Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 29.08.2010, 16:42   #151
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

kesinlikle galibiyet bizim hakkımızdı 60.dakikaya kadar bursanın etkili tek bir atağı bile yok.sivas iyi oynasada forvette çok etkili olamadı
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 16:47   #152
legant
Acemi Yiğido

legant - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 legant FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPOR BÜYÜK BİR SENDROMUN İÇİNDE MESUT BAKKAL HER HAFTA AYNI TAKIMI CIKARIYO AYNI OYUNCULARI DEĞİSTİRİYO VE AYNI OYUNCULARI ALIYO..CEYHUN VE MEHMET YILDIZDAN BİRİNE DOKUNMAYA KORKUYO BÖYLE GİDERSE YAKINDA KULUBEDEKİ ADAMLARI KÜSTÜRECEZ KEİTA GECEN SENENİN SÜPER YETENEGİ ADAM I GÖREMEDİK?
MAÇ 0-0 GİDİO DAKIKA 80 OLMUS MESUT BAKKALDA EN UFAK HAMLE YOK BERABERLİĞE CIKMIŞ RESMEN ...
MEHMET YILDIZ 2 FORVETLİ OYNADIĞIMIZ ZAMANLARDA COK DAHA RAHT OYNUYODU..HİÇ VERİM ALAMIYORUZ ONDAN DÜN Bİ SÜRÜ ORTA YAPILDI AMA HEPSİ BOŞA GİTTİ...MESUT HOCANIN DAHA CESUR OLMASI LAZIM VE SU KADRODA ARADA OYNAMASI LAZIM YOKSA SONUMUZ KÖTÜ
Alt 29.08.2010, 16:53   #153
muhendis58
Acemi Yiğido

muhendis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhendis58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunun ne olduğunu açıklarsan aydınlanmış oluruz senden başka hiç kimseden duymadım bunu...eğer warsa böyle bir hareket sivaslı arkadaşlar neden bunu belirtmiyor dikkat et ben yoktur yapmamıştır demiyorum sadece bilgim yok aydınlatırmısın diyorum diğer arkadaşlarda merak etmiştir şimdiden teşekkürler..
evet ben kapalı vip tribünündeydim ve ertuğrul sağlam içeri girerken alkış yaparak içeri giriyordu tam tünele girerken tüm trübüne el hareketi yaptı ve orda bulunan herkes gördü halbuki taraftarın ertuğrula hiç tepkisi yoktu işte kızgınlığım burdan kafamdan canlandırmıyorum bu olayı bu da ayrı bir nokta
muhendis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 16:58   #154
muhendis58
Acemi Yiğido

muhendis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhendis58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok yorumu yazan arkadaş ertuğrul sağlam taraftara hareket yaptı diyor..maç esnasında coşmasında falan bahsetmiyor çok açık yazmış ertuğrul sağlam taraftara hareket yaptı diye ki ben kellemi koyarım o hareketi kendimden beklerim ama ertuğruldan beklemem..yanlız o yorumu yapan arkadaşın diğer yorumlarınada bakarsan önyargılı antibursa fikirleri olan bi arkadaş olduğunu görüyorum hayır bursayı sewmezssin sewmezssin kimsenin bişi dediği yokta olmayan şeyleri olmuş gösteripte neden ertuğrul sağlamı antipatik duruma çekmeye çalışıyosun ...taraftara hareket ne demek ya yaparmı sence bunu ertuğrul hoca? weya yaptıysa neyi yapmış onu anlamadım adam maç esnasında çosar bağırı cağırır ..hocadır bu anlarımda taraftara hareket olayı...!!!1 saçma geldi bana burada kimsede bu konuda biş isöylemedi
ayrıca benım olaya çok kızmamın sebebıde benımde ertuğrul sağlamdan böyle bir hareket beklememem hayal kırıklığına uğramış biri olarak yazıyorum . ayrıca evet antibursacıyım ve sadece bursada ertuğrulu seviyordum şimdi o da bittiğine göre sorun yok benim için varsa yoksa sivasspor bu da böyle biline gördüğüm neyse onu yazdım kımseyle polemiğe girmem o el hareketi tüm sivas a yapılmış bir harekettir ve kınıyorum gerekırse görüntülere ulaşıp ertuğrul sağlam özürdileyene kadar da takipcisi olurum
muhendis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 16:59   #155
tugrulist
Acemi Yiğido

tugrulist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 tugrulist FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yıldız,yıldız mıldız değil,sahada iki dolaşan insan vardı biri hakem biriside mehmet yıldız,hakem hakemliğini yapıyorduda mehmet yıldız ne yapıyordu onu anlamadımDD
tugrulist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 18:06   #156
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
muhendis58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet ben kapalı vip tribünündeydim ve ertuğrul sağlam içeri girerken alkış yaparak içeri giriyordu tam tünele girerken tüm trübüne el hareketi yaptı ve orda bulunan herkes gördü halbuki taraftarın ertuğrula hiç tepkisi yoktu işte kızgınlığım burdan kafamdan canlandırmıyorum bu olayı bu da ayrı bir nokta
el hareketinden kastın ertuğrulun alkış yapmasımı? yoksa taraftara eliyle uygunsuz bi hareket yapmasımı?
Alt 29.08.2010, 18:07   #157
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

