Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Ben yakinda 54 yasina basacagim.Beni kardesin olarak tanimlamana sevindim.Belkide ben senin baban yasindayim.Herseye ragmen kardes kelimesi kulaga hos geliyor.Bende sana diyorumki kardes,biraz sabirli ol.Riza hoca üc mac sonra ligler bittigi zaman konusacak.Su anda susuyor.Bu takimla bu kadar futbol oynaniyor buna inan.Futboldan anlamiyor,oyuna müdahale edemiyor gibi sözler onu incitir.Riza hoca giderse bu takim kaosa girer.
|
Riza hoca konusunda düsüncelerine katilmamakla birlikte kardesim dedigim icin bana bir serzeniste bulundugunu hisseder gibi oldum. Eger seni kirdiysam özür dilerim abi

Abim yasinda oldugunu bilmiyordum.
Ama Eneramo konusuna deginmeden gecemiyecegim. Yüzde 30 kapasityle oynayan (bunu Riza hoca kendisi söylüyor) bir futbolcuyu nasil oynatir aklim almiyor. Haydi Abdulkadir´den gectim, herhangi bir oyuncuyu oynatabilir veya PAF takimdan oynatabilir. Inan bana bundan daha kötü olmaz. Gerekirse 10 kisi oynarim böyle laubali bir oyuncuyu sahaya sürmem (Eneramon´nun hazirlik dönemini plajda gecirdigini biliyormuy dunuz? Zaten Riza hoca Besiktasa gidebilseydi ilk transfer edecegi isim Eneromo idi, bunu kendisi söyledi). Bu kadar taviz niye?