Dünyaya Bizi Rezil Ettiginiz yetmiyormus gibi hala borazan gibi ötüyorsunuz rezil olduk bir Avuc Rumlari yenemediler AMAGUSTA fatihleri O takimi Bu sezon Uefa Kupasinda tek istegim bize düsmesi Trabzonun Grurunu ve Türkiyenin imajini Ancak yigido temizler.....
macın bitimine sahaya atlandı fakat onun cezasını fazlasıyla aldığımızı sanıyorum 5 mac taraftarsız 31 bin ytl para cezası daha ne konusuyorsunz bide macı sizemi vereceklerdi ne konusuyorsunuz burada. . .
olay sizin sahada çıkıyo bizim oyuncular ceza görüyo 250.000 ytl ceza kesiliyor. ve sen hala 31.000 ytl nin lafını yapıyon. harbi hamsi kafalısın 31.000 ytl yi 250.000 ytl den fazla görüyon.
yazıklar olsun bu fedarasyona bu trabzondan ne kadar korkuyolar.sivassiporun bu maçı bileğinin gücüyle alacağından adım gibi eminim ve bu maça sivassiporun siyah bir formayla çıkmasını istiyorum.başarılar
YA ADMINATÖR ARKADASIM NEDEN YAZIMI SILIYORSUNUZ ALLAH ASKINA?? kufurmu ediyorumda..adamlar bizle dalga gecerek alay ederek konusuyorlar yorum yapmamiz engleleniyor..rica ediyorum sorun ne
KIMSE BU JARULEMIDIR NEDIR TRABZONUN KISKIRTICI TARAFTARIN YAZILARINI GÖRMUYOR:ATIN ÖYLEYSE BU BASIT KISIYIDE MILLETI GERMESINN SABAHTAN BERI YAZIYORR ADALETSE HERKESE ADALET