Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 10.02.2013, 21:19   #151
sivasliapocan
Yiğido

49 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 sivasliapocan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Çok güzel oynadık tek kelime ile harika ama son dakikalara doğru pozisyonlar verdik onlar nerdeyse boş kaleye bile gol atamadı ve haklı bir galibiyet oldu
Alt 10.02.2013, 21:27   #152
resulsivasspor5
Yeni Yiğido

resulsivasspor5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 resulsivasspor5 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen runter Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçta dikkatimi çekenler şöyleydi:
Taraftar: -Maraton tribünü tıkabasa doluydu hatta sığmayanlar ya merdiven boşluklarına oturmuşlar ya da ve en üst sıranın arkasında ayakta duruyorlardı.Çekirdek yiyeni görmedim. Herkes tam motive ve coşkuluydu.Tv başındakilere 12. adamlık dersi vermişlerdir herhalde.
Pozisyonlar: -Takımımızda pozisyon zenginliği vardı. Erman,Kamil,hatta Atıf uzaktan şutlar denediler. İleriki maçlar için kendine daha çok güven demektir bu. Ayrıca,duran top organizasyonları da oldu. Bir frikikte Kamil'in yerden güzel şutunu Onur kornere çelebildi.
Gene Kamil ve Atıf'ın güzel kavisli plase denemeleri oldu.
-Mücadele: Takımımız inanılmaz mücadele etti. İkinci yarıda bir ara orta sahadaki önemsiz bir yerdeki topu alabilmek için 5-6 oyuncumuz ısrarla topa bastılar ve top bir onlara bir bize derkenişi inada bindirip o topu biz kazanınca taraftar da coştu.
Savunma: -Bütün oyuncularımız alan savunmasını mükemmel uyguladıkları gibi,bu uygulamada önlerine düşen rakiplerine faul yapmadan ama topa sert olarak harika müdahaleler yaptılar. Ümit Halil'i,Kadir Colman'ı,Ziya Alanzinho'yu döndürmedi,oynatmadı.
Hücum: Takım oyunu gerçekleşince tıpkı savunma gibi hücum organizasyonları da problemden uzak oluyor. Takım Eneramo'nun yokluğunu daha çok koşarak,mücadele ederek ve sorumluluk alarak kapattı. Ortada Kadir daha oyun kurucu ve lider,savunmadan ilk topları alırken,boşsa Erman'ı görüyor,atak bir adım öteye gidiyor,oradan ya sağda hazırlarsa Erhan-Atıf ikilisine,yoksa solda Kamil-Ziya ikilisine topu veriyor,yahut Pedriel'e Hakan ve Kadir'in verdiği destekle dikine gitmeye çalışıyorlar. Yani tam istediğimiz özlediğimiz gibilerdi.
Kaleci: Borjan,takıma cesaret ve güven veriyor,degajları yerini buluyor,ne zaman oyunu yavaşlatacağını ne zaman hızlı kullanacağını biliyor. Hatta benim korkum böyle üzerine koyarak birkaç maç daha oynarsa Avrupa takımlarının gözüne girebilir.
Teknik heyet: Oyun öncesi hazırlığı mükemmel olmasa,takımda kolej havası yaratılamasa bu başarılar da kolay gelmezdi. Tebrik etmeliyiz.Oyuna müdahalelerde yalnızca Piech(Piyah)'ı 80. dakikadan sonra oyuna alıp taraftarı daha mutlu etmelerini bekliyordum.
Hakemler: Yan hakemler hatasıza yakın bayrak kaldırırken Süleyman Abay rakibin bazı faullerini görmeyip,bir-iki sarı kartı da atladı diyebiliriz. Kendini yere atan rakip oyuncuları da iyi süzemedi. Ancak,iyi niyetli bir yönetim gösterdi.
Ben:Ses kısık,boğaz ağrıyor,demek ki görev tamam.
Sivasımızın böyle başarılara,yiğidolarının yüzünün gülmeye ihtiyacı var. Daha nice galibiyetlere...
Hepsini doğru yazmışsın kardeş Eline sağlık
resulsivasspor5 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı resulsivasspor5'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçı Değerlendiriyoruz.
Alt 10.02.2013, 21:55   #153
ELLİSEKİZ
Yiğido

132 Mesajına 257 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendiriyoruz.

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzonsporun yüzde yüz 5 tane gol pozisynu var..halil olsun,enriqe olsun,yasin olsun,soner olsun..sivas geçen hafta Fenere karşı odlgu gibi yine şans eseri kazandı...ama bence kupa yarı finalinde SİVAS-trabzon karşılaşacak ve o maçta trabzon bunun acısnı çok fena çıkartır gibi geliyor bana...bu şans devam ederse şampyonulga bile gider sivas
Yok böyle bir yorum arkadaş.Trabzonun kanatlarını felç eden Grosiçki Ziya git-gel otaban niyetine kullandı bu mu şans?

