Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”
Alt 30.05.2011, 12:58   #141
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”

işi oy verme vermeme pozisyonuna getirmeyelim lütfen.Erdoğana oy vermeyince diğerleri yapacakmı sanki. hakkımızı arayalım ve sesimizi her yere duyuralım.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı aozdemir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.05.2011, 14:41   #142
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anlamakta güçlük çekiyorum.. Siyaset ve spor'u işleri gelince birbirine karıştırılmaması gerekir diyen zihniyet, her nedense konu kendilerinin menfeaatini olunca siyaset ve spor'u kanka ilan ederler.. Tabi siyasetteki manevraların yada siyasi görüşlerin burada dillendirilerek ortalığı bulandırmak ise ne kadar etik ve doğru onu da sorgulamak gerekir.. Hatta biri çıkıyor koskoca TC. Başbakanına "tayyip efendi" diye hitap etmesi acaba hangi kültürümüzle bağdaşır.. O kişiye kişisel olarak saygın olmayabilir ama bulunduğu veya bazılarına göre işgal ettiği makamı için saygılı davranmak ve kullanılan ve sarf edilen sözlere dikkat etme zorunluluğu vardır.. Herkesin siyasi görüşü herkesi bağlar.. Ama burada çıkıp kendi sempatisi olduğu siyateçilere toz kondurmazken, diğer siyasetçilere yakışıksız ve seviyesiz yakıştırmalar yapmak bir o kadar da gereksizdir..

Bizim amacımız burada yapılması artık yılan hikayesine dönen bir spor tesisin yapılacağımı, yapılacaksa ne zaman kazma vurulacağı, kapasitesi 25 mi 35 mi olacağını sorgulamak ve düşüncelerimiz paylaşmaktır.. Oturup mevcut iktidarın olumsuz olduğunu kendince düşündüğünü dile getirmeyip adeta destanlar yazmak değildir.. Onun yeri burası da değildir.. Az kaldı sabredin 13-14 gün sonra sandıkta cevabınızı verirsiniz.. Siz hiç merak etmeyin herkes arık herşeyi biliyor herkes herkes herşeyin farkında.. Tek partili tek kanallı tek gazeteli bir ülkede yaşamıyoruz artık.. İstediğin bilgiye istediğin an ulaşabileceğin bir internet mucizesi bile var.. Onun içinde ben diyorum ki , burası siyaset meydanı değil, futbol meydanı .. Buyrun futbolu ve Sivasspor'u konuşalım.. Arif olan anlar..
TEBRİK EDERİM HERŞEYİ MÜKEMMEL ÖZETLEMİŞSİN
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı akkuzu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.05.2011, 16:02   #143
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben hala beklemedeyim Bekleyelim bakalım neler olacak
neler olacak biliyor musun ben sana kahinlik yapayım

RTE sivasa gelecek ve yine geçen genel seçimdeki sözlerini verecek bizde hurra yaşşa yürübe koçum benim diyecez

ancak oyumuzu vermeyecez

valla kardeş herhalde milletvekili adaylarından daha üst yerlerdesin sen bilirsin ama bu parti sevdanızın yarısı kadar memleketinizi düşünseniz işte o zaman düşünen bir sivas olacaktır vede sivası kandıran akpden daha çok yarar sağlayacaksınız
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.05.2011, 16:06   #144
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Anlamakta güçlük çekiyorum.. Siyaset ve spor'u işleri gelince birbirine karıştırılmaması gerekir diyen zihniyet, her nedense konu kendilerinin menfeaatini olunca siyaset ve spor'u kanka ilan ederler.. Tabi siyasetteki manevraların yada siyasi görüşlerin burada dillendirilerek ortalığı bulandırmak ise ne kadar etik ve doğru onu da sorgulamak gerekir.. Hatta biri çıkıyor koskoca TC. Başbakanına "tayyip efendi" diye hitap etmesi acaba hangi kültürümüzle bağdaşır.. O kişiye kişisel olarak saygın olmayabilir ama bulunduğu veya bazılarına göre işgal ettiği makamı için saygılı davranmak ve kullanılan ve sarf edilen sözlere dikkat etme zorunluluğu vardır.. Herkesin siyasi görüşü herkesi bağlar.. Ama burada çıkıp kendi sempatisi olduğu siyateçilere toz kondurmazken, diğer siyasetçilere yakışıksız ve seviyesiz yakıştırmalar yapmak bir o kadar da gereksizdir..

Bizim amacımız burada yapılması artık yılan hikayesine dönen bir spor tesisin yapılacağımı, yapılacaksa ne zaman kazma vurulacağı, kapasitesi 25 mi 35 mi olacağını sorgulamak ve düşüncelerimiz paylaşmaktır.. Oturup mevcut iktidarın olumsuz olduğunu kendince düşündüğünü dile getirmeyip adeta destanlar yazmak değildir.. Onun yeri burası da değildir.. Az kaldı sabredin 13-14 gün sonra sandıkta cevabınızı verirsiniz.. Siz hiç merak etmeyin herkes arık herşeyi biliyor herkes herkes herşeyin farkında.. Tek partili tek kanallı tek gazeteli bir ülkede yaşamıyoruz artık.. İstediğin bilgiye istediğin an ulaşabileceğin bir internet mucizesi bile var.. Onun içinde ben diyorum ki , burası siyaset meydanı değil, futbol meydanı .. Buyrun futbolu ve Sivasspor'u konuşalım.. Arif olan anlar..
bizde işte futbol oynaycağımız vede izleyeceğimiz yerin daha coşturucu bir atmosfer olmasını istediğimiz için burada sivassporun yararına olacak olan şeyleri yazıp çiziyoruz sevgili yiğido yoksa burada siyaset yapmıyoruz banane chpden mhpden akpden ama bizi kandırmaya çalışmaları çok üzücü bundan yakınıyoruz bukadar güzel yazı yazıpda bizim dediklerimizi anlayamıyorsan orasına ben karışmam
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.05.2011, 19:18   #145
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neler olacak biliyor musun ben sana kahinlik yapayım

