Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı
Bu resimlerdeki futbolcu denenen brezilyalı sanırım...
|
.........Sivassporun Hollanda kampında bazı oyuncuların deneneceğini Sivas'ta idmanları devamlı takip eden yiğidolardan duymuştum..Ben de 1-2 idmanı izlemiştim ama benim izlediğim idmanlarda denenen oyuncu görmedim..Yalnız bu zamana kadar bilhassa ülkemizde çok sayıda oyuncunun denendiğini;ama bilhassa süper lig takımlarının denediği oyuncuların büyük bir çoğunu beğenmeyip geri gönderdiğini basında çıkan haberlerden biliyoruz..Zamanında f.b. Daum'un zamanında Gökhan İnler ve Eren Derdiyok'u yaklaşık 1 ay denemişler ama beğenmeyip sonra geri göndermişlerdi...İşin ilginç aynı aynı oyuncular aynı yıl bjk tarafından da denenmiş ve beğenilmemişti..Sivassporun B. Uygun döneminde Senegalli genç oyuncuları bir süre deneyip sonra geri gönderdiklerini biliyorum;geçen yıl da Gurbetçi bir oyuncu; Adı Mahmut Temur du galiba du galiba denemiş bir süre ama beğenilmeyip geri gönederilmişti....Sivasspor da şu anda aynı yolu izliyor..Bakalım oyuncu beğenilecek mi?Bu deneme işini dünyada her takım yapıyor yapmasına da bu işin sonu genelde hiç de iyi bitmiyor...Brezilya da süper liginde ,G.Amerika liglerinde iyi,kaliteli yeteneklerin oyuncuların suyumu çıktı,yoksa kıtlık mı var ki sivasspor yine deneme işine girişti..Siz hiç yetenekli,kariyerli bir ligde oynayan oyuncunun denenmek için antremana çıktığını gördünüz mü...Bu işleri geçelim artık;sen ülkende yapılan U-20 Dünya Kupasını izleme;orada oynayan çok sayıda yetenekli oyuncuyu görme ondan sonra git bilmem nereden gelen,ismi cismi duyulmamış oyuncuları dene...Sivasspor gene yanlış işler yapmaya başladı;oyuncu denemeye başladıysak Allah Sonumuzu Hayır Ede!...