Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 10:06   #151
Nannis Kaydanos
Yeni Yiğido

7 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 Nannis Kaydanos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

hep suç sana aitte hocam bir kıpırdama yok nedense hiç...hatanı anladın alsana 2 3 oyuncu..
Nannis Kaydanos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 10:08   #152
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sitede de amma teknik direktör amma futbolcu varmış.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 10:10   #153
meteada
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 meteada Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Öncelikle son dört yılda bizlere ve tüm türkiyeye yaşattıkları heyecan ve mutlulukları için başta başkanımız, teknik heyetimiz, çalışanlarımız ve tüm futbolcularımıza şükranlarımızı sunuyoırum. onların heykellerini zaten kalplerimize dikdik.
Ancak, geçen sezon gaziantep maçını bir düşünelim takım galip durumda ilk yarı sonunda iki orta saha futbolcusunu çıkarıp, iki forvet alıyoruz, hangi mantıkla, neyse iş kazası dedik kendi sahamızda kaybettiğimiz istanbul büyükşehir maçı hangi mantıkla kaybettiğimizi düşündünüzmü. taktik hatasıymış şuymuş buymuş resmen ŞAMPİYONLUĞUMUZU ELİMİZLE VERDİK,
Gelelim son oynadığımız maça demiyeceğim, verdiğimiz oyunculara bakın gelen oyunculara bakın lütfen bir düşünün, biz şampiyonluğamı oynuyoruz yoksa düşmemeyemi,,,,, hani siz demiyormuydunuz biz sivası şampiyonlar liğinde en güzel şekilde temsil edeçeğiz kimse merak etmesin ne oldu, sattığımız futbolcuların parası ne oldu, iki tane adam gibi futbolçu neden alamıyoruz, el alame gülünç olduk, kaybedilen maçtan sonra suç benim, bütün sorumluluk benim diyorsun hoca,, bu iş bu kadar basit değil, lütfen kendinize gelin sayın başkanım yol yakınken 2 yada 3 tane adam gibi futbolcu transfer et yoksa iş işten geçmeden EYVAAAAAAH demeyelim. sayın başkan sana güvenimiz tam, lütfen bu çağrılarımıza duyarlı olun. saygılarımla,,,,,,,
meteada isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 10:14   #154
fanatikyigido
Yeni Yiğido

fanatikyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fanatikyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

daha öncede söyledim,bir tane adam gibi adam almadınız.İş işten geçmeden bari lig başlamadan ,takımda direkt oynayacak futbolcular alınmalı.Tum ve sıllanın yerine alınan ermanın katkısını göremedik.Öncelikle defansta özveriyle oynayacak,orta sahada çabuk,teknik,top yapabilen adamlar alınmalı.Hucumda girdiği pozizyonları değerlendirecek,pozitif katkısı olabilecek bir santrfor gerekli.Biz avrupayı bırakalım .öncelikle takıma öz güvenini kazandıralım.Yasinden bir numara olmaz.Omevkıde murat daha iyi bence.
fanatikyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 10:15   #155
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir yigido olarak tv nin karşısına geçip sivassporu seyreden,bilet alıp uzaklardan gelip maç izleyen,maça gelipte içeri giremeyen kısaca sivasspor u izley7en ve galip gelmesini isteyen tüm kardeşlerimden özür dilerim takımım adına.sizlere bu kadar berbat bir maç izlettigimiz için tekrar özür dilerim.başınızı egdirdigimiz için yine özür dilerim.sizi kahrettigimiz için yine özür dilerim.bizler sizden çok daha fazla kahrolduk.sevinenler olduysa şayet onlarda kına yakar artık biyerlerinine.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 10:16   #156
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

