Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış değil aynen öyle...
Bizden daha yaşlılar analtsın bundan kaç yıl önce Sivas2ta onlarca Trabzonspor bayrağının nasıl dalgalandığını..
Bülent Uygun ne dedi:Sivas'ın çoğu Trabzonsporu tutar..O derecedeydi..Bu kişilere ben de dahildim..Trabzonsporu çok seviyordum..Ancak benim Sivas2ıma ve Sivasspor'uma laf sayana adamlarla da sevgi bağım olamaz!
|
ben sana göre baya büyüğüm ve dediklerine aynen katılıyorum...sivasta müthiş bir trabzonspor sevgisi vardı...öyle ki üç istanbul takımını tutanların çoğu tuttukları takımı terkederek trabzonu tutardı...trabzon demek sivas demekti...o tarihlerde sivasspor dışında bayrağı asılan tek takım trabzonspordu...çünkü trabzon anadoluydu, çünkü trabzon sivastı, yozgattı, tokattı, erzincandı aynı zamanda...
şimdi sitelerinden sivasa küfreden -ki aklı başında trabzonluları tenzih ederim - o aşağılık sürüsü bunları bilse ne diyecek acaba...sivası düşman ilan etmekle ne kazandınız ve elinize ne geçti, üstelikte yüzdeyüz haksız olduğunuz bir konudan dolayı...
bunun muhasebesini de aklı selim trabzonlu kardeşlerim yapsın...kem sözlerim kem söz edenedir...aklı selim üzerine alınmasın...