Yiğido
489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789
|
Cevap: Transferde Adı Geçenler
30 Haziran'da Ticker, süper transferleri sakin kalır. Ancak muhabir göre, süper geçmek vardı kesinlikle kaçırdı Fransız 索肖后卫法蒂 katıldı, Fransız savunma oyuncusu bu olağanüstü performans resmen (Svalbard spor üzerine toprak 1 Haziran katılmak oldu Sivasspor), iki taraf üç yıllık sözleşme imzaladı öğrendim. Sonlandırılmış, imza Luneng başarısız aday listesinin başında olması muhtemeldir eğer muhabir göre Luneng, zaman yetersizliği, daha sonra transfer etmeden önce ikinci kapalı olduğu haberleri, dış yardım öğrendim. Değil Leon Madzic görülebilir rağmen Şimdi, Renato, bir kaçınılmaz sonuç bırakın ama süper yukarı ve aşağı Honduras adını oldukça Luneng Leon sonunda dağıldı mı, böylece çekirdek takdir, artık, var değişkenler.
Bu Renato rağmen büyük olasılıkla terk söylenebilir, ama diyebilirim bazı rüyalar, sadece ilk Super arka sıralarda FM yazılım profesyonel kapsamlı bir değerlendirme, değer kadar 141 kadar Renato yeteneği, çünkü, Japonya ve Güney Kore aynı zamanda ligin geri en yüksek oran. Bu, FM oyuncular bir çok sihirli, Ferguson büyük bir seçim mareşal olduğunu belirtmekte yarar var, Mourinho FM oldukça hevesli. Ricardo ile karşılaştırıldığında, Renato yeteneği aslında bir yonga daha yüksek olması. Ne yazık ki, Luneng aldıktan sonra Madzic içinde, Renato tamamen yan çizgisi olan, adı artık süper tezgah lüks mobilyalar olmak için bir fırsattır.
Bu söyledi olmalı, Fethi Luneng ile son derece üzücü bir şey kaçırdı. Hatta Fethi tepki gösterilen iyi zamanlarda, Fethi şeyleri Luneng hala net değildir, ama sonunda çeşitli nedenlerle iki tarafın bir araya geldiği olmasa da. Imza listesinde diğer alternatifler Luneng, etkileyici Serie A Lecce savunma oyuncusu Gustavo (her iki sözleşme 1 Temmuz'da sona erecek) oynadı. Buna ek olarak, Serie A'da Catania Luneng Trichy, Lima, Peru Kanat 里卡多索托, takım Mateus üzerinde Setubal Portekiz, üzerinde Portekiz Braga Paul başında cevapsız * Cesar, Portekiz milli takım üzerinde, Danielson, tabii ki, önceden Pavan ve Mejia orada bilgi verilmemekle aralarında da vardı. Süper içerdekilerin, dış yardım göre onlar süper erken, ama aslında süper görme cevapsız rağmen, tamamen onlardan yazmadı.
Bu veriler için bu dış yardım kayda değer, süper imajını veri yanı sıra süper kulübün yazılı değerlendirme ek olarak, daha ayrıntılı bir anlayış vardır. Yazılı değerlendirmede, sadece detaylı teknik özellikleri üyeleri, aynı zamanda konumu ile kontrast diğer üyeleri ile ve son olarak tavsiyelerde bulunmak. O zaman başında, Çin antrenörler Matthaeus seviyesi çok yüksek olduğunu kabul söz etmek gerekiyor, ama Leon ile görevinden örtüşen, süper nihayet vazgeçti. Bu kez Leon bırakıldığında, Matthaeus ile süper yeniden giriş mümkün değildir.
Ama şimdilik, süper uygun zaman bırakarak bitiyor. 2011 sezonunun hükümlerine göre Çin Futbol Federasyonu, ikinci aktarım tarihine tüm takımların oyuncuların yerine bu kez işi tamamlamak gerektiği anlamına gelir 8 Temmuz olacak. Süper Kulüp Başkan Yardımcısı Han Gongzheng Gerçeği söylemek gerekirse, "Şu anda zamanı Ramping Luneng kabul edilen, ancak işin tüm yapıldı yalnızca bilgi resmi olarak ilan edilebilir, yeni dış yardım gelmedi, biz de kullanabilirsiniz lig kampanya beş yabancı yardım mevcut ekip, biz birkaç oyuncu duygularını etkileyen istemiyorum, onların coşku karşı oyun için hazırlamak istemedim. tekme Shenzhen sonra "Luneng için imza büyük engel, yoğun bir programı olan" Biz usher olacak üç ardışık ikinci transfer kapanmadan önce uzak, 8 Temmuz'da, egzersiz süresi için herhangi bir dış yardım yok, imza, her zamankinden daha dikkatli multi-disipliner hususlar olmak çok. "Bir süper içeriden bu muhabir söyledi, dedi. (Çiçek kat gözyaşı)
+++TÜRKÇEYE ÇEVRİLİŞİ+++++
|