Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.01.2012, 10:26   #141
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1248 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Her yiğidin harcı değildir Bursa'da Bursaspor'u yenmek. Çok güzel bir galibiyet aldık. Çok anlamlı bir galibiyet aldık. Artık takımlar Sivasspor ile oynar iken daha temkinli oynayacaklar artık bizden korkarak gelecekler karşımıza.

karşımız da galibiyet için yüklenen arkasına taraftarını alan bir takım vardı. Haftalardır oynadığımız akıllı oyunu bursaspor karşısında devam ettirdik. Eneramo ve Grosiçki ortaklığında gelen gol bursaspor'u şaşkına çevirdi. Çünkü beklemiyorlardı böyle birşeyi yazımın başında dediğim gibi artık herkes bizden bunu bekleyecek. Sivasspor artık takımların korkulu rüyası olacak.

sezon başından beri gol yemediğimiz maçlar da dahi bu kadar başarılı bir defans hattına şahit olmamıştım. Defans hattı mükemmeldi. Orta sahanın top kayıplarını çok iyi telafi ettiler. Galiba Rajnok o bölgeyi çok iyi toparladı. Işte nokta transfer böyle olur. Ilk yarı değerlendirmemde de bahsetmiştim Murat Akça birebirler de adımlarını iyi ayarlayamıyor diye nitekim bundan dolayı iki tane penaltı yaptı bir tanesini hakem veremedi. Murat'ın kesinlikle bu yönünü geliştirmesi gerekir yoksa defans hattında kendisine zor forma bulur.

Kimse Kadir ile Erman'a kızmasın. Belli ki bu ağır maç trafiğini kaldıramadılar. Özellikle Kadir'in bir kaç maç dinlendirilmesinden yanayım. Kendine gelmesi gerekir takım için önemli bir oyuncu.

Bu sezon ilk defa hakemler sayesinde maç kazandık. Eee biraz da devran bizim tarafımız dan dönsün dimi....

Rıza hocam her zaman arkanda durdum. Mükemmel bir takım yarattın. Bu takım senin eserin sana çok teşekkür ederiz.

Takımımız galibiyet almışken hala takımı hocayı eleştiren futbol cahillerine de birşey demiyorum. Eee azıcık muhalefete ihtiyacımız var...

Takımımız puan silme olayı olmaz ise rahatlıkla ilk dört içerisinde olacakdir. Takımımız çok iyi gidiyor. Desteğimizi daha da göstermemiz gerekir. Takım sahipsiz zaten taraftarımız en azından takımın yanında olduğunu göstermesi gerekir. Haydi yiğidolar Antalya maçında takımı desteklemeye bu maçi almamız Bursa galibiyetinin önemini daha da gösterecekdir....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 10:44   #142
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardess evresel kural nedir biliyormusun. .'' Değişmeyen tek şey değişimdir.'' Sizi biraz değil, çok artniyetli gördüm. Rızaa hocanın oyuna hamlesini bilakis ayakta değil havalara zıplayarak alkışlamanız lazım.Kadir ortasahada çok top kaybediyordu onu değişti,erman yoruldu onu değişti,pedrielin değişikligi ise teknikdirektörlügün zirveye çıktığı an dı. Çünküü ömer erdogan da girip ilerde gol arayacakları için bursa defansının ileriye çıkmasını engellemek içindi,pedriel in nihayetindede verdiği kafa pasıyla 2 ci golü atmamız içten bile degildi.Düşünün ki bu takımın başkanı yok,yöneticiler nerede kimse bilmiyor,önceki teknikdirektörler( verdiği emekler için tesekkür ederiz) takım ı zor durumda bırakıp kaçtılar,ayrıca yapılan tarnsferler parasızlıktan dolayı adı sanı duyulmamış futbolcular ve en önemliside nedir biliyormusun. Takım o şaaşalı dönem dediginiz zamankinden daha güzel,daha göze hoş gelen bir futbol oynuyor. o dönemlde iğrenç futbolla maç kazanılıyordu,kendi sahanda bile mahkum oynayıp uzun paslarle galip geliniyordu,her maç 10-15 gol pozisyonu yiyordun( kii avrupa maçlarında belli oldu iğrenç futbolla alınan galibiyetlerin zararı ).Artık şunu iyi bilin kii sivas şehrii rızaa hocanın sırtına binmiş ,rızaa hoca ise başüstüne deyip sırtına almış koşuyor. eıza hocayı eleştirenlere el insaf denir.artık rıza hoca takıntısından kendinizi arındırın ve sevmesenizde saygı duyun.
EVRENSEL : Dünya ölçüsünde,dünya çapında olan. Asıl siz bilmiyorsunuz.Birde kalkmış bana bilgiçlik taslıyorsun.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 11:12   #143
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Varolun bunu buradaki bütün arkadaşlarımız hissettirdi bize eksik olmasınlar...Benim Sivasla zerre kadar bağlantım yok ama sizlerin Anadolu ateşini yaktığınız gün ben Bursa ile Sivasın Anadolunun iki devi olacağına inandım her zaman bu nedenle taraftarlarınında kavgasız dost olmasını istedim..Yine söylüyorum ufak tefekte olsa hatada olsa bence önünü kesmeli uzatmamalıyız.Tahmin ediyorum stada alınmayan tribün liderlerimiz bu konuya mutlaka el atacaklardır...Bunlar ufak şeyler..Sen şunu yaptın ben bunu yaptımla uzar gider bu işler..Kötü rencide edici tezahurat iyimi elbette değil..Ama bizim taraftarında canı burnunda eveli sezon şampiyon olmuş takımları para pul varken bile rezilleri oynuyor maçtan öncede yazmıştım bu maç bizim varolup varolmama maçımızdı .Seyir bu yüzdende gergindi...Tekrar söylüyorum bu yinede mazeret olamaz
senin gibi gerçek taraftarlara can feda
Alt 22.01.2012, 11:27   #144
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda bile, böylesine pozitif, atak, göze hoş gelen futbol oynamıyorduk. En başta Rıza Hocam olmak üzere , emeği geçen herkese teşekkürler...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 11:42   #145
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Yahu bırakın Bursa tarafatrı şunu demiş bunu demiş..galibiyetin,dördüncülüğ ün ve ligin en iyi topunu oynuyor olmanın verdiği hazzı yaşayın..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 11:46   #146
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

