Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı
Firat Aydunus'a faturayi kesenleri anlamiyorum.
Gol pozisyonunda elle düzelttigini kimse ekran basinda göremedi. Daha sonra baska acidan gösterince anlasildi. O pozisyonda Aydunus'un o eli görmesi imkansiz cünkü önünde tam 3 futbolcu var, yardimcisinin görmesi gerekirdi.
Simdi ben size bir soru sormak istiyorum: Kirmizi karlik pozisyonda elle düzeltme olmada ve akis aynen olsaydi futbol acisindan ne degisecekti?
Yine 10 kisi yine kirmizi kart ve penalti olacakti.
Peki sen 40 dakika 10 kisi kaldigin ve 1-0 önde oldugun bir macta ne yaptin? kac pozisyona girdin? Akhisar'in simdiye kadar kendi evinde sadece bir galibiyeti vardi, o galibiyeti de zar zor son dakika golü ile almislardi...
Seyircisiz macta 1-0 önde iken 40 dakikada 2 gol yiyip, 1 pozisoyon bile kendin yaratamiyor ve rakibe onlarca pozisyon veriyorsan sapkani önüne koyup düsünmen lazim.
Faturayi hakeme kesmek bu isin en kolayi... ben olaya hep iki pencereden bakarim. 1 hakem ne yapti 2 takim ne yapti ama bazi arkadaslar hakeme bakip maci analiz etmeyi unutuyorlar gibime geliyor...............
|
Hakem tekmeye cekmeye akhisarlilara kart cikartmadi ben maci izlerkende dedim kirmiziyi vermemesine isyan ettim bu bizim oyuncular oldummu cok kolay kirmiziyi cekerken (ordu macinda Kadir e ic saha macinda Raynoch a simdide Ziya ya)peki kenan in attigi kirmiziyi görmediginimi düsünüyorsun yada elle almasa top nereyemi gidecek tac cizgisine gidecek ve oyuncu acisini kaybedecek o Zaman Ziya son Adam olmayacak faul olsa bile kirmizi kart kesinlikle olmayacak.
Bu ş savunacak hic bir tarafi yok Aziz Yildirimi sonuna Kadar destekliyorum bu adiler in dilinden konusuyor.