Cevap: Maçı değerlendirelim...
futbol gol oyunudur..gol olmayınca oynanılan güzel futbolunda anlamı kalmıyor...kaldıki sivassporun güzel bir futbol sergilediği de yok zaten..rıza hoca mesut bakkaldan iyi hoca değildir derken ben bu sonucları bekliyerek ve bilerek söylüyordum bunu..simdi bazı arkadaslar rıza hocaya zaman werilirse bir seyler yapacaktır diyebilir demesinede mesut bakkalada bu süre werilse idi oda bunu basarabilecek kapasatide bir hocaydı..kaldıki is zaman meseleside değil..is futbolcuyu motiwe etmek maca hazırlamaktır takım içerisindeki gruplasmaları dağıtmaktır anladığım kadarıyla sivassporun futbolcu kalıtesi cok iyi değil ama inanın bu ligin en kötü takımıda değil...futbolcu kalitesi anlamında sivasspor ligin orta sıralarında yer alır bence...galatasaray be bursaspor maçları unutulmasın..o maçlarıda bu futbolcular oynamıstı..hala bursa macınıdakı sivasspor gözümün önüne geliyor...bu takımda gruplasma var ..her zaman derim ben konulara sizlerden bir adım daha uzak kalıyorum ama benım fikrim bu yönde...rıza hocamı yapacak baska birimi yapacak bilmiyorum ama bunu hallederlerse bu takım üst sıralara yükselmeye baslayacaktır....