Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 26.11.2005, 21:18   #151
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Ausrufezeichen

çarşı
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2005, 23:49   #152
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

ne güzel bir atmosfer vardı.
her şey bizim lehimize gibi görünüyordu ama
sonuç aleyhimize oldu
Alt 27.11.2005, 00:17   #153
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bütün sevincimizi,hevesimizi kursağımızda koydunuz hele hele birde SİVASSPORa hiç yakışmayacak bir futbol ortaya koydunuz ki dillere destan,karşınızdaki aman aman futbol oynayan bir takım değil sadece 13 haftada 19 puan almış yönetiminden futbolcusuna kargaşa içinde olan bir takım,böyle bir takıma böyle bir oyun üstelik rakip 10 kişiyken 3 gol atmış ama sizde ne bir hırs var nede özveri... yakışmadı sayın FUTBOLCU arkadaşlar bu sonuç değil bu aciz oyun size hiç ama hiç yakışmadı...

UNUTMAYIN SAYIN FUTBOLCU ARKADAŞLAR;BİZ LAYIK OLDUĞUMUZ BİR FUTBOL İSTİYORUZ SİZDEN FAZLASINI DEĞİL...
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.11.2005, 01:15   #154
GuNaY
Gast

yazılacak çok şey var ama kırgınlığımdan dolayı birley yazmak istemiyorum... YAZIK SADECE ÇOOK YAZIK!!!!

Alt 27.11.2005, 06:32   #155
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI
Böse

RAKİBİN EN KÖTU ZAMANI VE KENDI SAHAN 3 TANE GOL YİYORSUN OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY.SİVASPORDA KAZANMI KAYNIYO YOKSA ANLAMADIM
Alt 27.11.2005, 09:16   #156
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Seyircide iyiydi maçta,bayağı bağırdılar.Anderson'un pozisyonlarından biri gol olsaydı ilk yarıda bence maç kopardı bizim lehimize biterdi. Ama son vuruşlarda iyi değildik.Acilen bir orta sahaya birde forvete iş bitirici son vuruşları iyi olan kaliteli iki futbolcu almazsak ileride daha kötü günler bizi bekleyebilir.İnşallah yönetim acil önlemler alır birşeyler yaparlar.
Alt 27.11.2005, 10:26   #157
twity_58
Tecrübeli Yiğido

twity_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 twity_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kesin alırız diye bakıyordum o yuzden yorum bıle yazmamıstım ama olmadı..degerlendıremedık zayıf besıktasıı
twity_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.11.2005, 13:01   #158
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1363 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bu maçta kendini taraftar diye gösterip stadyuma giren sözüm ona bazı Sivasspor taraftarları var...Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar...Onlar tribünlere gelip ortalığı karıştırdılar ve Beşiktaşın uşaklığını yaptılar...Onları bu tribünlere alan Sivasspor yönetimini kınıyorum....Eğer bunları yönetim görmüyorsa ben başka bişey söylemiyorum...Stadyumda gelip sadece amacı Sivassporu desteklemek olan 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğine saldırıda bulunan bazı kendini bilmezler unutmasınlarki Beşiktaş onların sayesinde galip geldi...Eğer yönetim artık bunları görmez ise bundan sonrada bunların arkası devamlı gelecektir....Artık destek olanlarla olmayanların ayrılması gerekir....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.11.2005, 13:08   #159
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Bu maçta kendini taraftar diye gösterip stadyuma giren sözüm ona bazı Sivasspor taraftarları var...Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar...Onlar tribünlere gelip ortalığı karıştırdılar ve Beşiktaşın uşaklığını yaptılar...Onları bu tribünlere alan Sivasspor yönetimini kınıyorum....Eğer bunları yönetim görmüyorsa ben başka bişey söylemiyorum...Stadyumda gelip sadece amacı Sivassporu desteklemek olan 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğine saldırıda bulunan bazı kendini bilmezler unutmasınlarki Beşiktaş onların sayesinde galip geldi...Eğer yönetim artık bunları görmez ise bundan sonrada bunların arkası devamlı gelecektir....Artık destek olanlarla olmayanların ayrılması gerekir....
SERHAN KARDEŞ BİZ TRİBÜNLERDE BULUNAMIYORUZ O YÜZDEN NE OLDUĞUNU TAM ANLAMADIM BİRAZ DAHA AÇIK YAZARSAN DAHA İYİ OLUR GALİBA KİM BU SİVASA İHANET EDEN İNSANLAR AÇIKÇA SÖYLE HERKES TANISIN BU İNSANLARI
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.11.2005, 13:15   #160
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1363 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
the_cem Nickli Üyeden Alıntı
SERHAN KARDEŞ BİZ TRİBÜNLERDE BULUNAMIYORUZ O YÜZDEN NE OLDUĞUNU TAM ANLAMADIM BİRAZ DAHA AÇIK YAZARSAN DAHA İYİ OLUR GALİBA KİM BU SİVASA İHANET EDEN İNSANLAR AÇIKÇA SÖYLE HERKES TANISIN BU İNSANLARI

Dün stadyumda maçtan 5 dakika evvel bizim bulunduğumuz maraton tribününe gelip bizim Dernek mensuplarına saldırıda bulunan sözüm ona Kendini Sivasspor taraftarı diye ilan eden insanlar vardı...Bu sitede konuşulacak şeyler değil...Ama bu şekilde davranan Sivasspor yönetimini kınıyorum...Maraton tribün kavgası çıkaran bu kişilere destek veren Yönetimi tekrar tekrar kınıyorum...Stadyumda 35 dakika ses yoktu...Ama 35 inci dakikadan sonra acayip bir uğultu ve tezahürat başladı sebebi sadece ve sadece 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinin takımına destek olması....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır