arkadaşlar aramızda hiç mobilya dekorasyoncu,granitçi,camcı doğalgaz tesisatçısı,kozmetikçi,telefon cu,elektronikçi,.............. ....... yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu büyüyelim hep beraber :arrow:
abı ben mecıdıyekoy de oturuyorum kavacık ta bı asansor fırmasında kumanda devresı yapıyorum uzerımıze dusen neyse yapacagız ınsallah tum sıvaslı gardaslarında bu fıkre destek verecegıne ınanıyorum ellerıne saglık cevık abı cok guzel bı konuya deyınmıssın
abı ben mecıdıyekoy de oturuyorum kavacık ta bı asansor fırmasında kumanda devresı yapıyorum uzerımıze dusen neyse yapacagız ınsallah tum sıvaslı gardaslarında bu fıkre destek verecegıne ınanıyorum ellerıne saglık cevık abı cok guzel bı konuya deyınmıssın
Tevfik abi nerelerdesin :lol: sezon açıldı galiba ( çevikpen sezonu) :arrow:
SEZON ACILIYOR CEVİKPEN OLARAK MECİDİYE KÖYDE
2.Cİ ŞOVRUMU ACIYORUZ PEK YAKINDA İŞYERİ TUTULDU
TADİLAT DEVAM EDİYOR ACILIŞ BURADAN DUYRULACAK DIR
hayirli olsun abi
+++++ abi HAYIRLI UĞURLU OLSUN . :arrow: Yakında nişantaşına da açman dileğiyle açılış ne zaman abi,yardıma ihtiyacın olduğunda bir telefon kadar yakınındayız... :roll: hani hemşehrilerimizden bulamazsan manisalılara da yaptırrız işleri :evil: ,,baksana abicim burda çooooooooooook büyük bir ilgisizlik var üzülerek yazıyorum inşallah yanlış düşünüyorumdur :!: :!: :!: :!: Y :twisted: İ :twisted: Ğ :twisted: İ :twisted: D :twisted: O