Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 26.01.2013, 01:40   #151
miralay
Yeni Yiğido

miralay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 miralay ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

stadın soğukluğunu geçtim tuvaletlerde sular akmıyor her maçta acaba akarmı sular diye lavaboya gidiyorum ama ne fayda pislik götürüyor ortalığı. 5000 değil 5 kişi bile gelmiş olsa o sular akmak zorunda. stada 8000 kişi geldiği zaman aman yarabbi içeri insan gibi girmek ne mümkün. 29 yaşıdnda 5 -10 liralık bilet alıyorum 2 - 3 lira bozukluğuda bize sürekli olay çıkaracak serseri gözüyle gören güvenliğe vermek zorunda kalıyoruz. içerde su çekirdek satan sanki para üstü vermiyor. adam gibi muamele görmeliyiz evvelen
miralay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2013, 10:47   #152
Mustafa58Ağa
Tecrübeli Yiğido

101 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 Mustafa58Ağa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
nostalgiaplatz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tek diye bileceğim şey ALLAH BELANI VERSİN UEFA en favori biz iken böyle saçma bir uygulama getirdiler
Mustafa58Ağa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2013, 22:56   #153
SivasliMuhammed
Yiğido

SivasliMuhammed - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 497 SivasliMuhammed FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Stadin son durumu ne ???

Konu SivasliMuhammed tarafından (01.02.2013 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: son yazacaktim sob yazdim
SivasliMuhammed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2013, 00:31   #154
eXi
Yiğido

124 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 eXi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Mustafa58Ağa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tek diye bileceğim şey ALLAH BELANI VERSİN UEFA en favori biz iken böyle saçma bir uygulama getirdiler
Hırsızın hiç mi suçu yok ?
eXi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor
Alt 02.02.2013, 02:26   #155
karen
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 karen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor

Alıntı:
muratugur58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.
canim kardesim kayserinin 35 bin kisilik seyirci kapasiteli stadini kayseri dolduruyormu sanki,konyaya 35 bin kisilik stad yapiliyo konya nin besbin kisilik seyircisi var konya doldurabilecekmi o stadi sizler düsünemiyosunuz bunlari bunlarin hepsi siyasi oyundur kayseride milli mac oynaniyo demi sivasta neden oynanmiyo seyirci kapasitesi az cünkü sivasin stadinin,sivasta senede birtane milli mac oynansa boyacisindan simitcisine kadar bütün millet esnaf ekmek yer,sivasada bu yüzden 25 bin kisilik stad yapiyolar,anladinmi maksat sivas kalkinmasin,sivasin seyircisi su an onbin kisi on sene sonra otuzbin kisi olur,ileriyide düsünmek lazim,ayrica bu yeni yapilan 25 bin kisilik stadi altindan yapsalar benim gözümde bes para etmez,maksat sivasa yatirim olmasin o kadar sehir varken sivasta milli mac oynanmasin sivasin halki canlanmasin gözü acilmasin SIVAS ZATEN SEN VE SENINGIBI DÜSÜNENLER ICIN KALKINMIYOR;SIVASIN SEYIRCISI SADECE SEN DEILSIN SIVASTA YASAYANLAR DEIL BEN ALMANYADA YASIYORUM;SIVASLIYIM VE SIVASSPOR FANATIGIYIM BENIM GIBI ONBIN KISI DAHA VAR;SEN SIVASTA YASIYOSUN;SIVASIN DSARDA KACBIN SEYIRCISI VAR BILIYOMUSUN;belki maclara gelemiyoruz ama sivasa hertürlü katkimiz oluyo,hersene formasini aliyoz ve almanyada sivasspor formasi esöfmaniyla geziyoz,onun icin buraya kücük düsüncelerinizi yazmayin büyük düsününkü sivasta büyüsün sivassporda saygilar,LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI OKUYAN VARSA BAS SAYFAYA ALSIN BEN YAPAMADIM;HERKES BILSINKI SIVASLI OLMAK VE SIVASSPORU TUTMAK BIR SEREFTIR;SAYGILAR
karen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı karen'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor
Alt 02.02.2013, 09:02   #156
Poyrazcan
Yiğido

186 Mesajına 336 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 Poyrazcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor

Alıntı:
EneS ElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu 25.000 sayisini gördükce moralim bozuluyor..
15 BİNLİK STADI DOLDURAMAYAN SEYİRCİYE ÇOK BİLE!..
Poyrazcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2013, 10:13   #157
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Poyrazcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
15 BİNLİK STADI DOLDURAMAYAN SEYİRCİYE ÇOK BİLE!..
bak poyrazcım bir kardeşimiz senin hemen üzerinde ne yazmış. zahmet edip okusaydın, o boş beynindeki iki lafı dökmeden önce....

Alıntı:
karen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
canim kardesim kayserinin 35 bin kisilik seyirci kapasiteli stadini kayseri dolduruyormu sanki,konyaya 35 bin kisilik stad yapiliyo konya nin besbin kisilik seyircisi var konya doldurabilecekmi o stadi sizler düsünemiyosunuz bunlari bunlarin hepsi siyasi oyundur kayseride milli mac oynaniyo demi sivasta neden oynanmiyo seyirci kapasitesi az cünkü sivasin stadinin,sivasta senede birtane milli mac oynansa boyacisindan simitcisine kadar bütün millet esnaf ekmek yer,sivasada bu yüzden 25 bin kisilik stad yapiyolar,anladinmi maksat sivas kalkinmasin,sivasin seyircisi su an onbin kisi on sene sonra otuzbin kisi olur,ileriyide düsünmek lazim,ayrica bu yeni yapilan 25 bin kisilik stadi altindan yapsalar benim gözümde bes para etmez,maksat sivasa yatirim olmasin o kadar sehir varken sivasta milli mac oynanmasin sivasin halki canlanmasin gözü acilmasin SIVAS ZATEN SEN VE SENINGIBI DÜSÜNENLER ICIN KALKINMIYOR;SIVASIN SEYIRCISI SADECE SEN DEILSIN SIVASTA YASAYANLAR DEIL BEN ALMANYADA YASIYORUM;SIVASLIYIM VE SIVASSPOR FANATIGIYIM BENIM GIBI ONBIN KISI DAHA VAR;SEN SIVASTA YASIYOSUN;SIVASIN DSARDA KACBIN SEYIRCISI VAR BILIYOMUSUN;belki maclara gelemiyoruz ama sivasa hertürlü katkimiz oluyo,hersene formasini aliyoz ve almanyada sivasspor formasi esöfmaniyla geziyoz,onun icin buraya kücük düsüncelerinizi yazmayin büyük düsününkü sivasta büyüsün sivassporda saygilar,LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI OKUYAN VARSA BAS SAYFAYA ALSIN BEN YAPAMADIM;HERKES BILSINKI SIVASLI OLMAK VE SIVASSPORU TUTMAK BIR SEREFTIR;SAYGILAR
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2013, 10:52   #158
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

stad kapasitesinin az olmasını normal gören ve bundan memnun olan üyelerin sivaslı olduğundan şüpheliyim. onlar dışarıdan gelen provokatörler gibi.gidin kendi çöplüğünüzde ötün.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2013, 11:33   #159
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

stad kapatisesi bugünü düşünülerek yapılmaz 50 yıl sonrası düşünülerek yapılması lazım gelir
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2013, 11:43   #160
bigacti0n58
Yiğido

bigacti0n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 519 bigacti0n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar artık tartışmayı kapatalım 25bin kişilik olacak malesef siz ne derseniz deyin bitti.Ancak bu işediğer yönden bakıncada bize yapılacak stad normal bi stad değil şanslıyız çok modern dünyada tek uygulanacak çok güzel bir stad olacak Allah'ın izniyle.Siz merak etmeyin ilerde klübümüz iyi yere gelirde stad küçük kalır die zaten klübümüz iyi yerlere ulaşşsın otomatik olarak para geliri elde aedlir ve stadı sivasspor yapabilir...
bigacti0n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni