Mehmet Yıldız ilk kez konuştu
Mehmet Yıldız ilk kez konuştu
Sivasspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Yıldız, transferi konusndaki gelişmeleri değerlendirdi.28 Ağustos 2007 13:08F.Bahçe'nin geçen hafta oynadığı Sivasspor karşılaşmasının ardından transferini gündeme getirdiği öne Mehmet Yıldız, gelişmeleri değerlendirdi.
Sivasspon'un 26 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet Yıldız, “Fenerbahçe gibi büyük bir camiada oynamayı, her futbolcu ister“ dedi.
Transferiyle ilgili konuları gazetelerden takip etiğini söyleyen Mehmet Yıldız, “Transferim için 2 kulüp arasında görüşme olduğunu öğrendim. İki taraf için hayırlısı neyse o olsun“ diye konuştu. Şu anda tek hedefinin milli forma olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, “Benim hedefimde öncelikle milli takımda oynamak var. Kendi takımımda da başarılı olup Avrupa'ya da gitmeyi arzuluyorum“ dedi.
Fizik gücünün sırrını da anlatan Mehmet Yıldız, şöyle devam etti:
“Bendeki bu güç, doğuştan. Gidip ağırlık salonlarında ekstra bir çalışma yapmıyorum. Ekstra çalıştığım tek şey gol vuruşları. Antrenmandan sonra özel çalışma yapıyorum. Bazı futbolcular önce ağırlık salonunda çalışırlar, sonra da antrenmana çıkarlar. Ben hayatım boyunca antrenman dışında ağırlık çalışmadım.“ Mehmet Yıldız, sözlerini, “İlerde başka takıma transfer olursam hayatımda unutamayacağım tek kulüp Sivasspor'dur. Çünkü Sivasspor'u çok seviyorum. Ama 4 büyük kulüpte oynamak, her futbolcunun hayalidir“ dedi.