09.04.2015, 21:38
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 
|
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alıntı:
anilcan213 Nickli Üyeden Alıntı
yillarin hayali istedigimiz stadyumumuzu beklerken bile burnumuzdan getirdin AKP, siyaset yapiyor diyen arkadaslar da hakli ciksinlar madem. Evet iste yapiyorum siyaset. Hadi biz sahipsiz olmaya alistik, cocuklarimin bu sahipsiz sehirde buyumelerini istemeyecegimden eminim. Iktidar partisinin Sivas'tan aday gosterdigi milletvekilleri aciklandiktan sonra her seyini cok sevdigim Sivas'tan ayrilma karari almis bulunuyorum. Kendi dogdugum buyudugum bu sehirin sokaklarinda sahipsiz olarak dolasmaktan biktim usandim. Kariyerime Istanbulda devam edecegim sanirim.
|
GÜZEL Kardeşim seniniş biraz davşan dağa küsmüşde dağın umru duymamış misali olur,eğer ihale mihale alma işlerin yoksa ,ahmet gelmiş mehmet gitmiş umrunda olmamalı,eğer daha iyi şartlarda yaşıyacam diye istanbula geleceksen buyur gelde öyle bişeyde yok,43 yıldır istanbulda yaşıyan biri olarak tavsiye etmem,sivasda kendini sahipsiz hissediyorsan ,kimseyi haremde karşılayıp vay sen hoşgelmişşin biz sana sahip çıkarız diyen yok istanbulda,arkadaşlık ,dostluk hiç yok herşey çıkar üstüne kurulu ,altındaki üstündeki karşındaki komşunu tanımazsın,kimse sana hoşgeldin demez,sabah akşam ömrünün 4 saati yollarda geçer ,yolda geçireceğin vakti istasyonda,atatürk caddesinde geçir daha iyi,yok malum zihniyete tepki için geleceksen ,istanbulun yarısıda o zihniyette ,yağmurdan kaçarken doluya tutulursun,stadyum konusuna gelince kafanıda çok takma ,yeni yapılan herşey eskiden güzeldir,elbette birçoğumuzun içine sinmeyen noktalarda olsa,güzel stad olacak ,eğer stadyum konusunda sivasspor başkanının sözü geçmiyecekse,sayın başkanın ikazları ,uyarıları dikkate alınmıyorsa sözün bittiği yer artık,şöylede düşünmek lazım ,böyle 1 stadı olmayan ,hayallerine dahi girmeyen onca şehir var,bu açıdanda bakmak lazım,beni bilenler bilir bu konunun en başına bakarsanız stad hakkındaki düşüncelerim orda mevcut ,gereksiz yere canını sıkıp şehrini terketme ,sivası terkeden kolay kolay geri dönemiyor,haddim olmadan seni uyarım dedim kardeşim sağlıcakla kal
|
|
|