Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BASKETBOL
Alt 06.02.2008, 13:52   #1661
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BASKETBOL

Valla Ben Basketbolla Pek Ilgilenmem Benim Isim Gücüm Futbol(Sivasspor) ama Güzel spor yani bende elimden geleni yapicam
sivaslimete isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslimete'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.02.2008, 13:54   #1662
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Pfeil --->: BASKETBOL

Alıntı:
sivaslimete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla Ben Basketbolla Pek Ilgilenmem Benim Isim Gücüm Futbol(Sivasspor) ama Güzel spor yani bende elimden geleni yapicam
Basketbol ile ilgili haber ve yorumlarını bekliyoruz......
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda nuri_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: BASKETBOL
Alt 06.02.2008, 14:13   #1663
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1502 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: BASKETBOL

Alıntı:
nuri_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Basketbol ile ilgili haber ve yorumlarını bekliyoruz......
Vay be senin bu yazin benim gencligimi andirdi. Bende böyle yaziyodum . Senin gelecekte Basketbolla ilgilenmeni bekliyorum, iyisin ama daha iyi olabilirsin . Kim tutar be seni
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TracyMcGrady58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: --->: BASKETBOL
Alt 06.02.2008, 14:23   #1664
nuri_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 976 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Pfeil --->: -->: --->: BASKETBOL

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vay be senin bu yazin benim gencligimi andirdi. Bende böyle yaziyodum . Senin gelecekte Basketbolla ilgilenmeni bekliyorum, iyisin ama daha iyi olabilirsin . Kim tutar be seni
güzel temennilerin için tşk...senden iyi değilim...senin gibi usta dururken ben sadece yardımcı olabilirim......
Alt 06.02.2008, 15:23   #1665
nuri_58
Usta Yiğido

Basketbol ve Futbol el ele hep beraber gönül gönüle nice bilgilere......
NOT:biraz kötü oldu aklıma geldi yazıyım dedim...
-->: BASKETBOL
Alt 06.02.2008, 16:53   #1666
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1502 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASKETBOL

Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol takımı antrenörü Ergin Ataman, Opel Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakipleri olan Efes Pilsen'i eleyeceklerini savundu.

Ankara'da yapılacak sekizli finalde çeyrek finalde Efes Pilsen ile 8 Şubat Cuma günü karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takımın antrenörü Ataman, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi durumda olduklarını ve Efes Pilsen'i eleyeceklerini dile getirdi.

Efes Pilsen ile yapacakları karşılaşmayı erken final olarak nitelendiren başarılı antrenör, “İki takım da kupanın en büyük favorisi. Finale kadar üç maç yapacağız ve hepsini kazanmak zorundayız. Bu yüzden her maçı final olarak ele alabiliriz. Efes Pilsen de bizim kadar kupanın favorisi. Her iki ekip kupayı kazanmak istiyor” dedi.

Takımına güvendiğini belirten tecrübeli antrenör, şöyle devam etti:

“Takımımızın moral ve motivasyonu üst seviyede. Herhangi bir sıkıntımız yok. Maçları Ankara'da oynayacak olmamız bizim için büyük bir avantaj. Başkentteki taraftarlarımız takımlarına kavuşacaklar, dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum.”

Kupada mücadele eden 8 takım içinde Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom gibi güçlü rakiplerin bulunduğunu, ancak maçları teker teker düşündüğünü ifade eden Ataman, “Geçtiğimiz hafta Mersin'de çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Yükselen bir performansımız var. Bunun kupaya yansıyacağını düşünüyorum. Takımımızda herhangi bir sakatlık ve sorun yok. Oldukça iyi durumdayız. 8 Şubat Cuma günü Efes Pilsen karşısında güzel bir oyun ve iyi bir skorla tur atlayacağımızı düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TracyMcGrady58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.02.2008, 09:33   #1667
nuri_58
Usta Yiğido

Her şey kupa için
Ankara´da yarın başlayacak Opel Türkiye Kupası öncesi heyecan dorukta. İlk günkü dev maç öncesi Beşiktaş coachu Ergin Ataman, ?Efes´i eleyeceğiz? dedi.
7.2.2008

İki takım da iddialı
Basketbolda yarın başlayacak, Fenerbahçe, Telekom, Efes Pilsen, Beşiktaş, Karşıyaka gibi favorilerin yanı sıra, Banvit, Oyak Renault ve Alpella’nın da mücadele edeceği Opel Türkiye Kupası öncesi takımlar son hazırlıklarını tamamlıyor. İlk günkü çeyrek finalde ise tüm gözler Beşiktaş-Efes Pilsen maçında olacak. Siyah-Beyazlı ekibin Coach’u Ergin Ataman, “Çok iyi durumdayız ve Efes Pilsen’i eleyeceğiz” açıklamasını yaparken, Efes Pilsen Genel Menaceri Engin Özerhun da, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu dile getirdi.

‘Kupa Ankara’da kalacak’
Kupaya evsahipliği yapacak olan ve ilk gün Banvit’le karşılaşacak Türk Telekom da iddialı. Cezası nedeniyle ilk iki maçta tribünde olacak olan coach Ercüment Sunter, “Ben taraftarımızın da desteği ile coşacak olan takımıma güveniyorum. Kupanın Ankara’da kalması için elimizden geleni yapacağız” dedi. Çeyrek finalin ilginç eşleşmelerinden biri de Fenerbahçe ile pilot takımı Alpella arasında oynanacak. Ligin ilk yarısında Fenerbahçe’yi yenip herkesi şaşırtan Alpella’nın Ankara’da bir sürpriz daha yapıp yapmayacağı merak konusu.
Alt 07.02.2008, 09:33   #1668
nuri_58
Usta Yiğido

Çeyrek final mücadelesi
FIBA Avrupa Bayanlar Kupası'nda çeyrek finale yükselme mücadelesi veren ekiplerimiz; Galatasaray ve Botaş, bugün rövanş maçına çıkıyor.
7.2.2008

FIBA Avrupa Bayanlar Kupası’nda çeyrek finale yükselme mücadelesi veren ekiplerimiz; Galatasaray ve Botaş, bugün rövanş maçına çıkıyor. İlk maçında Fransız Tarbes’i 20 sayı farkla (61-41) yenen Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda oynayacağı maçta rakibine 19 sayı farkla yenilse bile tur atlayacak. Botaş ise çeyrek finale yükselmesi için Hırvat ekibi Gospic’i en az 4 sayı farkla mağlup etmesi gerekiyor.
Alt 07.02.2008, 09:34   #1669
nuri_58
Usta Yiğido

MHK'da deprem
Türk basketbolunun başarılı hakemlerinden Fatih Dalay ve Ufuk Akyüz, MHK çatısı altında hakemlik yapmama kararı aldı.
7.2.2008

Türk basketbolunun başarılı hakemlerinden Fatih Dalay ve Ufuk Akyüz, MHK çatısı altında hakemlik yapmama kararı aldı. Türkiye Kupası maçları sırasında Ankara’da yapılacak olan seminere hakemlerin kendi paraları ile katılmalarının istenmesi, atamalarda objektif kriterlerin uygulanmaması, federasyonun ilgisizliği, alınan karara gerekçe gösterildi. Akyüz ve Dalay, şehir dışı maçlarda bile otel taleplerinin kabul edilmediğini dile getirdiler.
Alt 07.02.2008, 09:35   #1670
nuri_58
Usta Yiğido

Ataman turdan emin
Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol takımı antrenörü Ergin Ataman, Opel Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakipleri olan Efes Pilsen'i eleyeceklerini savundu.
6.2.2008

Ankara’da yapılacak sekizli finalde çeyrek finalde Efes Pilsen ile 8 Şubat Cuma günü karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takımın antrenörü Ataman, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi durumda olduklarını ve Efes Pilsen’i eleyeceklerini dile getirdi.

Efes Pilsen ile yapacakları karşılaşmayı erken final olarak nitelendiren başarılı antrenör, "İki takım da kupanın en büyük favorisi. Finale kadar üç maç yapacağız ve hepsini kazanmak zorundayız. Bu yüzden her maçı final olarak ele alabiliriz. Efes Pilsen de bizim kadar kupanın favorisi. Her iki ekip kupayı kazanmak istiyor" dedi.

Takımına güvendiğini belirten tecrübeli antrenör, şöyle devam etti: "Takımımızın moral ve motivasyonu üst seviyede. Herhangi bir sıkıntımız yok. Maçları Ankara’da oynayacak olmamız bizim için büyük bir avantaj. Başkentteki taraftarlarımız takımlarına kavuşacaklar, dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum." Kupada mücadele eden 8 takım içinde Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom gibi güçlü rakiplerin bulunduğunu, ancak maçları teker teker düşündüğünü ifade eden Ataman, "Geçtiğimiz hafta Mersin’de çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Yükselen bir performansımız var. Bunun kupaya yansıyacağını düşünüyorum. Takımımızda herhangi bir sakatlık ve sorun yok. Oldukça iyi durumdayız. 8 Şubat Cuma günü Efes Pilsen karşısında güzel bir oyun ve iyi bir skorla tur atlayacağımızı düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basketbol