumuzdu
attırmayı düşünürse atar da
kaptanımız kendine gelmeli bir an once
FERHATIbegenmedim volkan onun bulunduğu bolgeyi koridor gibi kullandı
hayrettini cok aradık bu takımda alternatifsiz oldugunu bir kere daha gorduk
o bolgeyle forvete bir transfer lazım
savunmamız artık eskisi gibi dagınık degil yeni bilicamızı da bulduk sonunda takipçiliğini de cok begendim İVANOVSun
RAMOVİÇ kurtarışlarıyla on plana cıktı ancak uzun boylu bir kaleci degil ve macın sonunda serbest atısta iyi pozisyon alamadı vegolü hediye etti bursaya
CEYHUN bütün serbest atışlarda o vardı bazılarında kale dibine gitmeli takımı bir kişi eksik oynatıyor duran toplarda daha iyi olabilirdi bu macta
BURSAya gelince macın ilk yarısında oyunu idare ettiler iyi kapandılar
ömer gibi milli bir oyuncuları boy avantajını iyi kullandı ilk yarı sivası yordular sabırla beklediler 60tan sonra iki dinlenmiş hücum oyuncusu aldılar ve oyuna agırlığını koydular bizim YAŞLI oyuncular bu tempoya ayak uyduramadılar degişiklikler gec geldi ama olması gereken degişiklikler bunlar degildi
cihan ve zitanın cıkması yanlıştı
sarı karttan dolayı olabilir diye düşündüm bunu uğur boşuna girdi oyuna hiç bir varlık gosteremedi macta
kısacası ertuğrul hoca saglam bir taktik verdi sivasa
oyuncu degişikliklerinin ne kadar onemli oldugunu bir kere daha gorduk
biraz da sans bizden yana degildi sedatın vurusunda kaleci seyretti heralde seyrettiği baska top yoktu mac boyunca
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 16:40   #150
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hayrettin'in olmayışı bizi sıkıntıya sokuyor, Ferhat kesinlikle Hayrettin'in yerini dolduramıyor, ona çare bulmalıyız, ne bileyim Murat Sözgelmez'i, Diallo'yu filan denemeliyiz, ayrıca şu Erman Kılıç'tan niçin faydalanmıyoruz, anlamıyorum, Erman sol açık oynar, Ceyhun da forvet arkası oynarsa ikisinden de yararlanabiliriz, Ceyhun ile Erman ikisi aynı anda oynayamaz diye bir şey yok, ama takım olarak maçın genelinde iyidik, yakaladığımızı atmalıyız, yoksa üzülürüz böyle.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı