Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: GERÇEKLER ACIDIR ...!
Alt 20.01.2008, 15:53   #151
F. Şahin
Yiğido

F. Şahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 F. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GERÇEKLER ACIDIR ...!

Konuya uygun cevap: Arkadaşlar malesef konuyu açan arkadaşın da dediği gibi gerçekler acıdır. İçimizde hala şampiyonluğa inanmayanlar olduğu da bu acı gerçeklerden birisidir!
Saygılarımla!
Alt 20.01.2008, 16:23   #152
cemilseker
Yeni Yiğido

cemilseker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cemilseker isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: GERÇEKLER ACIDIR ...!

CIKAR PASA PASA OYNARIZ: BIZ YIGIDOYUZ GÖZÜMÜZ KORKMAZ: SIVAS USULÜ BUZDA SAMBA VAR HAFTAYA : HERKES MACA DAVETLIDIR: HAYEL KURMAYAN YASAMA UMUDUNU KAYBETMISTIR: FUTBOLCU YIGIDOLAR INANDI,SIZDE TARAFTAR YIGIDO OLARAK INANIN TAM DESTEK VERELIM: SAYGILARIMLA GURBETCILER
cemilseker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2008, 16:43   #153
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor çok iyi gidiyor. Ben bile sivaslı olduğum halde şu maçta bitecek bu iş yok olmadı şu maçta kesin tökezler diye bekliyordum daha doğrusu korkuyordum. Ama sivaslıları bile mahcup edecek düzeyde iyi gidiyoruz. Ancak bir şanssızlığımız var. 3 büyüklerde çok iyi gidiyor. Geçen senelerde en az biri lige havlu atardı ama yok takip ediyorlar sivası. Hem de 1er puan farkla. Eğer sivas bu halde bile şampiyon olursa çok daha değerli olacak.
Fener bugün antepe 5 attı. Bütün Türkiye haftaya oynayacağımız fener maçını bekliyor. Feneri de trabzon gibi ezerek yenersek hatta yenersek bu iş biter. O zaman kutlamalara başlayabiliriz. Amin
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2008, 16:51   #154
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar ben fenerbahçeyi yenebileceğimize inanıyorum.kötü bir sonuç olsa da önemli değil.lig uzun maraton.şu anda 4 mağlubiyetimiz var ve lideriz.fikstür avantajı bizde.istanbul takımları birbiriyle oynarken en az biri puan kaybedecek,o hafta biz maçımızı aldığımızda otomatikman avantajlıyız demektir.birkaç maç kötü sonuç almakla bir şey olmaz.önemli olan iyi ve kötü günde takımımızı hep desteklemektir.bakın o kadar eleştirilen beşiktaş potaya girdi.bize düşen ne olrsa olsun bu şahane takımımızı desteklemektir
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2008, 16:52   #155
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Şunu da eklemeden geçemiyeceğim. Bu haftaki belediye maçına gittim. İnanın Sivas Antep değil. Hiç kasmadı belediye yırtındı durdu. Sivas biraz kıpırdadı 2 gol attı sonra belediye debelenip durdu. Defansımız süper top geçirmediler kaleci akın müthiş. Kesinlikle milli takımda olmalı. Mehmet ilerde belediye defansıyla dalga geçti resmen. Fener maçına biraz asılarak oynarsak sahayı dar ederiz fenere. Öyle antepe 5 atmak değil alacaklar boylarının ölçüsünü. Haftaya fener maçını dört gözle bekliyorum...
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2008, 17:09   #156
elbeyli_58
Acemi Yiğido

elbeyli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeyli_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

inanmak başarmanın yarısıdır, derler. sen başaracağına inanacaksın önce. bu işin gerçeği yalanı yok. o halde şunu söyleyeyim lig başında buralarda olabileceğimiz de mümkün görünmüyordu ama inanmış bir takım var ortada ve bugün buradalar.
ha yenilirlerse de canları sağolsun.hiçbirşeyin sonu değil, 15 maçlık periyotta hiçbirşey bitmiş değildir.

bu takıma yakışan ona inanmış ve destekleyen taraftardır
elbeyli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 09:54   #157
musty_58
Acemi Yiğido

musty_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 musty_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
merkez_ismail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ...
Ya bi Sivaslı nasıl olur da "bu maç fenerbahçenin banko" diyebilir anlamıyorum. Fenerbahçe bizi Kadıköyde zor yendi. Ama yine de puan tablosunda Fenerbahçenin de diğer takımların da üzerindeyiz. 3-5 hafta değilki 19 hafta geride kalmış. İç sahadaki bu başarımızı devam ettirir, dışardan da en az kayıpla dönersek Şampiyonluk çok uzak değil. Kaldıki biz büyüklerle içerde oynayacağız. Ve bu büyükler yine kendi arasında oynayıp birbirlerine puan kaybedecekler.

İçerde 10'da 10 yapmış bir takımımız var. Hadi geçtik 10'da 10'u bu 10 maçın 8'inde gol görmemişiz kalemizde. Tüm olanaksızlıklara rağmen 19 haftalık periyod sonunda liderliğini koruyan bir takıma inanıp,destek verip, onunla gurur duymak varken rakip takım lehine mesajlar nasıl yazıyorsunuz anlamıyorum.

Tamam Sivaslı olup da başka takımı destekleyebilirsiniz. Buna kimse birşey diyemez. Ki çok var; Kadıköydeki maça da gittim İnönüdeki maça da gittim ama taraftarımız yoktu. Neden? Çünkü Fenerbahçe veya Beşiktaş aşkı Sivasspor'un üzerindeydi çoğu insan için.

Tabiki "Fenerbahçe bizi kadıköyde zor yendi demekki Sivas da yenemez" anlamına gelmesin söylediklerim. Futbol bu her sonuca açıktır. Ama saha ve seyirci avantajı Sivasspor da iken bir Sivaslının Sivasspor.com da bu maç banko fenerbahçenin demeye hakkı yoktur benim kanaatimce. Fenerbahçenin kazanacağını iddia ediyorsan gider iddaa oynar kuponuna yazarsın, Fenerbahçeyi destekliyorsan gider Fenerbahçenin forumuna yazarsın. Ama burası Turkcell Süper ligindeki farklı takımların,farklı taraftarlarının "biz sizi yeneriz, siz bizi yenemezsiniz, maçtan sonra görüşürüz" gibi atışmalarda bulunduğu bir platform değil. Burda Sivasspor konuşulur,Sivasspor tartışılır, Sivasspor desteklenir.

Saygılar.
musty_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 09:59   #158
musty_58
Acemi Yiğido

musty_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 musty_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ve birşey daha, Şampiyon olacağız demiyorum. Hiçbir takımın taraftarı da bunu diyemez zaten. Ama inşallah şampiyon oluruz diyebiliyorum. Ama tabi 15 maç var. Futbol bu. Sakatlar cezalılar vs. Tökezledik , geriledik bunlar olası durumlar. Canları sağolsun. Bugünki tablo itibariyle Sivasspor zaten Şampiyondur bana göre.
musty_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 10:02   #159
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

bi gelseydi şu pazar günü........
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 10:14   #160
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Fener'in ve diğerlerinin sadece adı var.Sivasspor'da ise birlik ve beraberlik var.Kadromuz süper olmasa da,mükemmel oynamasak da sonuca gitmeyi biliyoruz.Anadoludan şampiyon çıkmaz demeyin arkadaşlar.Sen adam gibi top oynarsan,rakibin zayıf yönünden faydalanırsan bırak gerisini onlar düşünsün.Şimdiye kada hangi Anadolu takımı Sivasspor gibi zirveye yükseldi de böyle konuşuyorsunuz.Yükselen olmuşsa da onların kendi beceriksizliği.70 milyon insanın gözü önünde hak ettiğin halde seni şampiyon yapmıyorlarsa ben bu ülkeyi terk ederim.Madem bu ülkede sadece üç büyükler şampiyon olacak,o zaman hiç lig kurmayalım.Herbirine birer sene arayla şampiyonluk verelim.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla