Alıntı:
muratugur58 Nickli Üyeden Alıntı
beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.
|
canim kardesim kayserinin 35 bin kisilik seyirci kapasiteli stadini kayseri dolduruyormu sanki,konyaya 35 bin kisilik stad yapiliyo konya nin besbin kisilik seyircisi var konya doldurabilecekmi o stadi sizler düsünemiyosunuz bunlari bunlarin hepsi siyasi oyundur kayseride milli mac oynaniyo demi sivasta neden oynanmiyo seyirci kapasitesi az cünkü sivasin stadinin,sivasta senede birtane milli mac oynansa boyacisindan simitcisine kadar bütün millet esnaf ekmek yer,sivasada bu yüzden 25 bin kisilik stad yapiyolar,anladinmi maksat sivas kalkinmasin,sivasin seyircisi su an onbin kisi on sene sonra otuzbin kisi olur,ileriyide düsünmek lazim,ayrica bu yeni yapilan 25 bin kisilik stadi altindan yapsalar benim gözümde bes para etmez,maksat sivasa yatirim olmasin o kadar sehir varken sivasta milli mac oynanmasin sivasin halki canlanmasin gözü acilmasin SIVAS ZATEN SEN VE SENINGIBI DÜSÜNENLER ICIN KALKINMIYOR;SIVASIN SEYIRCISI SADECE SEN DEILSIN SIVASTA YASAYANLAR DEIL BEN ALMANYADA YASIYORUM;SIVASLIYIM VE SIVASSPOR FANATIGIYIM BENIM GIBI ONBIN KISI DAHA VAR;SEN SIVASTA YASIYOSUN;SIVASIN DSARDA KACBIN SEYIRCISI VAR BILIYOMUSUN;belki maclara gelemiyoruz ama sivasa hertürlü katkimiz oluyo,hersene formasini aliyoz ve almanyada sivasspor formasi esöfmaniyla geziyoz,onun icin buraya kücük düsüncelerinizi yazmayin büyük düsününkü sivasta büyüsün sivassporda saygilar,LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI OKUYAN VARSA BAS SAYFAYA ALSIN BEN YAPAMADIM;HERKES BILSINKI SIVASLI OLMAK VE SIVASSPORU TUTMAK BIR SEREFTIR;SAYGILAR