Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı
Birkaç kişi bütün kayseriye söylendi diye bütün Sivas tepki göstermiş gibi tepki vererek sizde aynı şeyi yapıyorsunuz bir nevi..olayların tazeliğindendir bu hayıflanmalar.Herkez bilir bir kaç kişik toplulugun yapdıgının koca şehre maledılemeyeceğini.Fikrinizi ifade ederkende kullandığınız kelimelere biraz dıkkat etmenızı rıca edıyorum.. burada misafirsiniz mesaj yazarken hitap tarzınıza ona göre dikkat edin lütfen..
Saygılar
|
Saygı bizden efendim. Öyle üslup kullanmamın sebebi sizi ve sitenizi yabancı görmeyişimdendir. Kendi forumumuz gibi yazdım. Ki kendi forumumuza o olayları çıkaranlar takıldıklarından beri girmiyorum orasıda ayrı.
Benim anlatmaya çalıştığım, genellemelerden kaçınmamız üzerine. Benim yaptığım yorumda Sivas halkına atfen bir yorum yoktu. Yoğunluk bu konu üzerine yorum yapan arkadaşlara idi. Ki onlarada bu olaylardan sonra hak vermiyor değilim, ama ne olursa olsun bir şehir 3-5 zibidi yüzünden suçlanamaz !
Bursa Kayseri'ye her geldiğinde Teksas grubundan arkadaşlarımla, Kocaeli her geldiğinde Hodri Meydan grubundan arkadaşlarımla maçı yan yana izlerim. En son Erciyesspor maçına gelmişler, yan yana maçı izlemiştik. Ama anlatmaya çalıştığımı @GuVeN sende anladın eminim. İki şehrin insanları birbirlerinin memleketlerinde yaşıyor, aynı iş yerinde çalışıp aynı ekmeği paylaşıyorlar. Bu kadar mı basit asıp kesmek, bir kalemde silmek ?
Adamın yoruma bakar mısınız ? Stad yapıldı, havalandılar, bizi çekemediler. Kişi nasıl düşünürse, karşısındakininde öyle düşündüğünü zannedirmiş. Bırakın çocukca yorumları. Yiğido gibi düşünün, akl-i selim yorumlar yapın.
Yaf daha bugün bindiğim otobüsün üst tarafında " 38 Mekan 58 Vatan " yazıyordu. Rehber bu değil midir ? Futbol karşılaşmasını namus meselesi hâline getiriyorsunuz anlamıyorum.
Merak etmeyin bir daha sitenize gelip rahatsız etmem. Sadece yorumları okuduktan sonra birkaç yorum yapma gereği hissettim o kadar.
Diğer yorumumda dediğim gibi, umarım eski günlerinize dönersiniz. Sivas'ın başarısı beni veya Kayseri'yi küçültmez, aksine yüceltir.. Farklı düşünen biri varsa zaten
kanından şüphe ederim. Komşu komşuya daima muhtaçtır..