O KADAR SİVASSIMIN MAÇLARINI İZLEDİM BU KADAR OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPUK BU KADAR NE YAPACAĞINI BİLMEYEN HİÇBİR OYUN KURGUSU VE PİLANI OLMAYAN FUTBOLCU GÖRMEDİM.KİM NERDE NE İŞ YAPACAK, NASIL NERDE HAREKET EDECEK, KİM KİME NERDE MÜDAHELE EDECEK BELLİ DEİL ZATEN FUTBOLCULARADA BU ANALATILMAMIŞKİ.BİZ MEHMETE KIZIYYORUZ ELEŞTİRİYORUZDA HARBİDEN DE BU TAKIMIN BEL KEMİĞİ MEHMETMİŞ YAVVV.
TAMAM RAKİP TAKIM İYİ TAKIM OTURMUŞ Bİ SİSTEMİ VAR TECRUBELİ BİZDEN 10 KAT DAHA İYİ BÜ BÜÇCESİ VAR.BUNLARIN HEPSİNE TAMAM DA SİVASSPORDA GEEN SEZONLARA BAKILDIĞINDA EN İYİ ALAN DARALTMASI YAPAN AYRICA EN İYİ TAKIM SAVUNMASI YAPAN VE TÜRKİYENİN EN İYİ DEFANSINA SAHİPDİ.KENDİ OYNAMIYOR RAKİBİDE OYNATMIYORDU.TSL DE MİLYON DOLARLARLA TRANFER EDİLEN FUTBOLCULAR 18 İÇİNE GİREMEDİĞİ ZAMANLAR OLDU.NE OLDU...!!!! BU TAKIMLA O TAKIMIN ARASINDA DAĞLAR VAR HOCAAA!!!!!!!YAV Bİ DÖN Bİ BAK BEN KİMLERİ SATTIM KİMLERİ YERİNE ALDIM... Bİ DÜŞÜN BAKALIM.
VE ALLAH AŞIKINA NE OLUR YALVARIYORUM MAÇTAN SONRA ÇIKIPTA SUÇ BENİMDİ DEME MADEM BU KADAR SUÇLUSUN (Kİ BEN BUNU HAYATTA DÜŞÜNMEM) İSTİFA ET KARDEŞİM.
BAKALIM BAKALIM ZAMAN NEYİ GÖSTERECEK AMA YAZIK OLDU BE........
Alt 29.07.2009, 10:17   #157
ÇATAYAZBUZGIŞ
Acemi Yiğido

ÇATAYAZBUZGIŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 ÇATAYAZBUZGIŞ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ersen martin tam bir ruhsuz sivasspora yakışmıyor, erman iyi oyuncu dedik o da aynı ruhsuz, onur güya ortasaha gücü çocuklar la top oynamaya ancak yeter takımda yeri yok kapasitesi cılız, musa sanki çiko balkon çocuğu , membiba ???? gelecek vadetmiyor, yasin oda tam bir fiyasko bilicanın krampon bağı bile olamaz ruhsuz,,,,
balili aslında çok kaliteydi, bilica sivasspordan bu ikisi yollanmayıp enaz bunlar kadar iyi 3-4 futbolcu daha alınmalıydı.
birde futbolcu alırken tekniğinden ziyade maçlardaki hırsı , azmi dikkate alınmalı...
BİLİCA HİÇ UNUTMUYORUM GEÇEN SENE BİR MAÇTA YERDEYKEN YERDEN YERDEKİ TOPA KELLESİNİ UZATARAK KAFA KRAMPON ALTINDA TEHLİKEYİ ÖNLEMİŞTİ. SİVASSPORA İŞTE BÖYLE FUTBOLCULAR LAZIM HEMŞERİM.GERİSİ GERİSİ HİKAYE...SAHA İÇİNDE İYİNİN SIRTINDAN GEÇİNENLER OLUYOR..

Musanın onurun ersenin yasinin ermanın kendilerine faydası olamazki sivasspor a faydası olsun , Bilica gibi kelleyi krampon altına koyabilecek ne zihniyetteler ne de o karakterdeler, saha içinde adamlar geziyorlar.... hoca çok yanlış adamları aldı inşallah sonu iyi olur.

