Satışları an be an takip ediyorum... Ya onlar yalan söylüyor (şu dakika itibarı ile) yada biz yanlış görüyoruz...
Ama mevzu bu maçı taraftarımızında desteği ile almamız gerektiği... Gerisi hikaye...
Kayserinin Baskan ozaman yalan söyledi cünkü Telefon da dediki....
Suan yaklasik 12 bin Bilet satilmis toplam 15 bin Seyirci bekliyoruz cok Ilginc
Ben bu konu ilgenmiyorum CÜNKÜ BENIM ICIN SIVASSPOR ÖNEMLI!!! ISTER 50 BIN KISI GELSIN ISTER 100 BIN GELSIN YARIN MUTLAKA KONSANTRE OLMAMIZ LAZIM COK AMA COK ÖNEMLI MAC BIZE BEKLIYO!!!!!!
Boye dan da İbo dan da sağ bek olmayacağını önceki maçlarda gördük.EMRE ÖZTÜRK sakat mı ? Madem risk oynatsın kanat da ıkı ziya ile emre yi.Final maçı yapacaz yine teyyareden bir kadro.. Yiğit Mehdi pas hataları zinciri şu husaaın ne yaptı bu adama anlamış değilim yazık ..
İbrahim ÖZTÜRK olmaz kardeşim. O yaşıyla kaç bindirme yapacak ki .? Hem kendi rezil olur,hemde takım rezil olur.Bazı arkadaşlar Emre ÖZTÜRK diyor o da olmaz. Geçen maç Ziya sağ bekte tel tel döküldü. Açık olsa sağ,sol (ters ayaklı açık) olabilir.. Ama bek öyle kolay değil. En uygun şekliyle J.BOYE sağ bek oynar ve de öyle oynatmalı.
Birde ben şu konuya değinmek istiyorum. İlk 10-20 dk çok önemli. Kayserispor varıyla yoğuyla ilk dakikalarda gol atmak isteyecektir. Vede eminim ki baskıyı kuracaklar. Bu dakikalarda işte Yiğit kardeşim iş sende aman dikkat,aman dikkat seni göreyim. Biz bi kontradan gol bulabilirsekkkkkkkkkkk...O zaman o maç 2-3 olur. İnşALLAH dikkatli olursak,sakin olursak biz bu maçı alırız. Saygılarımla..
İbrahim ÖZTÜRK olmaz kardeşim. O yaşıyla kaç bindirme yapacak ki .? Hem kendi rezil olur,hemde takım rezil olur.Bazı arkadaşlar Emre ÖZTÜRK diyor o da olmaz. Geçen maç Ziya sağ bekte tel tel döküldü. Açık olsa sağ,sol (ters ayaklı açık) olabilir.. Ama bek öyle kolay değil. En uygun şekliyle J.BOYE sağ bek oynar ve de öyle oynatmalı.
Ben demiyorum gardaşım Hoca diyor.. ağşam ağşam ne hesleniyon
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