çok yazık oldu 2 3 pozisyon oldu 2 si gol oldu bursa akıllı oynadı ilk yarı zorlamadılar kontrollu oynadılar 2.yarıda hızlı adamlarla bizi oyundan dusurdukten sonra etkili oldular ama ne biz hakettik nede onlar bu maç berabere bitmeliydi saçma bi gol yedik basit oynayamıyoruz cok sacma toplar kaybedıyoruz maçın en kotusu mehmet yıldızdı bu sezon cok gucsuz mehmet hareket edecek durumu bıle kalmadı o kadar dustukı oyndan mucadele dahı edecek durumda degıl ferhatta cok kotuydu bi insan hıcmı orta yapamaz zitada yoktu piyasada hıc suarezi keitayı falan 18e almıyor mesut hoca keita mücadeleci bir futbolcu oyundan düşen kadirin yerine alınabilirdi erman yerine suarez alınabılırdı ama 18de bile yok bu futbolcular onumuzde mıllı mac arasını ıyı degerlendırmek lazım trabzon maçı bursa maçındanda zor olacak
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 18:18   #158
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
muhendis58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayrıca benım olaya çok kızmamın sebebıde benımde ertuğrul sağlamdan böyle bir hareket beklememem hayal kırıklığına uğramış biri olarak yazıyorum . ayrıca evet antibursacıyım ve sadece bursada ertuğrulu seviyordum şimdi o da bittiğine göre sorun yok benim için varsa yoksa sivasspor bu da böyle biline gördüğüm neyse onu yazdım kımseyle polemiğe girmem o el hareketi tüm sivas a yapılmış bir harekettir ve kınıyorum gerekırse görüntülere ulaşıp ertuğrul sağlam özürdileyene kadar da takipcisi olurum
ya kardeşim ne hareketi ne özürü ve ne polimiği neyden bahsediyosun sen ...maç bitmiş öyle böyle biri galip gelmiş..sen eksiklerine bakacağına hala tutturmussun ertuğrulda yok bursaydıda...anti bursacı olabilirsin bu senin fikirlerin çoğu kimse saygı duymasa bile ben duyarım ama sen ne anlatıyorsun cümleni okumadan yazma sakın.. ertuğrulun yaptığı hareket dediğin şey tüm sivas a yapılmış ta ne demek ...senin idda ettiğin şeye ben görmeden bire bin bahse girerim öyle bir hareket olmadığına...ertuğrulu bütün türkiye bilir olmadı bütün bursa bilir ertuğrul işi gücü bitirmiş kalkıp sivas taraftarına hareket yapacak..yaw yapacak adam değil...yapılacak tribün değil senin problemin şudur anti karşıt düşüncelerin futbol çizgisi içinde düşünmeni sağlayamıyor..kimi sewip kimden nefret ettiğin zerre kadar umurumda değil lakin sivas halkı ve bursa halkı benim için bir çok şeyin önünde geliyor ...elli ker esöyledim bir daha söylüyorum bırakın bu işleri... bak burada siwaslı bi kardeşim maçtan öncede maçtan sonrada basbas bağırdı durdu bizim sol kanatta sıkıntı var halletmemiz lazım diye ve bu arkadaşlar ve burada bir çok kişi şu an sivassporun eksik olan yanını tartışıyor sorunu bulmaya çalışıyor ve hakıkatten sol kanatta oynayan ferhatta sorun vardı ...aksadı o sol kanat...bi çok siwaslı kardeşim onunla bununla uğraşmıyor takımının daha iyi olabilmesi için yapıcı yorumlarla birbirleriyle münazara içine giriyorlar we bu harika bi olay.......bu yazdıklarımı sakın tersten okumayasın ben bi şeyleri daha net anlatabilmek için değişik bir üslupta yazdım yazdıklarımın içerisinde kötü anlamda herhangi bir şey yoktur ... saygılar.....
Alt 29.08.2010, 18:53   #159
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1097 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Macin degerlendirmesini yaparken,sadece M.Yildiz´a deginmek istiyorum.Antalya macinda kacirdigi firsatlar ve daha sonra havanin sicakligi bahane edilerek beraberlikle ayrilmamiz.Peki dün M.Yildiz iyimiydi ? Bence hayir.Takima ne verdi,hic birsey .M.Yildiz´a sezon sonuna kadar futbolunu gelistirmezse dayanmak zorundamiyiz?SIVASSPOR TARAFTARI OLARAK DIYORUMKI HAYIR.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 23:11   #160
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=SivasSpor.Com;648247]

Sivasspor - Bursaspor (0-2) maçını değerlendiriyoruz.

Maçın Yıldızı Kimdi?-Ömer,Ivankov,Sedat Maçın en kötüsü kimdi?-Nunez Ve Mehmet Y,Ferhat

Maçta göze çarpanlar? Savunmalar

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?Sivas'ın hakkıydı kesin yani.
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı