Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.05.2005, 14:07   #151
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Hakkı kardeşimi bu büyük sorumluluğun altına girmesinden dolayı tebrik ediyor ve çok büyük fedakarlıklar yaptığına şahit olduğumu bildirmek istiyorum. Lütfen bu kampanyaya destek verelim. Bu hpimizin gururu olacak. Gerçekten dev bir bayrak hazırlanıyor. Lütfen gözardı etmeyin. Az, çok ne kadar gücünüz yetiyorsa destek olun...

"Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.

Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk.

Hakkı gardaşımla o kadar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum.

İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi de tanışmaya bekliyorum..."
Yalcin abi,
bu güzel bulusmalari okuyunca, benim bu siteye askim dahada artiyor.
Her gecen gün böyle güzel bulusmalara sahit oluyorum, bunlar bana ayri bir sevinc ve güzellik veriyor.
Insaallah dünyanin dört bir yanindan, tüm yigidolari ayni sizin bulustugunuz gibi tanismalarini saglamak icin büyük emek sarfedecegiz.
Bunun icin elimizden ne gelirse yapiyoruz,ve de yapacagiz.
Yalcin abi, burada emek veren tüm arkadaslar sayesinde bunlari basariyoruz vede dahada fazlasini basaracagiz.
Bu is bireysel digil, hepimizin ayri ayri verdigi emek ile güzellesiyor, sekil aliyor ve bu güzel sicak ortami olusturuyoruz.
Burada ayrica sana sitemize vermis oldugun degerden ve katkilarindan dolayi tesekkür ederim.
Gakgo kardesimin baslatmis oldugu bu güzel kampanyaya bizde buradan destek oluyoruz.
Böyle güzel kampanyalara herzaman destek olacagimiza söz veriyorum.

Insaallah Sariyer macinda bende Istanbulda olacagim, ve bu güzel bayrak ile beraber coskulu bir mac seyredecegimize inaniyorum.

Bu arada sitemizi gece gündüz kontrol altinda tutan Moderatörlerimize ayri ayri tesekkür ediyorum.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.05.2005, 21:29   #152
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bayrak icin son viraja girildi bu organize icin biraz daha maddi destek hakki abiyede cook tesekkürler
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.05.2005, 21:36   #153
GuNaY
Gast

[size=2]herkes bu sitenin degerini anlıyacak; ama erken ama gec... bende erken anlayanlardan oldugumu dusunuyorum 8) rüstü abi basta olmak üzere herkese coooook tesekkur ederim....
hakkı(gakko) abimide yanlız birakmayacagınızı dusunuyorum...
[/size]

Alt 08.05.2005, 23:16   #154
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]herkes bu sitenin degerini anlıyacak; ama erken ama gec... bende erken anlayanlardan oldugumu dusunuyorum 8) rüstü abi basta olmak üzere herkese coooook tesekkur ederim....
hakkı(gakko) abimide yanlız birakmayacagınızı dusunuyorum...
[/size]

IMZA sivasspor
Alt 09.05.2005, 10:06   #155
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Evet arkadaşlar birlik ve baraberlik olmazsa kaç kişi olursanız olun hayatta hiç başarılı olamazsınız..Rüştü abiye ve hakkı abiye çok tşkler onların önderliğinde bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıcagız lütfen sevginizi karşılık beklemeden gösterelim.. Hekese çok selamlar

SEVDANIN RENGİ.... KIRMIZI....BEYAZ

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK...
serrkann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 10:17   #156
sizirli
Yeni Yiğido

sizirli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sizirli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

slm aleyküm arkadaşlar BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR maçı 10 mayıs salı günü de saat bilinmiyor özel maç rıza çalımbay sivaslıymış ... ondan sivasspor a elimizden gelen desteği yaparız diyor..
sizirli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 10:43   #157
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
emin58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
BİZLER TOPLAM 4599 SİVASSPOR.COM AİLESİNİN ÜYELERİ OLARAK BU İŞİ BAŞARAMAZSAK ELALEM BİZE NEDER VALLA CÜMLE ALEME REZİL OLURUZ
ARKADAŞLAR BİRAZ GAYRETLE BU İŞİ BAŞARACAĞIZ 1-5 10 MİLYON FARKETMEZ BİRAN ÖNCE GAKGO58 (HAKKI) KARDEŞİMİZLE İRTİBAT KURALIM ZAMAN AZ KALDI
TEL: 0 532 455 43 90
[/size]
[size=2]ÜYE SAYIMIZ 4771 OLDU AMA HALA BAYRAK İÇİN KATKI YOK BİRAZ DUYARLI OLALIM LÜTFEN[/size]
Alt 09.05.2005, 11:31   #158
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1267 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

[size=2]evet gardaslar uyanın ya gösterelim sivasın gücünü herkeze[/size]
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 12:36   #159
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
cevik Nickli Üyeden Alıntı
[size=7][/size]ARKADAŞ LAR SİZLERE BİRAZDA SİTEMLİ YAZI YAZACAGIM KUSURA BAKMAYIN EVET 8) DEV BAYRAK KANPANYASI HAKKINDA HAFTALARDIR BU SİDEDE ARKADAŞLARIMIZ CAGRI YAPIYOR LÜTFEEEN DESTEK DİYE BAKINIZ ŞU SAAT BEN BU YAZIYI YAZARKEN ÜYE SAYIIMIZ (4632) BU DEMEK Kİ İYİ BİR TARAFTARA ULAŞMIŞIZ İNTERNET SİTESİNDE BAKIN BEYLER KONUŞMAYA GELİNCE HEPİMİZ KONUŞUYORUZ İCTATAAA GELİNCE KİMSELER YOOK (GAGKO) KARDEŞİMİZ BİR YOLA CIKDI BİZLERE GÜVENEREK AMA BİZLER NE YAPDIK DAHA YOLUN BAŞINDA TERK ETDİİK BU TARAFTARLIK BU HEMŞERİLİK DEGİLDİR BAKINIZ BİZLER HEPİMİZ İNTERNET KULLANIYORUZ FAZLA DEGİL KİŞİ BAŞI (1 YTL) GÖNDEREMEZ MİYİZ GÖNDERMEK İNTENET DEN COK CÜZÜÜ BİR PARA LÜTFEN LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN BU COOK DA BÜYÜK BİR MEBLAA DEGİL BEN KENDİMCE İŞLERİM DURGUN OLDUGU HALDE ÜSTÜME DÜŞEN MEBLAYI ARKADAŞIMIZA TAKDİİM ETDİM SİZLERE ANLATMAK İSDEDİGİM BİZLER NEDEN BU TÜR ORGANİZELERDE HEP PASİİF KALIYORUZ :?: BAKIN BİZ İSTANBUL ESNAFI OLARAK DAHA NİCE ORGANİZELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ SİZLER YETERKİ KALEMİ SAGLAM TUTUN ELLERİNİZ TİTREMESİN :roll: NOOT BEN HERGÜN SİGARAYA (3.75YTL) ÖDÜYORUM :!: YA SİZ NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ :?: SAYGILARIM LA
Alt 09.05.2005, 12:41   #160
mert_as58
Yeni Yiğido

mert_as58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mert_as58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gardaşlar ben öğrenciyim ama biriktirdiğim harçlıkların hepsini vermeye hazırım simdi yapmıcazda nezaman yapcaz hadi hep beraber yürüyeli,m taksime türkiye esas bir yiğit görsün yönetimde katılsın yürüyüşe nasıl sivasımıza yakışmazmı gün birlik günüdür gardaşlarım
mert_as58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır