Alıntı:
merkez_ismail Nickli Üyeden Alıntı
Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ...
|
Ya bi Sivaslı nasıl olur da "bu maç fenerbahçenin banko" diyebilir anlamıyorum. Fenerbahçe bizi Kadıköyde zor yendi. Ama yine de puan tablosunda Fenerbahçenin de diğer takımların da üzerindeyiz. 3-5 hafta değilki 19 hafta geride kalmış. İç sahadaki bu başarımızı devam ettirir, dışardan da en az kayıpla dönersek Şampiyonluk çok uzak değil. Kaldıki biz büyüklerle içerde oynayacağız. Ve bu büyükler yine kendi arasında oynayıp birbirlerine puan kaybedecekler.
İçerde 10'da 10 yapmış bir takımımız var. Hadi geçtik 10'da 10'u bu 10 maçın 8'inde gol görmemişiz kalemizde. Tüm olanaksızlıklara rağmen 19 haftalık periyod sonunda liderliğini koruyan bir takıma inanıp,destek verip, onunla gurur duymak varken rakip takım lehine mesajlar nasıl yazıyorsunuz anlamıyorum.
Tamam Sivaslı olup da başka takımı destekleyebilirsiniz. Buna kimse birşey diyemez. Ki çok var; Kadıköydeki maça da gittim İnönüdeki maça da gittim ama taraftarımız yoktu. Neden? Çünkü Fenerbahçe veya Beşiktaş aşkı Sivasspor'un üzerindeydi çoğu insan için.
Tabiki "Fenerbahçe bizi kadıköyde zor yendi demekki Sivas da yenemez" anlamına gelmesin söylediklerim. Futbol bu her sonuca açıktır. Ama saha ve seyirci avantajı Sivasspor da iken bir Sivaslının Sivasspor.com da bu maç banko fenerbahçenin demeye hakkı yoktur benim kanaatimce. Fenerbahçenin kazanacağını iddia ediyorsan gider iddaa oynar kuponuna yazarsın, Fenerbahçeyi destekliyorsan gider Fenerbahçenin forumuna yazarsın. Ama burası Turkcell Süper ligindeki farklı takımların,farklı taraftarlarının "biz sizi yeneriz, siz bizi yenemezsiniz, maçtan sonra görüşürüz" gibi atışmalarda bulunduğu bir platform değil. Burda Sivasspor konuşulur,Sivasspor tartışılır, Sivasspor desteklenir.
Saygılar.