Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Anketimiz:
0 0%
Katılımcı sayısı: 0. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: İSTANBUL 3.DERNEK TOPLANTISI
Alt 15.03.2006, 23:16   #141
GuNaY
Gast

Standart -->: İSTANBUL 3.DERNEK TOPLANTISI

Alıntı:
sivaslıavukat Nickli Üyeden Alıntı
Sayın hemşehrilerim Sivas Asliye Hukuk Mahkemesinin 2006/1 E. sayılı dosyasından almış olduğumuz karara göre:
1.Davacı Mustafa Sönmez aleyhinde başlatılan karalama kampanyasına son verilmesine
2.Davacı Mustafa Sönmez'in aslında ne kadar az yemek yiyen hatta mümkün mertebe yemek dahi yemeyen biri olduğunun kabulüne
3.Davacı Mustafa Sönmez hakkında yalan ve iftira dolu asılsız haberler yapan fotomontajla "komple"ler düzenleyenler hakkında dosyanın tefrik edilerek suç duyurusunda bulunulması için Cumhuriyet Savcılığına gönderilmesine
4.Davacı Mustafa Sönmez'in zarar ve ziyanının karşılanmasına bu doğrultuda haksız ve yersiz iddialarla kendisine saldıran vicdansız saldırganların davacı yanın tüm zararının karşılanması için bilmemnekadar ytl ödemelerine karar verilmiştir.

(Sayın Müvekkilim Mustafa Bey en kısa zamanda vekalet ücretimi ödeyecektir. yani umarım öder, abi ödersin değil mi? )
Kararın bir yüksek mahkeme olan WWW.SİVASPOR.COM Adelet kuruluna devredilmesini talep ediyorum...
Sizin barodan uzaklasmanız için acil bir soruşturma geçirmenizi ve deliller nezdinde soruşturma sonuçlanmadan istifa etmenizi bekliyorum!!!

Alt 15.03.2006, 23:17   #142
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
erdalguler Nickli Üyeden Alıntı
MUSTAFA ABİ HERKESİN YEMEĞİNİ YEDİ YA... ALPER ABİ NEDEN SAVUNUYOR BİLİYORMUSUN... BEN SÖYLEYİM HERKES ELİ BOŞ ÇIKARKEN ALPER ABİNİN ELİNDE PAKET YAPILMIŞ KÖFTELER VARDI... EN SON İSE İÇERİDEN MUSTAFA ABİ ÇIKTI... VALLAHİ İYİCE ORGANİZE OLMUŞLAR, BİZDE YA ALPER ABİYİ TRANSFER EDECEĞİZ YADA BİR AVUKAT BULACAĞIZ...
tamam kardeşim tamam , doğrudur elimde bir paket vardı inkar etmiyoruz amaaaaa şunu bilmeniz gerekir ki o paketin içinde bütün gün diğer hemşehrileri aç kalmasın diye kendi yemeğini onlara veren mustafa bey kardeşimiz için mekan sahibinden aldığımız kuru ekmekler vardı.Ekmekleri suya banıp banıp yedi adamcağız ne yapsın koca bir gün aç kalmış idi.
Oysa onun tek amacı kardeşlerinin doyması aç kalmamasını sağlamaktı.O fedakar insan o yüce hemşehrimiz kendisi aç kalması pahasına gıkını çıkarmamıştır.
Alt 15.03.2006, 23:21   #143
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
Kararın bir yüksek mahkeme olan WWW.SİVASPOR.COM Adelet kuruluna devredilmesini talep ediyorum...
Sizin barodan uzaklasmanız için acil bir soruşturma geçirmenizi ve deliller nezdinde soruşturma sonuçlanmadan istifa etmenizi bekliyorum!!!
tüüü , osmancım genel sekreterim.Yazık yazık , güvendiğim dağlara karlar yağdı , oysa ki biz senin hesabına oldukça yüklü bir meblağ yatırmıştık ki karlar yağmasın sen de kamuoyu oluştur diye , kaldı ki sen de gelip bize o meblağı talep etmiştin hatta pazarlık yapıp bu rakamdan aşağısı hesabıma yatarsa hemen diğer tarafa geçerim demiştin.
Alt 15.03.2006, 23:25   #144
GuNaY
Gast

Alıntı:
tüüü , osmancım genel sekreterim.Yazık yazık , güvendiğim dağlara karlar yağdı , oysa ki biz senin hesabına oldukça yüklü bir meblağ yatırmıştık ki karlar yağmasın sen de kamuoyu oluştur diye , kaldı ki sen de gelip bize o meblağı talep etmiştin hatta pazarlık yapıp bu rakamdan aşağısı hesabıma yatarsa hemen diğer tarafa geçerim demiştin.
Anlaşılan bu yemek çetesi çok derinlere gidiyor
Bu iddiaları kanıtlamanızı, kanıtlayamadığınız takdirde bilmem ne kadar tazminatı şimdiden kabul etmenizi talep ediyorum

Alt 15.03.2006, 23:30   #145
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ALPER BEY SAVUNMANIZI BEKLIYORUZ!!!! HALA CEVAP ALAMADIK.

