--->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
Alıntı:
oooAskin Nickli Üyeden Alıntı
Burada SivasSporun kazanacagini yazanlarin hepisi fenerbahceli, 1-0 diyorlar, 1-0 sivassporun hic bir seyine yaramiyor,sadece fenerbahce lider cimbom ikinci olur,siz fenerbahceli sivaslilar sivasin 1-0 yenmesini fenerin sampiyon olmasini istiyorsun.bende bir sivasli cimbomlu olarak, sivasin beraber oynayip , haftaya fenerin trabzona karsi kaybetmezsini istiyorum.ozaman sivas ikinci olur.
UltraAslan.
|
Tamam forumdaki Fenebahcelilere laf atacağına, bari şöyle söylede çelişki olmasın. Yani arada fenerliler var diyip ayin şeyi yemenin anlamı ne "Bende geçen iki yilda Galatasarayliydim ama artik Sivas'ın şampiyon olmasını istiyorum. İnsallah 3-0 yeneriz, Haftaya'da Trabzon feneri yenerde şampiyon oluruz de canimi ye"
Yine en doğrusu bu olurdu sivasli cimbomlu kardeşim benim. Ultravesti şık olmuş alt tarafta.. ona da dil uzatamadan geçemeyeceğim..