Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !
Alt 11.11.2009, 16:18   #151
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !

biz onlari kardes takim gibi saydik...onlar ne yapti?
artik tek sözüm var kayseriye....:
gayseri ih ih....
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.11.2009, 17:36   #152
Komef
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Komef FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birkaç kişi bütün kayseriye söylendi diye bütün Sivas tepki göstermiş gibi tepki vererek sizde aynı şeyi yapıyorsunuz bir nevi..olayların tazeliğindendir bu hayıflanmalar.Herkez bilir bir kaç kişik toplulugun yapdıgının koca şehre maledılemeyeceğini.Fikrinizi ifade ederkende kullandığınız kelimelere biraz dıkkat etmenızı rıca edıyorum.. burada misafirsiniz mesaj yazarken hitap tarzınıza ona göre dikkat edin lütfen..
Saygılar
Saygı bizden efendim. Öyle üslup kullanmamın sebebi sizi ve sitenizi yabancı görmeyişimdendir. Kendi forumumuz gibi yazdım. Ki kendi forumumuza o olayları çıkaranlar takıldıklarından beri girmiyorum orasıda ayrı.

Benim anlatmaya çalıştığım, genellemelerden kaçınmamız üzerine. Benim yaptığım yorumda Sivas halkına atfen bir yorum yoktu. Yoğunluk bu konu üzerine yorum yapan arkadaşlara idi. Ki onlarada bu olaylardan sonra hak vermiyor değilim, ama ne olursa olsun bir şehir 3-5 zibidi yüzünden suçlanamaz !

Bursa Kayseri'ye her geldiğinde Teksas grubundan arkadaşlarımla, Kocaeli her geldiğinde Hodri Meydan grubundan arkadaşlarımla maçı yan yana izlerim. En son Erciyesspor maçına gelmişler, yan yana maçı izlemiştik. Ama anlatmaya çalıştığımı @GuVeN sende anladın eminim. İki şehrin insanları birbirlerinin memleketlerinde yaşıyor, aynı iş yerinde çalışıp aynı ekmeği paylaşıyorlar. Bu kadar mı basit asıp kesmek, bir kalemde silmek ?

Adamın yoruma bakar mısınız ? Stad yapıldı, havalandılar, bizi çekemediler. Kişi nasıl düşünürse, karşısındakininde öyle düşündüğünü zannedirmiş. Bırakın çocukca yorumları. Yiğido gibi düşünün, akl-i selim yorumlar yapın.

Yaf daha bugün bindiğim otobüsün üst tarafında " 38 Mekan 58 Vatan " yazıyordu. Rehber bu değil midir ? Futbol karşılaşmasını namus meselesi hâline getiriyorsunuz anlamıyorum.

Merak etmeyin bir daha sitenize gelip rahatsız etmem. Sadece yorumları okuduktan sonra birkaç yorum yapma gereği hissettim o kadar.

Diğer yorumumda dediğim gibi, umarım eski günlerinize dönersiniz. Sivas'ın başarısı beni veya Kayseri'yi küçültmez, aksine yüceltir.. Farklı düşünen biri varsa zaten kanından şüphe ederim. Komşu komşuya daima muhtaçtır..
Komef isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.11.2009, 09:38   #153
sariyolak
Yeni Yiğido

sariyolak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 sariyolak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biz bütün türkiyeye futbol ve kardeşlik örneği sergiledik ama belliki Kayserseriler örnek almamışlar buda kendi ayıpları.biz yolumuza devam ediyoruz
BİZ S İ V A S L I Y I Z C E N T İ L M E N İ Z B İ Z Y İ G İ D O Y U Z.
sariyolak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.11.2009, 11:06   #154
mali1001
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 mali1001 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar ben bir Kayserili olarak o kişilerin yaptıkları yüzünden utandım...Şahıslar bekledikleri rantı sağlayamayınca kuduz köpek nereye saldıracaklarını şaşırdılar.
Sezon başında Kayserispor'la Erciyessporumuzun maçındada aynı şahıslar sahaya inmişlerdi, ilk vukuatları değil yani.

Neyse ki artık tribünlerden çekiliyorlarmışta Kayseri bu rezillerden kurtuldu.

Sivasspor'a ligde başarılar.
Alt 12.11.2009, 11:38   #155
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
mali1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben bir Kayserili olarak o kişilerin yaptıkları yüzünden utandım...Şahıslar bekledikleri rantı sağlayamayınca kuduz köpek nereye saldıracaklarını şaşırdılar.
Sezon başında Kayserispor'la Erciyessporumuzun maçındada aynı şahıslar sahaya inmişlerdi, ilk vukuatları değil yani.

Neyse ki artık tribünlerden çekiliyorlarmışta Kayseri bu rezillerden kurtuldu.

Sivasspor'a ligde başarılar.
böyle 3-5 zibidin zaten trübünde işi yoktur 2-0 öne geçince sivas kümeye diye bagırak dışarda korkudan giydigi formayı bile dışarı çıkarmaya cesareti olmayan içerde aslan kesilen hırsını koltuklardan çıkaran zavallılar trübüncülük böyle zibidilerin harcı degildir içerde o kadar aslanlardı bi yerleri sıkıyorsa meydan da kuyruklarını kıstırıp kaçmsalardı
Alt 12.11.2009, 11:49   #156
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sefer yanlış adama çattınız...elbet geleceğiz ayık olun

...YENİÇERİLER...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.11.2009, 12:00   #157
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hamidolar derkende aynı hikayeler vardı. Keklenmeyin beyler. Kayserililer kafaya alıyorlar. Yutmayın...
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.11.2009, 23:52   #158
kplkl
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kplkl FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bakın biizm kimseden korkumuz yoktur. bu birincisi bizler kayserispor için ordaydık stada 30 dk geç girdik anlamsız yere bizim kendi yönetimize olan kzıgınlığımızdır o size sivaslılara karşı yapılan bişey değildir bizim yönetimimize yaptığımız tepkilere karşı koyna siz oldunuz küfür ederek bizde karşılıksz bırakmadık tabi soruyorum size 3 ay içerisinde kapalı kale grubu 110 bin tl para cezası yemiş 6 arkadaşımız 6 ay tribünden men edilmiş ve tek suçumuz kayserisporu sevmek bizle sizin gibi yönetim yalaksı değliz bilet peşinde koşmuyoruz bizler BAĞIMISIZız TÜRKİYEDE hiç bir taraftar grubu bağımsız olamaz bizler kayserinin tarihinde görmediği tribünü aşıladık kayseriye ama bunu aciz yönetimiz engellemkten başka bişey yapmamıştır bir yıldız saçan için 1200 tl ayrı ayır arkadaşlarımzı ceza yiyosa tepkisiz kalmak olmazdı elbet lütfen bunlara hak verin bizim yerimizde sizde olsanız aynısı yapardınız bizim size karşı hiç bir şeyimiz yoktur ama her kafadan bir ses çıktı bu forumdaki kayserililer olay çıkardı haberinide artık kaldırın . ve kayserispor yönetiminin kayserispor taraftarına yaptıklarını gerçekten öğrenmeye çalıştıktan sonra bu yorumları yapın. BİZLER SİVASA GELDİĞMİZDE DAĞDAN İNEN TERRÖRİSTLERE YAPILMAYAN MUAMELELERİ SİVASTA gördük zorumua gitmiştir. bizler e holiganız nede terorist bizler kayserispor sevdalısıyız kendi imkanlarımızla bişleyler yapan ama engellenen grubuz bilginiz olsun kayserispor yönetimi değişmedikçe TRİBÜNDE ÇEKİLİYORUZ. bizi anlamanızı gerçekten isterdik ama malesef sizler bazı şeylerden haberdar değilsinzi hepiniz burda klavye erkekliği yapmaktan başka bişey yapmıyosunuz sorunu anlama yoluda da gitmiyosunuz sizin kafanızda bir kayseri antipatisi oluşmuş yıllardır gidiyor. kapalıkale alayına gier. hepiniz bekliyoruz kayseriye !!!!!! bursalı senide!!!
kplkl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.11.2009, 00:03   #159
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1137 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
kplkl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bakın biizm kimseden korkumuz yoktur. bu birincisi bizler kayserispor için ordaydık stada 30 dk geç girdik anlamsız yere bizim kendi yönetimize olan kzıgınlığımızdır o size sivaslılara karşı yapılan bişey değildir bizim yönetimimize yaptığımız tepkilere karşı koyna siz oldunuz küfür ederek bizde karşılıksz bırakmadık tabi soruyorum size 3 ay içerisinde kapalı kale grubu 110 bin tl para cezası yemiş 6 arkadaşımız 6 ay tribünden men edilmiş ve tek suçumuz kayserisporu sevmek bizle sizin gibi yönetim yalaksı değliz bilet peşinde koşmuyoruz bizler BAĞIMISIZız TÜRKİYEDE hiç bir taraftar grubu bağımsız olamaz bizler kayserinin tarihinde görmediği tribünü aşıladık kayseriye ama bunu aciz yönetimiz engellemkten başka bişey yapmamıştır bir yıldız saçan için 1200 tl ayrı ayır arkadaşlarımzı ceza yiyosa tepkisiz kalmak olmazdı elbet lütfen bunlara hak verin bizim yerimizde sizde olsanız aynısı yapardınız bizim size karşı hiç bir şeyimiz yoktur ama her kafadan bir ses çıktı bu forumdaki kayserililer olay çıkardı haberinide artık kaldırın . ve kayserispor yönetiminin kayserispor taraftarına yaptıklarını gerçekten öğrenmeye çalıştıktan sonra bu yorumları yapın. BİZLER SİVASA GELDİĞMİZDE DAĞDAN İNEN TERRÖRİSTLERE YAPILMAYAN MUAMELELERİ SİVASTA gördük zorumua gitmiştir. bizler e holiganız nede terorist bizler kayserispor sevdalısıyız kendi imkanlarımızla bişleyler yapan ama engellenen grubuz bilginiz olsun kayserispor yönetimi değişmedikçe TRİBÜNDE ÇEKİLİYORUZ. bizi anlamanızı gerçekten isterdik ama malesef sizler bazı şeylerden haberdar değilsinzi hepiniz burda klavye erkekliği yapmaktan başka bişey yapmıyosunuz sorunu anlama yoluda da gitmiyosunuz sizin kafanızda bir kayseri antipatisi oluşmuş yıllardır gidiyor. kapalıkale alayına gier. hepiniz bekliyoruz kayseriye !!!!!! bursalı senide!!!
sende sozlerinde bir klavye erkekligi yapiyorsun bir tehdit ediyorsun bir baska seyler yaziyorsun!! sizin ic islerinizi ogrenmek bize dusmez..bize dusen iki sehirin dostlugudur,dostlugu fanatizm bozmasin
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.11.2009, 09:34   #160
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kayserili adam ol o kadar hırsınızı koltuklardan çıkarmak yerine dışarda aslan kesilseydin ben senin o zaman göreydim gelmişsin burda klavye edebiyatı yapıyorsun 2-0 dan sonra sivas kümeye diye bagırmak hangi trübüncülük ahlakına sıgıyor atar yapma

Etiketler
Çıkardı, kayserililer, olay