Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yazıcıoğlu`nun Helikopteri Düştü!
Alt 26.03.2009, 22:31   #161
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yazıcıoğlu`nun Helikopteri Düştü!

RABBİM MUHSİN REİSİ BİZE VE ÜLKESİNE BAĞIŞLASIN 2 GÜNDÜR AĞLAMAKTAN VE DUA ETMEKTEN YORULDUK UMUTLARIMIZ TÜKENDİ LÜTFEN ALLAHIM REİSİMİZİ KURTAR VE KOLLA O BU ÜLKENİN ÇOK SEVDİĞİ HERKES TARAFINDAN SEVİLEN HER GÖRÜŞTEN İNSANIN SAYGI VE SEVGİ DUYDUĞU MERT ADAM GİBİ ADAM BİZİM CANIMIZ REİSİMİZ LÜTFEN REİS SESİMİZİ DUY VE BİZE GERİ DÖN TÜM DUALARIMIZ SENİN VE ANINDAKİ ARKADAŞLARIN İÇİN RABBİM HEPSİNİ KANATLARININ ALTINDA SAKLASIN REİS SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 22:35   #162
ÇAĞLAR GİYİM
Yiğido

ÇAĞLAR GİYİM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 ÇAĞLAR GİYİM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BAŞKANIM SEN HER ŞEYE KATLANDIN İNŞALLAH SAG SALİM DONERSİNİZ
Alt 26.03.2009, 22:40   #163
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ.AĞLAMK YIKILMAK YAKIŞMAZ BİZE BİLİYORUM.NAPAR BENİM KOCA REİSİM O KARLI DAĞLARDA.DÜŞÜNDÜKCE DELİRİYORUM.BİLMİYORUM BEN NİYE BURDAYIM.DÜŞÜNDÜKCE ÖZLÜYORUM.REİSİM SEN AĞLAMAK YAKIŞMAZ DERSİN BİZE AMMA BEN YİNEDE AĞLIYORUM.TUTAMIYORUM KENDİMİ REİSİM.SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM.ÇATAL YÜREKLİ REİSİM.NOLURSUN GEL GELMENİ DİLİYORUM.BIRAKMA BİZİ.Bİ UMUTTUR BEKLİYORUM.YÜREĞİM YANIYOR REİSİM BEN ÜŞÜYORUM.NOLUR BIRAKMA BİZİ...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 22:49   #164
esse_58
Yeni Yiğido

esse_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esse_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

allahım korusun senı yıgıdım basbugum
esse_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 22:50   #165
NETLOG
Yiğido

NETLOG - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 84 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 NETLOG FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başkanımız 8 canlı burdan da sağ sağlim kurtulcaktır ooo çünkü yigidodur yigitdir!!!!!!!!!!!!!!!!
Alt 26.03.2009, 22:51   #166
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YAZIKKKK KOSKOCAMAN BIR YAZIK BEN MUHSIN YAZICIOGLUNUN SIYASI GORUSLERINE KATILMIYOM LAKIN SEVERIM HAS INSANDIR .. MERAK EDIYORUM BIR DENIZBAYKAL KAYBOLSA NE YAYGARA KOPARIRDILAR YAV NIHAYETINDE BU BI INSAN YA KIM OLURSA OLSUN BIZIM DEVLETIMIZ BUKADARMI ACIZYA INANIN UTANIYORUM BU FRANSADA OYLE BI KAZA OLSA INANIN EN FAZLA YARIM SAAT SURERDI KAZAZEDEYE ULASMAK BIZ BI CANIMIZI BI INSANIMIZ HATTA BES INSANIMIZI DAGLARA EMANET ETMISIZ KARDA KISTA ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN KRIZIN EKONOMININ TEKNOLOJISININ CANI CEHENNEME GUYA LAFTA BUYUK VE GUCLU BI ULKEYIZ LANET OLSUN BOYLE DIYEREK MILLLETI KANDIRANCALRA NASIL BI BUYUKLUKSE KARMAKARISIK KOKUSMUS BI DUZENLE YONETILIYOZ HIC BI KONUDA DENEYIMIMIZ YOK NE SAGLIK EKIBI NE ARAMA KURTARMA NEDE PROFESYONEL YONETICIMIZ VAR HEPSI OKUZ KOLTUK DAVASINDA SECIM MEYDANLARINDA BIRBIRINE ATIP TUTAN BU KANET INSANLAR BES KISIYE ULASAMZKEN BIZIM ULKEMIZI NASIL HANGI MANTIKLA MUASIR MEDENIYET LER SEVIYESINE ULASTIRABILIRKI SANMIYORUM SUNU COK IYI ANLADIMKI HEPSI AYNI HALT BUNLARIN BUNLARDAN BI FAYDA YOK VATANA MILLETE CAHILLERIN ELINDE YONETILIYOZ AMMA ALLAHU TEALA NE DIYOR NEYE LAYIKSANIZ O SEKIL YONETILIRSINIZ
BIZ DE BU CAHILLERE LAYIGIZ DEMEKKI
TEKRAR YAZIKLAR OLSUN DIYORUM DIYECEK BASKA BI SEY YOK......
Alt 26.03.2009, 23:00   #167
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BIRSEY DAHA EKLEMEK ISTIYORUM SAKIN OLAKI HIC BI GERI ZEKALIBU OLAYI SIYASI OLARAK YORUMLAMASIN O INSANIN TARAFTARI OLSAN BILE BUGUN INSAN OLMAK GEREK PARTIZAN DEGIL ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN YARATILANI SEVERIZ YARADANDAN OTURU DUSTURUNA UYUP SAKIN VE AKLI SELIM YAZILAR YAZALIM BIZ SIVASLILARA BU YAKISIR.....
Alt 26.03.2009, 23:37   #168
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allah'tan umut kesilmez...dualarımız sizinle...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 23:37   #169
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BBP'li adaydan ŞOK İDDİA

BBP'li başkan adayı Mustafa Çolak, Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesiyle ilgili tüyler ürperten bir iddiada bulundu.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte içerisinde 6 kişinin bulunduğu helikopteri arama çalışmaları devam ediyor.

Helikopterin, Çağlayancerit ilçesine indikten sonra yakıt ikmali yapmak için Kahramanmaraş Havaalanı'na hareket ettiği ve 1,5 saat sonra tekrar ilçeye dönüp beklemeden tekrar havalandığı öğrenildi.

Devlet Hava Meydanı kule yetkililerinden edinilen bilgiye göre; pilot Kaya İstektepe'nin kullandığı helikopter hava meydanında bulunan Petrol Ofisi'nden yakıt aldıktan sonra tekrar Çağlayancerit'e hareket etti. Helikopterin alana iniş ve kalkışı kule kayıtlarına da yansıdı.

Helikopter saat 13.10'da Çağlayancerit'e inip BBP lideri Yazıcıoğlu ve beraberindekileri indirdikten hemen sonra yakıt ihmali yapmak için tekrar havalandı.

Kahramanmaraş Havaalanı'ndan yakıt aldıktan sonra helikopter Çağlayancerit'e döndü ve motorunu durdurmadan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş ve henüz ismi bilinmeyen bir kişiyi de alarak saat 14.35'de Yozgat'ın Yerköy ilçesinde düzenlenen mitinge katılmak için hareket etti. Saat 15.10 sularında da helikopterin düştüğü bilgisi ulaştı.

BBP ÇAĞLAYANCERİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇOLAK; HELİKOPTERE KİMLERİN NE AMAÇLA YAKLAŞTIĞI TESBİT EDİLMELİ"

Bu arada BBP Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Mustafa Çolak, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nu bizatihi kendisinin karşıladığını, pilotun kendisine helikopteri durdurmayacağını, yakıt ikmali yapmak için tekrar havalanacağını söylediğini aktardı.

Yaşanan elim kazadan dolayı üzüntüsünden dolayı zor konuşan ve zaman zaman hıçkırıklara boğularak ağlayan Başkan Adayı Çolak, Genel Başkanları Yazıcıoğlu'nun bir ideolojisi olduğunu ve Jandarma eski Genel Komutanı Eşref Bitlis gibi bir suikaste uğradığını öne sürdü.

Helikopterin nereye gittiği, bu süre içerisinde helikopterle kimlerin ilgilendiğinin ayrıntılı bir şekilde incelenmesini isteyen BBP adayı Çolak, günümüz uzay teknolojisi ile aradan geçen 22 saatlik bir sürede hala helikopterin izine ulaşılamamasına karşı da büyük tepki gösterdi.

KAYNAK:CİHAN HABER AJANSI
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2009, 00:16   #170
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BU TÜRKIYEDE NEDEN DAHA ÖNCE ÖNLEMLER ALINMAZ, ILLA BIRILERININ BASINA BISEY GELMESIMI LAZIM , BENCE BIR ARACIN ICINDE HER TÜRLÜ IHTIMALE KARSI TELSIZ ,TELEFON , YEDAK AKU PIL , HAVAI FISEK ,AYDINLATICI , SU ,YIYECEK GIYECEK , HER TÜRLÜ HABERLESME ARACLARININ VE HER TÜRLÜ ILK YARDIM ARACLARININ OLMASI LAZIM , VE MEVSIMINE GÖRE MESELE KISSA BATANIYE CADIR vs CEB SOBALARI , BU KONULARDA COK ACIZIZ INSALLAH BU OLAY MILLETIMIZE DEVLETIMIZE BÜYÜK DERS OLUR BU KACINCI YAA ,INSALLAH MUHSIN BASKANIM VE YANINDAKILER KURTULUR ,ALLAHTAN ÜMIT KESILMES CARESIZ BEKLIYORUZ
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
düştü, helikopter, helikopteri, kaza, muhsin yazıcıoğlu, yazıcıoğlu`nun