Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı
futboldan anlamak öyle süslü cümleler yazmak değildir. Kadir sivasa faydalı oluyo ben inkar etmiyorum ama herkesin abarttığı gibi avrupada oynayacak bir oyuncu değil rıdvan dilmeni hiç dinlemediniz mi düz oyuncu diye tabir ettiği bir tip var ne çalım atan ne ara pası atan ne şut atan sadece mücadele eden kadir işte öyle bir oyuncu siz büyütün gözünüzde yarın birgün sivas düşerse görürüz o zaman
|
Ben istatisliklerle konusurum.. Açar bakarsın kadir kaç maç oynamış kaç dakika süre almış... Ayrıca Kadir çalım atanbilen bi oyuncu maçları nasıl izliyosun bilmem ama kadir dikine oynayabiliyor oyunu. Ayrıca çogu ön liberodan da çalım atması istenmez.. Örnek Federico Guinti Türkiyeye gelmiş en kaliteli defansif ortasaha oyuncusu ancak adam zorda kalmadıkca çalıma girmiyordu. o bölgede oynayan oyuncu pas yapmalı organize atagı başlatmalı.. Bence bu atak olayı kaleciden başlar ama ülkemizde kaleciler ve defanslar kazma tipli oldugunda bu iş ön liberolara düşer.. bu işi de kadir büyük bir istikrarla yapmakta... Hala avrupada oynayamaz diyosun. Adam zaten Avrupadan geldi
Ve performasını böyle devam ederse zaten Sivassporda istesenizde çok fazla izleyemeyiz. En azından alternatif olur mantıgıyla büyük takımlar trasfer edecektir...