Kanla canla sahada ayağının değmediği yer kalmayan Kadir sihirli çubuk değmişçesine (önceki maçlara nazaran) resmen ejder kesilmesi mi şans ?

Atıfın Trabzon defansına pösteki çektirmesi mi şans.?

Orta alandaki pres mi şans

Esas şanslı olan Trabzondu biliyor musun . Şükretsin Pedrial takımdaki tek cılız oyuncuydu .Eneramo olsaydı eminim 4-5 olurdu .

Onlardan fazla bizim net kaçırdığımız var .Ha birde nikinin yanında 58 yazmasa şüphe ederim senden .Yok Trabzon bunun acısını kötü alırmış yok şöyle olurmuşta .Yürekli ol yürekli böyle korkak yorum yapacaksan nikin yanındaki 58 i kaldır lütfen .

Takımda Pedrial hariç herkes mükemmeldi.Tebrikler seyirciye , oyunculara ve Rıza hocaya...
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı ELLİSEKİZ'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2013, 22:02   #154
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir de arkadaşlar şunu söylemeden geçemeyeceğim, geçen hafta Fener'i bu hafta da Hamsispor'u yenemeyip de yenilseydik ta 14. sırada olurduk şimdi. Düşünmesi bile çok fena şimdi burada neler yazıyor olurduk kimbilir.

Bize bunları yaşatmayan hocaya, takıma ve bence en önemlisi taraftara helal olsun.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2013, 22:24   #155
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Tüm takımı tebrik ediyorum.Macın skorundan cok orta sahanın ilerisinde rakibe nerdeyse top göstermedikleri için..Erman ve Grociski pabucun pahallı olduğunu anlamış anlaşılam.İkisi de en gayretli maclarından birini oynadı.Ama Hakan takıma gireli direnci epey arttı takımın .Asıl eyken bu.Tekmeye hiç düşünmeden kafayı gören bu çocuğun yanında ben bile utanır koşardım.Helal olsun ona.Karamuratı hep mücadelesiyle takdir etmişimdir ancak Ümit i neden tercih ettiğni hocanın bugün anladım.Çok kolay adam kacırıyor bu Karamurat.3pozisyon verdik üçünü de muratın kişisel hatasıyla verdik.Rıza hoca da kendini toparlamış göründü bence.Maçın en güzel görüntüsü de maçtan sonra bütün takımın göbek havasıydı.Grociski de özellikle göbek havasını artık iyice ögrenmiş.Hem o oyun havası hem de mactaki özverileri için hepsini tebrik ediyorum.Umarım havalara girilmez ve hep oyun havasıyla biter maclar.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2013, 22:30   #156
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Tüm camiayı tebrik ediyorum..Bir önemli galibiyet daha....
Alt 10.02.2013, 22:35   #157
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Seyir zevki ve mücadele gücü inanılmaz yüksek, ve son 2 yılda oynadığımız ve rakibi sildiğimiz en güzel maçtı...Bu maç bana şampiyonluğa oynadığımız sene burda tsyi 3-0 yenip şampiyonluk potasından uzaklaştırdığımız maçı ve tribün atmosferini anımsattı...Taraftar gruplarının gelmemesine rağmen açıkçası ben bugünkü kadar bir coşku ve tribün desteği beklemiyordum...Maratondaydım ve maçı tvden izleyenler özellikle top rakipteyken yaptığımız ıslıklı baskının gayet başarılı olduğunu söylediler...Tezahüratlar klasik olsa da coşku ve genel anlamda kesintisiz destek harikaydı...Sanki o tsyi 3-0 yendğimiz maç dönemideki Sivasspor havasını hatırlatan bir ambians vardı...

•Maça gelecek olursak bence bu maçın 2 kahramanı vardı: Hakan ve Kadir...Hakan'ı geldi geleli kesici olarak gördük ama bu maçta hem pres ve kesme özelliği hem de topu ileriye taşımadaki başarısını zevkle izledik..Kadir istediği zaman sahada 4 CİĞER ile oynayabiliyor Maşallah bu maçta adım atmadık yer bırakmadı, gelen gidene süper bastı, Alanzinho ve Colman'a ilk topları hiç rahat aldırmadı....Grosicki ve Atıf ise tribünlerin coşkusuna ayak uydurarak çok iyi top oynadılar, Kamil ilk geldiği yılını anımsatan bir futbol ortaya koydu, Atıf fener maçındaki lüzumsuz top tutma huyunu terketti ve nefis bir maç çıkardı...Ziya, zaman zaman Erman ve sağda Erhan Güven çok olumlu işler yaptılar..Orta saha ve defans hattını birbirine iyi yakınlaştırarak orta alanda tsye rahat top yapma imkanı ve boş alan vermedik...Takımın en zayıf halkası Suarezdi çok güçsüz ve yavaştı ama buna rağmen 2.golün asistini Atıf'a yaptı...

