Cevap: Fenerbahçe:3 - SivasSpor:1
ulan yenildik veya bulent uygun iyi analiz edemedi maci bundanda gectim adi fenerliler dalga gecer gibi mactan sonra sivasin yollarina sarkisini sonuna kadar acmis dalga geciyo koca sivas camiasiyla ulan nonos fenerliler siz cumhuriyet olabilirsiniz amma cumhuriyeti biz kurduk sivasa gelirken sivasin girisinde gozunuze hatta baska biyerinize sokun iyi okuyun CUMHURIYETIN TEMELINI BURADA attik yaziyoooo inadina sivasspor yenilmenin verdigi bi eziklik psikolojisiyle bulent uygunuda elestirdim amma olsun bu bi ozelestiri olarak algilansin hatta baska kizip yorum yapanlarada diger arkadaslar agir elestiri yapmasin bunlar dogal herkes kizar sinirlenir ben eminimki kizan her sivassporlu yinede sivassporu ve bulent hocayi sonuna kadar destekler destekleyecektirde birbirimizi kirmaya gerek yok ..........
gurur duyuyorum sivassporla aragones gibi bi adami uykudan uyandirdi adam resmen real madridle oynar gibi mac takip edip taktikler veriyo adam galatayla bjk ile trabzonla bile oynarken bukadar heyecanlanip korkmamistir eminim
okkkaddddaaaaarrrr .......