MAGDUR OLAN VE HAKLARI GASP EDILEN ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM. !!!

SIVASLI AVUKAT SAYIN ALPER BEY´I MESLEGINI SUISTIMAL EDIP HAKLIYI HAKSIZI AYIRT EDEMEDIGI ICIN ....
HAKSIZI MÜDAFA EDEREK HAKLIYA SAHIP CIKMADIGI ICIN PROTESTO EDIYORUM.!!!!!!

VE SIVAS ASLIYE HUKUK MAHKEMESININ BU KARARI
TEKRAR GÖZDEN GECIRIP KARAR SABITLESMEDEN FESH ETMESINI TALEP EDIYORUM ....!!!

TÜRKIYE CUMHURIYETININ ADALET VE YASALARINA SAYGIM SONSUZDUR.
TÜRK VATANDASI OLARAK BOYNUMUZ KILDAN INCEDIR.
AMAAAAAAAAAAAAAAAA............ .........
BEN BU KARARA ISYAN EDIYORUM ARKADASLAR..........
BU KARARLAR SADECE VE SADECE MUZ CUMHURIYETINDEN CIKAR !!!!

NERDE DEVLET.................
NERDE HÜKÜMET..............
NERDE ADALET..................

BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?

ADAM DÜPEDÜZ MILLETIN HAKLARINI HORTUMLUYOR....
TABAKLARINI SILIP SÜPÜRÜYOR...
TOPLANTIDAKI ARKADASLARIN CÜMLESINI AC BIRAKIYOR....
ÜSTÜNE ÜSTLÜK BIRDE TAZMINAT DAVASINI KAZANARAK
ZARAR VE ZIYANLARINI TALEP EDIYOR....
BUMU ADALET?
DAVACI IKEN DAVALI OLDUK...!!!
HAKLI DAVAMIZDA HAKSIZ OLDUK...!!!
KENDIMIZI SAVUNDUK SALDIRGAN OLDUK....!!!

MAGDUR KALAN TÜM ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM.....!!!

NERDE ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEET.................

CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.03.2006, 23:32   #146
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Anlaşılan bu yemek çetesi çok derinlere gidiyor
Bu iddiaları kanıtlamanızı, kanıtlayamadığınız takdirde bilmem ne kadar tazminatı şimdiden kabul etmenizi talep ediyorum
Rüşvetin belgesi mi olur kardeşiiiim.Sen alamanyalardan ne kadar marklar talep edildi de pek sayın mustafa bey bu gibi talepleri karşılamak için varını yoğunu satıp savmıştır.İnsan düşmeye görsün işte gelen vuruyor giden vuruyor
Alt 15.03.2006, 23:32   #147
hattab
Acemi Yiğido

hattab - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hattab ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Malumunuz olduğu üzere 12 Mart tarihinde üçüncü dernek toplantımızı ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli hemşehrimize ait mekanda seçkin hemşehrilemrimizin katılımı ile gerçekleştirdik. O kadar lezzetli köfteler yedik ki Sivas Köftesi neymiş hepimiz görmüş olduk.Tabi köfte öncesi birer tabak madımak afiyetle yenildi ve memleket hasreti bir nebze de olsa giderildi. Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.
Buluşmamıza ;
Mustafa Sonmez (Sonmez)
Tevfik Çevik (Çevik)
Alper Kahvecioglu (Sivaslıavukat)
Recep Yuksel (ZaralıX1968)
Hakan Demirezen (Shadow3458)
Gunay Güven (karacaoren3458)
Erdal Güler (erdalguler)
İbrahim Genç (Çecenibo58)
Yusuf Mermer ( Mermerbey58)
Cihat Korkmaz (Rap_boy)
Murat Bayraktar (Djmurat)
Salim Başer (Salim58)
Kerem Yalçın (kerem5834)
Muharrem Pektaş (alimuharrem58)
Sinan Ozdal (sinan5834)
ve mekanımızın işleticisi Sayın Yadigar Bey iştirak etmiştir.

Sevgili Yadigar Bey'e hepimize dağıttığı Sİvasspor kasetleri için eminim hepimiz minnettarız.

Kaynaşma yemeğimizde daha önceki toplatılarımızda aldığımız kararlara ilave olarak ,

1.Buluşma - Birlik olma toplantılarımızı daha sık yapabilmek adına süreleri kısaltmaya,

2.Bu doğrultuda 16 Nisan 2006 Pazar günü saat 14 de Mecidiyeköyde bulunan Abant Kıraathanesinde toplanmaya,

3.İkinci toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda uygulamaya koyduğumuz maddi destek programı gözden geçirilerek gidişatımızı daha sıkı kontrol ve destekle güçlendirmeye,

4.İstanbulda yapılacak olan maçlarımız öncesinde forumumuzda açılacak olan başlıklarda taraftarlarımızı bilgilendirerek maçlar öncesi buluşma ve organizasyon planlarını yapmaya,

5.Aramıza yeni dahil olan hemşehrilerimizle daha yakın ilişkiler kurarak düzenli irtibat sağlamaya,

Tüm hemşehrilerimiz oybirliği ile karar vermiştir.Aramıza yeni katılan ve katılamadığı için üzüntülerini ve mazeretlerini bildiren tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunar bir sonraki buluşmamızın 16 Nisan 2006 pazar günü olacağını hatırlatırım.
Saygılarımla.
CALISMALARINIZDA SIZLERE BASARILAR DILERIM ISINIZ COKZOR DIYE DUSUNUYORUM DAGITMAK COK KOLAYDA TOPLAMAK COK AMA COK ZOR PARCA PARCA DAGILMIS SIVASLILARI ISTANBUL GIBI BIR METRO POLDE BIR ARAYA GETIRMEK SIVASTA DORT EYLUL SITADINI FUL DOLDURMAKTAN DAHA ZOR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
GONUL ISTERDIKI SITEDE YAZDIGINIZ LISTEDE TOPLANTIYA ISTIRAK EDENLERIN ISMINI YAZMAYA SITE YETERSIZ KALSAYDI INSALLAH O GUNLERIDE GORUR EMEGINIZIN ZAYI OLMADIGI ANI GORURSUNUZ

SAYGILAR .........

AKLINLA GOR KALBINLE ISIT
hattab isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.03.2006, 23:34   #148
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Kübra iyisin degilmi?
bir rahatsizligin yokturdur Insallah.!
eger öyle bir rahatsizligin varsa söyleeeeeeee...
seni IHRAC edebiliriz.!!!!!!!
bir TUSA TIKLAMAK Kafi
Rahatsizligini söyle tepit ettim.
sen Hakliyi birakip Haksizin yaninda yer Aliyorsun...
bu kadar Ispat var iken haaaala HORTUMCUYU Savunuyorsun....
tekrar bir düsün Istersen.
Alıntı:
sivasliavukat Nickli Üyeden Alıntı
Aha tespit ettim , tehditle ve baskıyla pek değerli müvekkilim mustafa beyin destekcileri sindirilmeye çalışılıyor.

BU ŞANTAJCILARI, DIŞ MİHRAKLAR YÖNLENDİRİYOR...!
ALMANYA DA BULUNAN, ÇETENİN ELEBAŞI KONUMUNDAKİ ÇAĞLAYAN BEY,
YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİYLE BERABER, İFTİRALAR, MONTAJLAR, ŞANTAJLAR,
.... VS...VS... YETMEDİ; ŞİMDİ DE TEHDİT VE BASKI İLE İŞ YAPMAYA YELTENİYOOOOO
...!!!

KAHROLSUN BASKILAR... !!!
YAŞASIN ADALEEET.....
YAŞASIN İNSANLIK ONURUUUU....!!!

SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.03.2006, 23:35   #149
GuNaY
Gast

Alıntı:
Rüşvetin belgesi mi olur kardeşiiiim.Sen alamanyalardan ne kadar marklar talep edildi de pek sayın mustafa bey bu gibi talepleri karşılamak için varını yoğunu satıp savmıştır.İnsan düşmeye görsün işte gelen vuruyor giden vuruyor

alper abicim yanlış safın sayın ve pek muhterem avukatı bankaya yatırılan paranın dekont gibi bir belgesi olması lazım sende iyi bilirsin
Mustafa abiye canım gurban ama sofrada değil

Alt 15.03.2006, 23:48   #150
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
alper abicim yanlış safın sayın ve pek muhterem avukatı bankaya yatırılan paranın dekont gibi bir belgesi olması lazım sende iyi bilirsin
Mustafa abiye canım gurban ama sofrada değil
Pek sevgili ve yakışıklı kardeşim , bilmem hatırlarmısın ama aynı zamanda bir bankanın da avukatlığını yapıyorum , hani biliyorsun merkez şubenin olduğu binada da ofisim var.Hani bir talimatla sana binlerce dekont düzenlettirebilirim , yani var olanları ortaya çıkarırım demek istedim
Konu Kapatılmıştır