Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Bizimle birlikte veya bizden önce başlayan tüm statlarin güncel fotolarina bi göz atiyim dedim nerdeyse oturup agliyacaktim sinirdeen ..bizim stadin sayfasini baz almiyorum bi kaç tane statlar la ilgili facede sayfa var onlara baktim sadece bakmaz olaydim..tamam modern bir stadimiz olacak , girişi cikisi, ısısı,görüntü acisi hersey düzelecek Allah razi olsun!!! Ama bu stadin kapasitesini kim düşürdüyse ve bize Bu Çatıyi kim yaptiysa o Sivas lıdan çeksin-kahrolsun-bilmem neresinden çıban ciksin... Bjk lisi bursa stadini övuyor, bursali yok sizinki dahaggüzel diyor, fenerlisi TS stadini begeniyo,elaziglisi malatya stadina helal olsun diyor...bize ne diyorlar;koskoca bir smile gülüyorlar guluyorlar..kimsenin birbirine garezi yok o sayfada ve en az 40 çeşit ilden vatandasimiz yorum yapiyor..kapasite nasil artacak ilerde quantum fiziği gibi bugunlerde onu dusunuyoz..herkes stadin insaatini bir heyecanla takip ederken benim gördüğüm ya da ama olmayan gözlerin gördüğü o iki kat arasındaki ucubelik beni ya da bizi staddan soğutuyo..stad dolmuyor ne yapacaksiniz 33 bini diyen benim kanaatkar ve civanmert halkim bu vatanin bir kuruşunu düşünürken bu orantisizligi yapanların benim memleketime ne kastı var gardaş...biz neden yıllardır hep ikinci planda kaldik neden ezildik neden birbirimize dusurulduk neden silamizdan ayrildik neden neden neden..konu cok uzayacak neyse eccük içimi döküyum dedim takimin durumuda aşikar moral bozukluğu diyelim...
|