dün nerde bıraktıysam bugun aynı yerde konu baslıgı

hadı sıte yonetımıne saldıralım olsa bu kadar olurdu.gunlerdır aylardır gırmeyenler,sıte yonetımıne gıydırmek ıcın sahnedeler,oyuna devam arkadaslar.
bu konu fazlasıyla sıktı. kendımız calıp kendımız oynuyoruz.bırakalımda iş mahkemede çözülsün.sabahtan beri site yönetimini sucluyoruz ama ben dıger sıtemıze baktım sımdı,orada yorumlar buradakı gıbı karsılıklı bıle degıl,bı hedef secılmıs adamın ne sahtekarlıgı nede duzenbazlıgı bırakılmıs. eger burada mesajlar sılınıyor dıyorsanız pes vallahı. dün ben bı arkadasa rest cekmıstım neydı adı essahdansıvaslıydı neydı,hatta ustu kapalı kufur etmısdım mesajıma cvp verebılmısmı dıye baktım kı sılınmış mesajım. sılsınler canları sagolsun,bır mesajın sılınecegını daha mesajı yazmadan bılıpde sonra buralarda cıgırtkanlık yapmak bence bıraz komık. bırbırımızı daha fazla kırmayalım klupde bızım sıtede bızım. ben bu sıtenın sahıbının rustu elmas oldugunu bu konular sayesınde anladım madem bu kadar suclama var suclayanlar ıspatlasınlar,yada rustu elmas cıksın bı acıklama yapsın,dıger sıtemızde adama dırek dumduz saldırılmıs.yonetımın ıstedıgı sızce bumu?ben sanmıyorum yonetımımızın derdı sıtemızın ısım hakkı kullanımını sıkıntısı ve klubun bunla ılgılıı dava hakkını kullanacagı. ama bazı uyelerımız konuyu oyle yere getırmıskı ben okurken hayret ettım.bız yıgıdoyuz dıyoruz ya oyle konusmakla olmuyo,yıgıdolugun hakkını vereceksın once.. bu ıs seye benzedı zamanında herkez basbakana kızardı gurlerdı fakat secım zamanı yuzde 50 lere yakın oy alınırdı. bır cok ınsan medya basbakanın ustune bu kadar cok gıdıldıgı ıcın basbakana sempatı hıssetmeye baslamıstı.az daha zorlarsanız rustu elması basbakanlıga adayda yapacakınız

kımdır rustu elmas kardesım bugune kadar bu sıtenın sahıbı oldugunu bıle bılmıyorduk. sahıslarla benım ısım yok benım ısım takımımla.
buraya kayıtlı bır cok uye buranın resmı olmadıgını bıle bıle burada yazıyorsa,bence asıl tartısılması gereken dıger sıtenın basıboslugudur,bakıyorum yorumlara mını sohbete bır hafta once ne yazılanlar bıle ana sayfada ne bı muhabbet ne bı katılım,yorumlara bakıyorum,yonetıcılık vasfıyla alakası olmayan hemserılerım kendılerı yazıp kendılerı oynuyorlar.o yuzden sunu soyluyorum bu sıtede,resmı taraftar sıtesıde bızım benım gozumde ıkısının bır ayrımı yok. madem bu sıte olusumuna kızıyorlar,hep bırlıkte kalıtelerını arttırsınlar,2 tane kalıtelı sıtemız olsun,ondan sonra bızde oradada vakıt gecırelım.. bu kadar basıt camur at ızı kalsın tavırları bıze yakısmıyor. buraya laf atanlar oraya baksın,tek dusunce burda degıl orada!