Sayın Yöneticiler;
Bizalr Anadolu takımlarını sonuna kadar takip eden ve destekleyen kişileriz.Umarım Sivasspor geçmiş senelerde yaptığı Avrupa maçlarındaki acemiliği bu sene yapmaz.Transfermi olur Hoca mı olur bişeyler yapsında bu sene Avrupa maçlarında hiç değilse bir iki tur atlasın.Bizler yanınızdayız
Biz Gurbette olan Sivaslilar, ancak bu kadar yakinlastirilabilirdi Sivas a ve Sivasspor a, onun icin cok ama cok TESEKKÜR ler tüm emegi gecen Insanlara!!!
Iyiki varsiniz, iyiki bu siteyi kurdunuz, SAOLUN, VAROLUN
Bu Konuda Yadigar Barcin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ben bu siteye üye oldugumda 20 üye ya vardi ya yoktu sitenin ilk üyelerinden oldugum icin gurur duyuyorum
su anda 50binin üzerinde üyemiz var ama sunuda belirtmek isterim sitenin üyesi cogaldikca kalitesi düsüyor buda bi gercek yani demek istedigim küfürlü konusmalar birbirine satasmalar bize yakismiyo biz bir aileyiz
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivaslihakan'a Teşekkür Ediyor...
ben bu siteye üye oldugumda 20 üye ya vardi ya yoktu sitenin ilk üyelerinden oldugum icin gurur duyuyorum
su anda 50binin üzerinde üyemiz var ama sunuda belirtmek isterim sitenin üyesi cogaldikca kalitesi düsüyor buda bi gercek yani demek istedigim küfürlü konusmalar birbirine satasmalar bize yakismiyo biz bir aileyiz
bu olay her tür sitede oluyor kardeş.site büyüdükçe zaptetmesi zorlaşıyor.benimde bir sitem var ve sadece benim girdigim ve haber ekledigim zamanları hatırlıyorum şimdi 5 bin ve üzeri kişi giriyor 75 bin üyeyi geçti kontrol etmesi gerçekten zor.hergün en az 4-5 tane özel mesaj konu raporları vs vs derken iş çırgırından çıkıyor dogal olarak
biz her tarafta varız sivaslının olmadığı yer yok yalnız destek dedimmi yokuz işte bu bizi üzüyor ah birde hep beraber destek olsak varya bizi kimse tutamaz asıl mesele burda işte birliğimiz için hep beraber olmalı vede şu bizi çekemeyenlere dersimizi vermeliyiz