RTE sivasa gelecek ve yine geçen genel seçimdeki sözlerini verecek bizde hurra yaşşa yürübe koçum benim diyecez

ancak oyumuzu vermeyecez

valla kardeş herhalde milletvekili adaylarından daha üst yerlerdesin sen bilirsin ama bu parti sevdanızın yarısı kadar memleketinizi düşünseniz işte o zaman düşünen bir sivas olacaktır vede sivası kandıran akpden daha çok yarar sağlayacaksınız
Ya kardeşim yeter artık. Halen parti sevdası diyorsun. Ben mi anlatamıyorum sen mi anlamakta güçlük sorunu yaşıyorsun ? Partiyle ilgim falan yokkkkk. Anladın mı şimdi ?

Ya Mecnun Başkan kongrede seçilince de ilk haberi siteye ben verdim. Şimdi de Sivasspor yönetiminde olduğum için verdiğimi söyle istersen.

Kapasite 25.000 olacak haberini de benden aldınız. Partiyle ilgili olduğum için mi verdim bu haberi ? Lütfen biraz beynimizi çalıştıralım yahu
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2011, 20:10   #146
58CeZa58
Tecrübeli Yiğido

58CeZa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 375 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 58CeZa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar
AKP ye SIRF stadin kapasitesini 33bin yapacagiz dedikleri icin
o partiye OY verenler lanet olsun

türkiyenin politikasini sirf stadin kapasitesine bagliyorsak ozmn türkiyenin gelecegi batmisdir

zaten ben türkiyedeki politikasindaki insanlari anlamiyorum
insanlar beraber türkiyenin gelecegi icin oturup birbirleriyle konusacagna gelmis birbirlerine laf atiyor yazik
yok bilmem gittigi sehrin formasini giyer salini takar bogazina
komik yani böyle insanalrin oyunu almaya calisir simdide stadinizi 33 bin yapacagiz yazik

hem bunuda demek istiyorum 35 bin e SÖZ verildi
33 bine degil dogruyu söylemek gerekirse ama bunada raziyiz artik napalim

sivasin oy verecek parti varsa oda

BÜYÜK BIRLIK PARTISI
58CeZa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2011, 21:33   #147
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Satada gerek kalmadı artık..
Olur da büyük birmaç yaparsak,30 bin kişiden fazla talep olursa o maça Kadıköy'deki stadımızda yaparız..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2011, 21:46   #148
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:

Açıkcası hemen hemen sizinle aynı fikirdeyim siyasetin taaa göbeğinde olan birisi olarak bu sitede elimden geldiği kadar siyaset yapmamaya çalışıyorum... Ama Arkadaşlardan birisinin kullandığı "Tayyip Efendi" sözünde hakaret olmadığı için makul olduğunu düşünüyorum... Hakaret edemez kimse Erdoğan'a çünkü insandır ama Başbakan olduğu için Tayyip Efendi lafını kullanamaz diye bir mantık doğru değil çünkü o benim kölem, onu ben seçiyorum ben olmazsam orada oturamaz... Ben halkım ve onun üstündeyim, kusura bakmayın...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Kibrisli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.05.2011, 22:03   #149
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
“ Kapasite 33 bin oldu”
2011-05-26

Yaklaşık 3 yıl önce söz verilen ve bu yıl temeli atılması beklenen yeni stadyumun seyirci kapasitesinin 25 binden 33 bine çıkarıldığı öğrenildi. Daha önce seyirci kapasitesinin 25 bin olarak belirlendiği, ancak Sivaslıların büyük tepki gösterdiği yeni stadın 33 bin kişilik olacağı belirtildi.
TOKİ tarafından mevcut stad alınarak, yerine fuar alanı içerisine yapılacak olan yeni stadın her yönüyle modern ve UEFA kriterlerine uygun olacağı ifade edildi.
Yeni stadın seyircisi kapasitesinin girişimler sonrasında 33 bine çıkarıldığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Haziran'da Sivas'a yapacağı ziyarette bunu Sivaslılara müjdelemeye hazırlandığı söyleniyor.

Hürdoğan
İNANMAK GELMİYOR İÇİMDEN ?????????????????
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2011, 22:06   #150
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
58CeZa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar
AKP ye SIRF stadin kapasitesini 33bin yapacagiz dedikleri icin
o partiye OY verenler lanet olsun

türkiyenin politikasini sirf stadin kapasitesine bagliyorsak ozmn türkiyenin gelecegi batmisdir

zaten ben türkiyedeki politikasindaki insanlari anlamiyorum
insanlar beraber türkiyenin gelecegi icin oturup birbirleriyle konusacagna gelmis birbirlerine laf atiyor yazik
yok bilmem gittigi sehrin formasini giyer salini takar bogazina
komik yani böyle insanalrin oyunu almaya calisir simdide stadinizi 33 bin yapacagiz yazik

hem bunuda demek istiyorum 35 bin e SÖZ verildi
33 bine degil dogruyu söylemek gerekirse ama bunada raziyiz artik napalim

sivasin oy verecek parti varsa oda

BÜYÜK BIRLIK PARTISI
Ben oy vermiyeceğim AKP ye
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ayazoğlu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
, bin, kapasite, oldu”