zirve yarışında bu tür maçları kazanmak çok önemli.takımımız bunun farkındaydı ve çok şükür kazandı.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serkankeskin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2012, 11:47   #147
bozatli58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569 bozatli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hala yorummu yapiyorsunuz gücümüz ortada bizi hakemlerden başkası durduramaz
bozatli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bozatli58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2012, 12:49   #148
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ertuğrul B. Jimnastik in başında liverpooldan 8 yediğinde bu beyanatı verdiği için b. jimnastikliler ona istinaden söylemişlerdi.Ben Ertuğrulun efendiliğine inananlardanım.En azından bu adamdan daha efendisi yok.Yanlız adam kayırma varmı babası var...Bursaspordan gideceği gün deve kestireceğim Turgay kazmasını Kayseriye ordanda Bursaspora alıp inat etmesini bana kimse açıklayamaz..Bu konuda iki yüzlülüğü var.Zaten Bursasporda futbolcuların hocalarına olan güvensizliği takımı bu hale getirmiştir...Ertuğrul bence çok üst düzey bir hoca değildir.Sadece Fatih Terimin gs de yakaladığı jenerasyonu Bursasporda yakalamış şampiyon olmuştur takım...Bursasporun şampiyonluğunda Ertuğrul kadar koca şehrin payıda vardır..Hatta Tüm Türkiyenin vardır
abi zaten ben iki yüzlülük derken senin dediğin oyuncu kayırma ve bazı uyduruk şeylerde ısrar etme yönünü ksatetmiştim...zira kayserriiden ayrılma sebepleri irdelenirse işin altında başka şeylerin çıkacağı görülecektir...bir de kaybettiği çoğu maçtan sonra oyun ve teknik anlamdaki eksikliklerini görmek yerine hep karşı tarafı hafife alan ve rencide edici açıklamaları bence onun efendi falan olmadığını gösteriyor...Nejat Biyediçi (rahmetli) de yenerdi yenilirdi ama o adam en azından eksiklerini ve hatalarını da açıkça söylerdi, bu yüzden Bursada efsane olmuştur, ama bir Ertuğrul asla efsane olamaz...
Alt 22.01.2012, 12:56   #149
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yapmayın beyler ertuğrul un hakkını verin. adam geldi bursaya kıçı kırık bursayı şampiyon yaptı. yoksa bursa kımkı şampiyon olsun bu lıgde. zaten bıdaha rüyasında bıle göremez bursa şampıyonlugu. bursa lıgın dip balığıydı önceden gelen koyardı giden koyardı. görüldüğü üzere bursanın o havası indi ve Yiğidolar bursaya bu sezon hep içerde hem dışarda koydu.

ama severim bursagülü..
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 13:16   #150
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Ya birşey söyleyeceğim,farkındamısınız hakemler bize çok rahat kart çıkartıyorlar.

Önceki maçlardada böyleydi,dünkü Bursa maçında adam normal mücadele ederken adamı itekliyor,rakip yere düşünce hakem hemen sarıyı gösteriyor.Biz kontraya çıkarken,rakip faul yapıyor ve ona kart göstermiyor.

Nasıl bir hakemlik anlamadım.Bütün hakemler sanki bize düşmanlar.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı