Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kasımpaşa 2 - Sivasspor 2
Alt 05.12.2009, 15:56   #161
58eren58
Acemi Yiğido

71 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 58eren58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kasımpaşa 2 - Sivasspor 2

devreye kadar kalan 2 maçı kazanmamız lazım yoksa buradan alınan puanın hiç bir yararı olmaz.öte yandan lig sıralamasında takımlar arasında 2 li averaja göre sıralanıyor bunuda unutmamak lazım
58eren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2009, 15:57   #162
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ersen martinin yüzünden eksik oynuyoruz
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2009, 16:03   #163
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ersen tamam kötüde Ersene pas atacak bir tane oyuncu gösterin bana ! Tek başına ne yapsın bu adam Mehmet Yıldızada senelerce aynı şeyi söylediniz. Gecen hafta kamananı gördük ayakta duramıyordu. Az da olsa destek verip şu kötü günlerden kutulmamız gerek.

Tamam Ersen faydalı olamıyor ama bu kadar ağır eleştiriyide hak etmıyor. Bu adam bjk - ts ve İspanyada öyle böyle oynamış adam. Bir tane böyle tecrübeli futbolcumuz var bu kadar ağır eleştirmeyelim.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.12.2009, 16:03   #164
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

önümüzdeki 2 mactan en az 4 puan cikartamazsak %99 küme düseriz
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2009, 16:14   #165
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ÖNÜMÜZDEKİ 2 MAÇI KESİNLİKLE KAZANMALIYIZ ÇÜNKÜ KÜME DÜŞME POTASINDAKİ RAKİPLERİMİZ BİRBİRLERİYLE MAÇ YAPACAKLAR MANİSA-DİYARBAKIR-DENİZLİ BU KALAN 2 MAÇIMIZI KESİNLİKLE 6 PUANLA KAPATMAMIZ LAZIM.........
Alt 05.12.2009, 16:26   #166
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

maca bakmadim, skoru da simdi gordum ve sevindim tabi ilk gordugumde,
ama mactan dakikalari okudum ve acikcasi cok uzuldum, kasimpasa 10 kisi kalmis, maci cevirebilirsin, ama sen git kirmizi kart gor, niye itiraz ediyorlar ki, anlamiyorum, sen cik oyununu oyna. hakeme itiraz edip belkide galibiyeti kacirdin... tabi nasil oynadilar bilmiyorum ama uzuldum acikcasi...
Alt 05.12.2009, 16:31   #167
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu takımın yeri bank asya hiç kimse kızmasın .deplasmanda rakip on kişi kalmış beraberligi yakalamışsın sarı kartın var hey adi ne diye faul yapıyorsun.bence bu hocadada iş yok.agbetu var erseni oynatıyor kadir var zita var sezer oynuyor allah aşkına sezerin kaç olumlu topu var.bu takımda sezer yasın ersen faruk da dahil kesilmeli.yoksa işte böyle rezillikle geçer lig ya düşeriz yada kıl payı kurtuluruz düşmekten.başkanım tek güvendim sensin.işe el atmanın zamanı çok geçti.bekliyoruz.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2009, 16:42   #168
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sevda58 Nickli Üyeden Alıntı
Hakem Cüneyt Çakır......................... ..................

cley Nickli Üyeden Alıntı
Kesin kırmızı kartımız var demektir Sen de kırmızı renkte yazmışsın

CLEY abi, dediklerimiz ciktiiiiiiii
Alt 05.12.2009, 17:05   #169
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kasımpaşa'dan geçen yıl deplasmanda aldığım 1 puana sevineceğim deselerdi herhalde hepimiz güler geçerdik..Ama bu yıl kazın ayağı öyle değil...Son haftaların ligde belki de en başaılı takımı olan Kaımpaşa'dan neredeyse forvetsiz alınan 1 puan hepimizi sevindirdi..Nasıl sevinmeyelim ki rakiplerinden D.bakır deplasmanda hemde senin geçen hafta yenildiğin bjk dan 1 pan alıyor...Sen de rakibinden 1 puan alıyorsun...Puan puandır arkadaşlar ...2. devre bu 1 puan belki de çok işimize yarayacak...Düşünün bir kere eğer K.paşaya yenilseydik aradaki puan farkı kaç olacaktı;şu anda kaç...İlerde ne demek istediğim daha iyi anlaşılacak...Hele devre arasına kadr şu 2-3 maçtan da ne kadar puan alırsak o kadar rahat edeceğiz...
Gardaş belki çok haklı düşünüyorsun ama bizim kızdığımız nokta bu değil. Sen rakibi 10 kişi bırakmışsın Forvetsiz oynuyorsun (bana göre), ondan sonra her düdük sesinde her şeye neden itiraz edersin her faulde hakemin başına neden dikilirsin. Biliyorsunki Cüneyt Çakır denen adam eyyamcının kartçının biri. Her çaldığı düdükte kameraya poz, caka satan birisi, sen bunu bile bile olmadık yerden kırmızı yiyor rakibi iştaha getiriyorsun. Şimdi gardaş sorarım sana Kasımpaşayı ligin 2. devresinde yeneceğinin garantisini bana verebilirmisin. Veremezsin o zaman yeneceksin o şekilde yakalamışken kardeşim, yeneceksin... Hata yapmayacaksın.. Zaten elinde bazı mevkilerde kısıtlı kadron var. Neden veriyorsun rakibe o kozu. Bak dönen top Gol oldu. Hem 10 kişi kaldık hem kırmızı yedik hemde rakibi iştaha getirdik. Ne gereği vardı o hareketin. Bizde her pozisyona itiraz eden adamlar belli. Sedat ve İbrahim Dağaşan bunların başını çekiyor. Yoksa ikili averaj çok önemli tabiki fakat biz Kasımpaşayı maç oynanmadan yendik gitti. Yok böle bişi.. Bakın Diyarbakır 11 kişi defans yaptı kalede de 2 kişiydiler!!! maçdan ekstra puan çıkardılar. İşte ben sevineceksem böyle puanlara sevinmeliyim. Yoksa deplasmanda berabere kalmışım o kadarda önemli değil benim için. Bu bizim ne kadar sünepe ne kadar seviyesiz top oynadığımızı gösterir. Gerisi benim için hikaye. Yeneceksin bu fırsatı değerlendireceksin. Onu bunu bilmem...
Saygılarımla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.12.2009, 17:10   #170
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Yılmaz Vural'ın penaltı tepkisi!
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta hakem Cüneyt Çakır'ın rakipleri lehine verdiği penaltıya tepki gösterdi..

05 Aralık 2009 , 16:42

YorumlarArkadaşına GönderPaylaş

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR■Kasımpaşa
Vural, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, Kasımpaşa'nın futbol oynama tarafında olduğunu belirterek, ''Futbol dışındaki etkenler, futbolun bilinmeyen tarafı, bugün bizim çok aleyhimizdeydi'' dedi.

Hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltıyla oyunlarını bozduğunu vurgulayan Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
''Türkiye'nin göz bebeği bir hocamızın bu kadar ucuz bir penaltıyı vermesini kendisine yakıştıramadım. Herhalde maç ona ufak geldi. Böyle bir hatayı, böyle üst düzey bir hakem yapmaması lazım. Çok iyi giderken, bu iyi gidişe çomak oldu ve bizi dağıttı. Yekta'ya gösterdiği kartlar doğruydu. Sonuçta doğruya doğru.''

İkinci devrede yaptıkları değişikliklerle sonucu değiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Vural, ''Sonradan yaptığımız değişiklerle atak yapalım dedik ama sonucu değiştiremedik. Futbol böyle güzel. Bu hafta bizi üzdü. İyi oynayanın kazanamadığı garip bir meslek bu. Umarım bu alınan bir puan, Anadolu takımlarına iki senedir keyif yaşatan bir kulübün toparlanacağı bir puan olur. Eğer bu 1 puan bu işe yaradıysa mutluyum, yaramazsa üzüntülüyüm'' diye konuştu.

Yılmaz Vural, ''Milli takım için Hiddink'in ismi geçiyor. Yabancı teknik direktöre sizin bakış açınız nedir'' sorusu üzerine, ''Türk antrenörden başka kimsenin bu işi yapacağını düşünmüyorum. Yabancıların kültürleri çok farklı. Türkiye'de bu işi yapacak çok iyi hocalarımız var. Sakın yabancı getirmesinler. En büyük tepkiyi benden görürler'' diyerek sözlerini tamamladı.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
kasımpaşa, sivasspor