Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.02.2014, 10:25   #151
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kaybedilmiş bir şey yok. umutsuzluğa kapılmayalım. 4. sıradayız. bundan sonra bu maçtan ders çıkaracağımızdan eminim.
arkadaşım kendimizi kandırmayalım.şimdilik dördüncü sıradayız ama sezon bittiginde ilk 10 da bile olamayacagımı apaçık ortadadır.yönetim bu takımın transfere ihtiyacı yok derken ya taraftra küfrediyor yada futboldan hiç anlamıyor.bilsinlerki bu taraftar takımını kendine kariyer basamagı olarak görmüyor bazı yöneticiler gibi bu takımiçin canı acıyor yönetimden birisi çıkmış bu takımın transfere ihtiyacı yok diye adamı ortadan çatlatıyor.küfür edesim geliyor ama sabrediyorum.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 10:34   #152
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
metee58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu takım avrupaya gidecekse hiç gitmesin ülke puanına zarar vermeyelim..takıma takviye şart yönetim nasıl görmedi bunu ?
bence takviye takımdan önce yönetime yapılmalı.sivassporu karıyer ve reklam yapmak için kullanan yöneticiler gidip yerine sivasspora bi şeyler verebilecek fedakarlık yapabilecek yöneticiler transfer edilmeli.o zaman takım zaten kendiliginden düzelir.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 10:53   #153
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Daha dün Rafik Djebbur'u beğenmeyenler bakın bugün arar oldu. Hani bir laf vardır Giden geleni aratır...yada İyisi gelmez,yenisi gelir....Sorumluları her kimse çıkıp insanca bir açıklama yapmaları gerekli.!!! Sen 3.lig takımına karşı oynamıyonki yaa burası Süper Lig ve deplasmandasın sonra gerçekten çok kaliteli bir takıma karşı oynuyorsun. Sen önce defans ve 1 puan için çıkacaksın o sahaya. Bu kadar açık verirsennnnnn o açıkları tek tek kapatırlar..Buda sana kapak olsun ROBERTO CARLOS..Akıllı oyna deplasmanlarda bir daha..!!!!
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 10:54   #154
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Şaka maka bi kenarada ESSAHDAN ÇOK YEDİK LAAANNNNN :(
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 11:37   #155
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu neder yaaa, 4 ye 5 ye ama 6 yeme.
6 yedinmi yarim düzine olur adamla dalga gecerler. Cüs yani Cüüüüs
Ha birde, biz nerdeyse her sezon 6 yemeden lig bitiremiyoruz...
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 11:41   #156
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Aşağıdaki yorum 6-2-2014 tarihinde yapmış olduğum yorumdur;

(3 maçtır takım yeniliyor.ama önemli olan bu değil.Aciz halde Sivasspor.Muhsin Bey zamanında bi de böyle görüntü olmuştu.Takımda bu adamın mesleği futbolculuk diyebileceğimiz Mehdi vardı,biraz Cihan,bir de halı sahada oynatırsan Aydın.Ama Aydını nizami sahada oynatmıyacaksın.Çünkü diğer arkadaşlarına yazık.Aldığı topları kaybetmek için adeta herşeyi yapıyor.Gerçi biz benzeri şeyleri 6-7 maçtır söylüyoruz ama hiçbirşey değişmiyor.Herhalde diyoruz Carlos un bildiği birseyler var ama sonuçlara bakarsak maalesef biz haklıyız ve Carlos futbolun hocalık tarafını beceremiyor.Şimdi diyebilirsinizki ya adam ne yapsın elindeki kadro bu.Hiçbirşey yapmasaydı daha iyi olurdu.Gidip nerden bulursun kardeşim bu Oldoniyi.Adam topla 2 adım atamıyor.Yediğimiz golde de belli oldu ki bırakın topa kafa vurmayı,kafaya yükselmeyi beceremiyor.3. ligden herhangi bir takıma alır mısınız Allah adına söyleyin.60 dakıka onla oynatıyor ve yanında Utaka oturuyor.Şaka gibi birşey.Sivas la dalga geçiyor Carlos..Bir de merak ediyorum bu Ahmet Şahbaz ı takıma kim aldı.Bi de utanmadan stoper oynatıyorsunuz.Saçı Puyol a benziyor diye adam alınır mı kardeşim.Takım şahdı o da stopere geçince tam şahbaz oldu.Attığı goldeki gayreti de takdire şayandı.Bu kadar saçmalığa rağmen gerçekten yeni transfer Fatih ümit verdi.Onu da Carlos un aldırdığını zannetmiyorum. Hergün 1 er saatlik çift kale yapıp tek antremanla devam edecekse takım ve benim verdiğim tepkinin hiçbirini vermeyecekse yönetim asıl bu düşündürücü.Verin anahtarları futbolcu eskisine kuma gömün kafalarınızı.Bu tutumunuz devam ederse Ahmet Şahbaz gol kralı olur sizde orda pişkin pişkin oturursunuz sanırsam.Artık tek umudumuz var 8 puan alıp düşme hattının üstünde kalabilmek.Durum gerçekten o kadar vahim.Yönetimde inanmıyorsa beraber seyredelim utanmazlarsa)
Bu yorumdan sonra Fener i hakem doğradı ligde kalmak için 3 puan daha aldık.Yani aylardır aynı şeyleri diyoruz takımda değişen hiçbirşey yok.Carlos un burnundan kıl aldırmamak uğruna herşeyi yaptığını görüyoruz.Hatta ne kıl aldırması burnundan, her maçta üstüne tüy dikiyor.Devre arasında başta Brezilya olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinden kondüsyonerler ve doktorlar geldi yaşasın dedik Carlos dinamik takım kurmaya karar verdi(Hatta kendisi de beyan etti bunu) ama hayır takım gerçekten koşmadan da top oynanabilir hipotezini gerçekleştirmeye çalışıyor ama sanırsam bunun olamayacağını ona ciddi şekilde söylemek gerekir.Hernekadar bu durum Carlosun burnunda kıl eksilmesine yol açsa da.Aerob kapasitesi bakılıyor mu takımda.Mesela onca kondüsyonerler, doktorlar Aydın ın kaç dakika sahada koşabileceğini biliyor mu.Bi de bazı arkadaşlar var efendim Hakan deli danalar gibi koşuyor diye eleştiri yapıyor.Öteki akıllı danalar gibi koşmasın mı.Önceki istatistiklerden biliyorum bizim maçlarda Hakan Arslan Mehdi Burhan Atıf Ziya dışında lig ortalaması 10 kilometre üstünde koşabilen yok.Mehdiyi oynatmıyor.Neden onu da bilmiyoruz.Ya merak etsin yönetim şu istatistikleri alsın.Ve bu istatistikler hakkında hayran oldukları şu Carlosdan bunun için görüş istesin kardeşim.Bunun nedeni acaba günde yaptığımız sadece tek idmanın bir etkisi varmıymış bi sorsunlar.Yani para harcayacakları bi önlem istemiyoruz merak etmesinler.Bu Oldoni yi ne zamandır izliyormuş Carlos sorsunlar.Yalnız son maçtaki 2. goldeki katkısını da ihmal etmeyelim.Öyle malak gibi kalecinin önünde yatmasaydı zor gol olurdu o top.Kaleci şaşkınlıktan içeri attı topu.Fatih 15 dakika oynadı.Aaa bu transfer futbolcuya benziyor diyoruz.Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor.Kadroda bile göremiyoruz.Seyrettiğiniz maçlarda bir takım kaç kere defansda 2e3 ,2e 4 yakalanabilir.Yani normal bir takım için bunun makul ölçüsü nedir.Bi de Kasımpaşa maçını Teknik direktörünüzle beraber seyredin.Bakın bakalım sayı makul müymüş.Bazı adamlar var vazgeçilmez olduklarını yaşları geçgin oldukları halde sevgili teknik direktörleri sayesinde ögrendiler.Adem bey ve Kadir.Ademe bilerek Adem Bey diyorum.Ya bir adam ön libero olurda hiç sağından solundan geçenleri dürtmez mi kardeşim.Daha bir sarısı yok.Sanki beyefendi çevresindeki 1 metrekare çapın içine top gelirse dürtmekle yükümlü.Ve bu adamdan vazgeçilmiyor.Kadir e de bu kapasiteyle topu kapacan gidecen ara pas yapacan dedim mi orta saha yok oluyor.E hadi yaptılar diyelim topu götürüp Aydın a verince yine onların üstüne geliyor oyun ve ilk yarı bitmeden bitiyor bizim takım orta sahası.Hele bi de akıllı takımlar bizim bu yarı topal orta sahaya bastın mı yandı keten helva oluyor.Cicinho asist kralı ve hala bek.Peki biz yediğimiz atakların yüzde kaçını ordan yemişiz.Bunları sayacaksın tabi.Onun için diyoruz.Şu Fatih i koyun oraya atın adamı ileriye.Takımda topla oynayabilen kaç adam var ki elimizde.Haa bi de takımdaki şu anlamsız özgüvene deliyim.5-1 mağlubuz ve hala topuk paslarıyla oyun oynuyoruz.Harlem bile yenikken böyle basketbol oynamıyordur eminim.Utanmaları gerektiğini bilirler.Maçtan sonra kırmızı kart gören futbolcu da kapak oldu yönetime.Hafta içi Da Costa izin alıp giderse de artık biz de düdük çalarız sanırsam yöneticilerin arkasından.Yönetim acilen el atmalı takıma çünkü önümüzdeki maçllarda ilk 5 de yer bulursak Avrupa hakkımız olabilir.Çünkü lig kalitesiz.Aklımızı başımıza alalım.ama gelecek sene için sakın sakın Carlos la devam etmesin.Hatta Carlos yönetim aymazlık yapıp tekrar teklif yaparsa kesinlikle kabul etmesin.Çünkü ilk takımını küme düşürürse kariyerini mahveder.Alsın Oldoni yide Valencia ya gitsin.Bize seneye futbola bilimsel bakabilecek yetenekli hevesli teknik direktör lazım.Aykut u sevmem ama bence ülkede futbola en doğru bakan adam.Bu bilim biryerde kardeşim.Bu kadar az koşup ligde üst sıralarda olan dünya liglerinde bi Sivasspor vardır eminim.11 km ortalama koşacaksın önce kardeşim .Olmaz yani bu akla mantığa aykırı.1 sene daha olmaz Bunu görsün yönetim.Açsın baksınlar istatistiklere hatalıysam hatalı desinler.Düsünsünler,konuşsunl ar.İlla yeni teknik direktör futbolcu eskisi olacak diye bir kural yok.Bakınız Mourinho.Teknolojiyi kullanabilecek en azından bir ciddi sportif direktör bulun yanına kimi koyarsanız koyun.Özetle yönetim aman dikkat.Yazık statları dolduran hemsehrilerinize çünkü.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2014, 11:50   #157
kızıldağ
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kızıldağ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kasımpaşa iyi bir antıraman yaptı. arkadaşlar altı gol demeyin biraz kibar olun ona bir düzine denir başka ist yok. adamlar son dakika kale ağzında pasla gol atıyor şota gol atanı değil bizimkiler gibi bencil degil pas vereni tv de tebrik edip teşekkür ediyor şimdi takım olduk diyor
kızıldağ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 12:43   #158
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rezil---rezil---rezil.......

önce sunu söylemem gerekiyo......
Hocam ve Yönetim siz ne yapmaza caliyiorsunuz??? hele gidenleri hala aciklama olmadi neden gittiler valan siz Amatör olmaya devam yoksa siz tek Lig kalmak icin mi sahaya cikiyorsunuz?? anlamis deylim gercekten anlamiyorum......

Hocam her hafta ayne Taktik ve ayne Oyuncu ne bekliyorsun acaba?? arkadaki takimlari Puanlari gördünmü hic?? Oyuncu olarak bisey demiyorum sana ama Hocalik bilmiyorum artik sana güven kalmadi kimse kusura bakmasin ama bu bir gercek kac Hafta dan beri dogru dürüs Futbol oynamiyorus?? simdi kimse gelmesin biz Ferei 2-0 götürdük o cok sans bi Oyundu bu da bi gercek.....

simdi biraz agir olmam gerekiyo.....
Kadir Ümit ve Adem siz ne ayaksiniz beee?? siz kime sanediyorsunuz?? Hocam size ne göriyo bi türlü cözemedim
Lütfen giddin keske Kamil , Borijan , Djebbour , Abdulkadir vs vs geri gelsin ve siz giddin LÜTFEN!!! Ucak bileti benden olsun yeterki giddin!!!
biktim artik size izlemeye

2. Kaleci Nihat yedekte BOMBA 3 Lig Kaleci Kale de bu ne Is sayin Hoca?? hele 2. yari sahada okadar gezdinki sanki biz 3-0 öndeyis.... rezil

ahhhh Bülent Hocam ahhhh baska bisey sölemiyorum

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2014, 12:50   #159
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çeşker 2.3 0 yebilseydik bukadar yaralanmazdım yav mahmut_ ümit_aykut_kadir_adem_bu adamlar anca bankasyada 2 yedek olarak beklerler
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 13:17   #160
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maça bülent yıldırım atandığında zaten bu maçtan ümidimi kesmiştim yinede, acaba ?diyerek maça gittim belki hakemin öyle maçın skorunu etkileyecek çok büyük hatası olmadı,2 3 faulü vermedi diye suçlamak doğru değilde yinede bu adamı zerre kadar hazetmiyorum,şampiyonluğu gs ye kaptırdığımız sezon bizi ankara sincanda doğrayarak dünkü gibi 6 lık olmaktan zor kurtulmuştuk,futbolcularımızı resmen sahada dövdürdü,dünde kasımpaşalı oyuncular sert ve çok faullü oynadılar ,sivasspor muhsin bey dönemindeki gibi yumuşak helva gibi halbuki sivasspor denilince tüm yorumcular sivasspor sert takım der , ,hakemin uğursuzluğuna,o ucube stadın uğursuzluğuda futbolcuların ve hocanın vurdumduymazlığına eklenince yenilgi kaderimiz oldu
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, kasımpaşa, maçı, oynadı, yabancı