hakeme ragmen güzel oynadık,acil forvet şart iş bitirecek forvetimiz olsaydı hakeme ragmen 8 kişiylede bu maçı alabilirdik utakadan bize fayda yok acil forvet transferi şart,atıf top ayağına geldimi bırakma bilmiyor topla çok oynuyor uyarılması lazım,defans oyuncularımız ileri çıktımı geri dönüşlerde agır kalıyorlar,cicinhoda kulaklarını çekmek lazım saha içerisnde öyle tepki verilmez top yere atılmaz el oglu acımaz gösteri verir kırmızı kartı
burak ve halis maçı katletti söylenecek fazla bişey yok açıkçası...Ve ayrıca biz tutkun olmadığımız sürece daha çoook maçlar kaybederiiz çook kafamızı duvarlara vururuz...Ahh bi rumspora yapalardı böyle bişey de bi görseydik..Ama bizim taraftarlık hep lafta kahretsinki hep lafta o niye öyle bu niye şöyle icraat ?
Kocaman bir ''0'' o yüzden yazık gerçekten çok yazıık...
gardasim,
Ziyanin söylediklerine 100 de 100 Katiliyorum amaaaaaaaa......
Kadirin söylediklerine HIC katimiyorum HIC bir zaman katilmam cünkü bize göre Futbolcu deyil!!!!
( neden az gören var burda anlamadim gitti )
cok sükür bu Hafta oynnamiyacak ve görun BU KADIR ARAMAYACAZZZ haberiniz ola
arkadaş lar biraz objektif olalım lutfen ya maçts bence sadece costanin pozisyonunda bişey yoktu penaltı ve Kart verdi. cicinyo profösyenellik adı altinda ahlaksız davranışları devam ediyor geç bile kaldı atılmak için. ..ümit burağı gereksiz çekiyor...biraz kulakları çekilmeli ilk yarı müthiş oynadık yüzde 63 topla oynama ikinci yarı adam eksikliğimiz yüzünden gs oynadı ama en azından maçın hakkı beraberlikti:(
heyyy agzina ve ellerine saglik gardasim,,,,,
aynen tek Costanin pozisiyon biseyy yoktu Bir Penalti bize ve GS de vermedi......
Cincinho yapti hareket kendise HIC YAKISMADI!!!
Aydina ilk yari Yapti Faul ( hakem vermedi ) bizim Defans nerdeydi acabaaaaa??? Resmen uymuslar ve ne oldu *** Burak Gol atti.....
Atif ve Aydin yine artistlik yapti....
Kadire bisey demiyorum cünkü FUTBOLCU deyil!!!
saga sola kosiyo ama sonuc her zaman ki gibi 0!!!
ikinci yari onun yerine Mehdi oynasaydi keske ama kime diyorum...
Hocam sen böyle kritik mac neden gec deysikleri yapiyorsun??? Bu 3 Puan kayip tek Hakeme yükleme biraz da kendine sor niye 3 Puan verdik hele ilk yari 100 de 63 topla oynama bu biraz ilginc.......
neyse vazla uzatmalim simdi bu Cuma günü MUTLAKA 3 Puan sart!!!