Cevap: SİVASSPOR 3-2 Orduspor
kimse kusura bakmasın da üst üste 18 deplasmanında kazanamayan orduspor'u kendi evinde yenmek başarı değildir.bu haldeki orduspor'a kaybetmek başarısızlıktır.
şimdi çıkmışsın ''son 10 dk hiç destek yok, 0 destek'' diyor.ee ben sana ne diyeyim be adam.sadece ve sadece ''yuuuuh'' diyorum.ben hayrettin'e veya kamil'e tepki göstermedim.ama büyük bir tepki oldu.ben doğru bulmuyorum.ama her ne olursa olsun bütün taraftarlar 2-1'den sonra uyandı,kendine geldi.şu maçta sivasspor taraftarı itici güç olmadı mı ?
şimdi şu maçı kazandık diye sanki büyük bir iş yapmış havasıyla çıkıp taraftara laf saymak kolay.bu maçı kaybetsek böyle konuşabilecek miydin rıza hoca ? sonra demişsin ki ben buraya gelerek büyük fedakarlık yaptım.hangi fedakarlıktan bahsediyosun sen ya allah aşkına ? yahu sen eskişehir'den kovulmuştun,boştaydın.bu takımı havada kaptın.ama aynı sen sezon başında beşiktaş için ardına bile bakmadan sivas'ı satmaya kalktın.
sonra şu röportajında bile çıkıp yaptığımız değişiklikler doğruydu falan diyosun.ya kardeşim bak sen bugün 2-1 gerideyken oyuna stoper navratil'i aldın.ben sandım ki ileri top doldurcaz navratil ondan giriyor.navratil defanstan ayrılmadı.haa gayet güzel oynadı ona lafım yok.ama mevzu şu 2-1'i koruyunca bize 1 puan mı verecekler ?
sonra kaldı ki bu takımın gol atamayacağı belliyken biz gol yiyene kadar neden beklersin anlamıyorum.bursa deplasmanı,akhisar deplasmanı,beşiktaş maçı ve bu maç gol yiyene kadar neyi bekliyorsun ? şu maçlarda müdahale edememişsin oyuna.bence bugün de müdahale edemedin.ama işte pedriel çıkıp bi gol attı ya kendini oyuna müdahale ettim diye kandırıyorsun.maçın adamı benim gözümde hakan arslan'dı.o yüzden şu oyuna senin hiç mi hiç katkın yok.
haaa istifa etmeli misin ? bence hayır.en azından şimdi değil.sonra neymiş istifa derlerse giderim falan.ya arkadaş eskişehir taraftarı değil miydi kazansan da kaybetsen de sana 10'dan fazla maçta istifa diye bağıran.sen ne yaptın gidip de taraftara yalvardın.şimdi sivas taraftarı bir maç bunu yapınca ne değişti de hemen gitmek istedin ?
rıza hocam şehirden inanılmaz derecede kopuksun.kendi hatalarını kabul etmiyorsun herşeyi sivasspor taraftarına yüklüyorsun.bu iş böyle olmaz.her iki tarafın da hataları var.öncelikle bunu kabul etmen gerekiyor.her neyse diyorum ki istifa etmenin hiç zamanı değil.ama bu maçı kazanmak da başarı değil.hele hele gol attıktan sonra kendi taraftarına hareket çekmek hiç mi hiç etik değil.
|