•Rıza hocanın maçtaki tek hatası 2-0 olmuş iken ve ts 10 kişi kalmışken daha süratli ve diri Piech'i Suarezin yerine sahaya sürmemesiydi..Zira o girmiş olsa tam ona göre açık alanlar ve pozisyonalr vardı ve en kötü maç 4-0 olurdu..Fakat yine de hem teknik ekibi hem de oyuncusuyla bu maça harika hazırlanıldığı belliydi ve bunu sonucunda güzel futbol ve alınan 3 puan daha doğrusu 6 puan ilaç gibi geldi..Bizim istediğimiz takımın ve hocanın işte şu futbolun yarısnı normal lig maçalrına da yansıtması..Bugünkü oyunun yarısını normal lig maçlarına yansıtsak ilk 5'e doğru rahat yol alırız.

NOT: Bugünkü futbol ve son 15 dakika tsye karşı oley sesleriyle biten bu maç kolay kolay akıldan çıkmaz...Ts son yıllarda hiç bir Anadolu takımı karşısında bu akdar EZİK VE ACİZ ve rezil bir hale gelmemişti...Kendini Guardiola zanneden çakma guardiola Tolunay'ın barutunun da böylelikle çabuk bittiğini, ateşinin çabuk söndüğünü de görmüş olduk...Bu unutulmaz maç, ve tsnin ezilerek mağlup edilmesi için emeği geçen herkese teşekkürler...
Alt 10.02.2013, 22:45   #158
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Oyun disiplinine uyarak ve rakip çok iyi analiz edilerek alınan güzel bir galibiyetti..Sivasspor,Eneramo suz oynayamaz diyenlere güzel bir cevap oldu..Ziya,Kamil ve Atıfın verkaçları ile Erman ve Atıfın serbest olmasından dolayı oyunu yönlendirmesi güzeldi...Trabzonun en güçlü bölgeleri orta saha ve açıkları olduğu için Zokora ve Colmana adım attırmaması ve açıklarını da kitlemesi Sivasspora oyunda hakimiyet getirdi..Rakibin defansı ve forveti de iyi olmadığı için ayrı bir avantaj oldu..Bu anlamda Hakan ve Kadir iyi bir oyun sergilediler..Ancak 70.dakikadan sonra Hakan oyundan düşmeye başladı..Kadirinde topu gereğinden fazla sürümesi ve ayağında tutması dezavantaj oldu...Erhan ve Ziya da,rakibin açık oyuncularına karşı yerinde müdahaleler yaptılar..Ümit sakatlanana kadar defans bloğu iyi oynuyordu ancak Muratın oyuna dahil olması fazla oynamadıklarından olsa gerek savunmada uyumsuzluk varmış gibi yansıdı..Borjanın ise kullandığı kale vuruşları genellikle dışarı giderek rakibe avantaj sağladı..Ancak her maçta yaptığı gibi rakibi sinir edici hareketler yapmasını yerinde buluyorum...Takımın en kötüsü Pedrieldi..Mücadele anlamında takıma göre sahada zayıf kaldı..Uç adamı değilde ikinci golde Kadir ile Atıf arasında köprü olduğu için bir kere daha nerde daha iyi oynayacağını göstermiş oldu..Rıza Çalımbayın Uğur ve Hayretini oyuna alması da yanlıştı..Hakeme gelince Süleyman Abayın oyunun oynanması için çaba sarf etmesi güzeldi..Takdir haklarını iki takım içinde yarı yarıya kullanmaya çalıştı..Trabzonun maçın başından sonuna kadar hakemi etkileme çalışmalarına da kesinlikle kanmadı..İnşallah Sivasspor üst üste iki önemli maç kazandığı için havaya girmez diye umuyorum..Çünkü ligde puan durumunun son haftaya kadar dipdibe gitmesi muhtemel olduğu için her an her şey olabilir..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2013, 22:48   #159
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Söylenecek çok şey olmasına ekisiklerimizin çok olmasına rağmen bu maçı bu kadar güzel futbolla oynayıp üstüne üstelik 2 güzel golle taclandırıp hele hele rakip birde lazanyalar olunca tadın yenmedi valla helal olsun çocuklar sıra k.paşada aynı güzel oyunu ve galibiyeti oradada alıp bizlere bugün olduğu gibi sevince boğarsınız inşallah
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2013, 22:57   #160
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçta olay oldumu yav
laz kafalılar çirkeflik yaptımı?
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, değerlendiriyoruz, maçı