YENİ TAKVİYE EDİLEN FUTBOLCULAR IN DÜNKÜ GÖRÜNTÜLERİ SİVAS A YİĞİDOYA SİVASSPORA HİÇ YAKIŞMIYOR..
OYNAMAYACAKLARSA DEFOLUP GİTSİNLER..
ÇATAYAZBUZGIŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 10:17   #158
sevenser58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sevenser58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Transferlerin çoktan bitmesi gerekiyordu ki ş.ligi maçının olduğunu bir yönetim unuttu heralde.gazla şunla bunla biryere kadar gidersin birgün gerçeklerle yüzleşmek koyar adama.
sevenser58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 10:19   #159
skep06
Yiğido

skep06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 196 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 skep06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Elindeki iyi adamları 3 kuruşa satıp amatörde bile oynamayacak kalitesiz adamları bedava diye alırsan olacağı buydu.Tamam anderlecht iyi takım tecrübeli ya bir takım 3 pasdamı yapamaz.İşin özeti şu yenildik hem de ezildik.Eğer transfer yapılmazsa ligdede işimiz çok zor. Mecnun başkan acilen işe el koymalı gidişat iyi değil.
skep06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 10:25   #160
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

YA LÜTFEN SAYIN HOCAM SUÇ SİZDE DEĞİL BENDE...NİYE BÖYLE YAPIP KENDİİZİ ZOR DURUMA SOKUYORSUNUZ Kİ....5 YEMEK 10 YEMEK YENİLMEK YENMEK ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN GURURLA MÜCADELE ETMEK TERİNİN SON DAMLASINA KADAR.OYNARSIN YENİLİRSİN KİMSE Bİ ŞEY DEMEZ AMA Bİ GARM TOP OYNAMAZ MI Bİ TAKIM YA. 3 PAS YAPTIĞIMIZ POZİSYON SAYISI YA 2 YA 3. YASİN DİYE Bİ ADAM ALDIK FB DEN NEYDÜĞÜ BELİRSİZ. ADAM SAHADA GEZİYO. BİZİM DİALLOMUZ BUNDAN DA MI KÖTÜYDÜ HOCA. MBEMADAN DA MI KÖTÜYDÜ DE BU DİALLOYU SATTINIZ. HEM GENÇ HEM TAKIMA UYUM SAĞLAMIŞTI. HEMEN HEMEN HER BÖLGEDE OYNAYABİLEN SYLLA DİYE Bİ ADAMINIZ VAR ADAMI YOK PAHASINA GÖNDERDİNİZ TAKIMDAN ONU TUNCER DİYE BENİM KAPIMIN BİLE ÖNÜNDEN GEÇEMEYECEK Bİ ADAMI TAKIMA 11 BAŞLATIYONUZ.TAKIMA Bİ BAKALIM.1. PETKOVİÇ..5 GOLDEDE HATASI VAR. HELE O KORNERDEN YENEN GOL YOK BÖLE Bİ ŞEY.2. ABDURRAHMAN...BOUSSAFFA DENEN OYUNCULARI KORİDOR ETTİ ONU. Bİ ADAMADA Bİ SEFER MÜDAHALE EDİLMEZ Mİ.3.HAYRİ...HER ZAMAN Kİ GİBİ KORİDOR.4.YASİN..İNAN KAPIYA KOYMAM TÜM GOLLERDE HATASI VAR.5. SEDAT.... BİLİCA SAYESİNDE TOPÇUYMUŞ ANLADIK.6.İBARHİM...HER ZAMAN Kİ GİBİ ÇOK KOŞTU AMA TEK KALDI.7.ONUR...ALLAHINI SEVERSEN GİT AMATÖRDE OYNA YA.OLUMLU HİÇ Bİ HAREKETİ YOK.8.MBEMBA...TÜRKİYEDE ÇOK BUNDAN...ADAM TOPU KARPUZ FELAN SNIYOR ÖLE BAKTI BÜTÜN POZİSYONLARA.9. ERMAN...MÜCADELECİYDİ AYAĞINA TOP YAKIŞTI AMA YALNIZDI.10.ERSEN...TEK KALDI..GÜÇSÜZ MÜCADELE EDEMEDİ.11. MUSA...GEÇEN YIL BIRAKTIĞI YERDE HALA SAÇMA SAPAN İŞLER YAPIYO SAMAN ALEVİ GİBİ...KISACASI KOŞAN YÜREKLİ ADAM GİBİ ADAMLARA İHTİYACIMIZ VAR...
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hasantuan'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen