Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
şu stadyumun inşaat resimlerine hevesle bakmamız gerekirdi. atılan her bir adımı, koyulan her bir tuğlayı, çakılan her bir çiviyi hevesle izlememiz lazımdı.
ama maalesef bu heves yok. yapı ortaya çıktıkça, sivas'a atılan kazık da kendisini gösteriyor. orjinal projesi bozulmuş bir inşaat var ortada. dışarıdan bakınca 40 bin içerinden bakınca 27 bin kişilik bir stadyum.
hadi bunu geçtim, her defasında resimlere baktığımda tribünlerdeki orantısızlık beni rahatsız ediyor. alt tribün ile üst tribün arasındaki o lanet olası orantısızlık göze batıyor. yolun ortasındaki at pisliği gibi dikkat çekici ve moral bozucu.
arkadaş obezite nasıl bir insanın göbeğini ve poposunu şişiriyor ve tanrının yarattığı insanın şeklini bozuyor ve göze hoş gelmeyen bir görüntü ortaya çıkartıyorsa; aşırı zayıflık nasıl bir insanı çirkin gösteriyorsa, şu stadyumun alt tribün ve üst tribünü arasındaki orantısızlık da aynı hissi uyandırıyor bende.
bir sivaslı ve sivassporlu olarak bu stadyumun kapasitesini düşüren adam/adamlara hakkımı helal etmiyorum. zehir zıkkım olsun, Allah belanızı versin. şöyle ağız tadıyla stadyumumuzu takip edemiyoruz. millet dalga geçiyor çatısıyla, tribünüyle...
|
Valla sebastiyan altına imzamı atıyorum, hiç bakasım gelmiyor yeni resimlere. Bu kadar kötü bir çatı hayatımda görmedim. O çatı ayaklarının masrafıyla bu stad 40.000 kişilik yapılırdı be. Bu stadı bu hale getirenlere yazıklar olsun.