Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas Halkı Kandırılıyor mu ? (Stadyum)
Alt 09.09.2012, 17:21   #1
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivas Halkı Kandırılıyor mu ? (Stadyum)

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son Dakika Haberi:Geçen hafta Cuma Günü bir toplantıda konuşan akp milletvekillerden birisi şu avukat olanı statyum konusunda bir açıklama yapmış;sayın milletvekilimiz statyumu ihalede kazanan firmaya(Can-Yıldırım İnşaatı Ortaklığına) yer tesliminin yapıldığını inaşaatın yakında başlayacağını söylemiş...Hayırlısı Olsun..Umarım en geç 2 yıl içinde bu inşaatı bitirirler...
Biraz önce bu konuşmayı dinleyen arkadaşla görüşme fırsatım oldu...Statyumun yer tesliminin hafta içi yapıldığını ve inşaatın yakında başlayacağını Hilmi BİLGİN söyledi dedi..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.09.2012, 09:59   #2
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Biraz önce bu konuşmayı dinleyen arkadaşla görüşme fırsatım oldu...Statyumun yer tesliminin hafta içi yapıldığını ve inşaatın yakında başlayacağını Hilmi BİLGİN söyledi dedi..
bu saatten sonra sivasta inşaat başlamaz ki ne beklemişler iki aydır. ekim demeden sivasta inşaatlar durur zaten. hilmi bilgine sorsalarmış ne beklemişler şimdiye kadar?
Alt 10.09.2012, 23:22   #3
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
.........Bugün yolum Fuar Alanına düştü...Daha doğrusu Gültepe'de bir işim vardı,gelmişken Fuar Alanına da uğrayıp Yapımı devam eden Atletizm Stadını bir görüyüm dedim..Gittim gördüm Atletizm Stadı neredeyse bitmek üzere;Tartan Pist ,Soyunma Odaları İnşaatı devam ediyordu..İnşaatı izlerken inşaatda görevli arkadaşla biraz muabbet ettik..Laf döndü dolaştı;Statyum konusuna geldi..Çünkü Atletizm Stadında çalışan görevli Statyum İhalesini kazanan Kayseri Firmalarının işbaşı yaptıklarını;inşaat için çalışmalara başladıklarını söyledi...Bir anda şaşırdım çünkü ben Statyum alanının yer tesliminin yeni yapıldığını;firmanın henüz işe başalmadığını düşünüyordum..Ayrıca ben statyumun yapılacak yerin Atletizm Stadının arka tarafı;Askeri Depoya yakın olan lan olduğunu duymuştum..Nerde çalışıyorlar diye sordum;o da Necati Erşen Anadolu Lisesinin karşısındaki alan olduğunu söyledi..Ben de buraya gittim..Gittiğimde inşaat yapılacak yerdeki otların bir kısmının inşaat için temizlendiğini gördüm..Biraz ilerde de 2-3 tane 38( Plakalı aracın orada durduğunu,arabalardan demir türünden malzeme indirdiklerini gördüm..Yanlarına gidip oradaki bir kaç görevliyle muhabbet edip kendilerine burada ne yaptıklarını sordum:Görevliler bana Buraya Stat inşaatına başlamak için geldiklerini ;yakında burasının tam bir şantiyeye dönüşeceğini söylediler...Görevlilerle yeni statla ilgili biraz muabbet ettik.....Görevli kişiler Can-Yıldırım İnşaat tarafından görevlendirilen ilk ekip olduklarını;asıl ekibin önümüzdeki günlerde burada Şantiye alanı oluşturup temel kazma;kazık çakma çalışmalarının başlacağını söylediler...Bahsettiğim yer şu anda Bilici İnşaatın Rezidans yaptığı yere de çok yakın bir yer...Önümüzdeki günlerde gerçek inşaat başlayacak;yapacak daha çok iş var;bu inşaatın temeli çok sağlam olmak zorunda ..Çünkü inşaatın yapılacağı yer çok yumuşak bir arazi;ilkbaharda amatör maç izlemeye gelirken burasının göler bölgesine döndüğünü bir çok kere gördüm...Bakalım kışa kadar temelin ne kadarını kazacaklar...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.09.2012, 23:30   #4
Ricardo Pedriel
Tecrübeli Yiğido

157 Mesajına 207 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 Ricardo Pedriel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
.........Bugün yolum Fuar Alanına düştü...Daha doğrusu Gültepe'de bir işim vardı,gelmişken Fuar Alanına da uğrayıp Yapımı devam eden Atletizm Stadını bir görüyüm dedim..Gittim gördüm Atletizm Stadı neredeyse bitmek üzere;Tartan Pist ,Soyunma Odaları İnşaatı devam ediyordu..İnşaatı izlerken inşaatda görevli arkadaşla biraz muabbet ettik..Laf döndü dolaştı;Statyum konusuna geldi..Çünkü Atletizm Stadında çalışan görevli Statyum İhalesini kazanan Kayseri Firmalarının işbaşı yaptıklarını;inşaat için çalışmalara başladıklarını söyledi...Bir anda şaşırdım çünkü ben Statyum alanının yer tesliminin yeni yapıldığını;firmanın henüz işe başalmadığını düşünüyordum..Ayrıca ben statyumun yapılacak yerin Atletizm Stadının arka tarafı;Askeri Depoya yakın olan lan olduğunu duymuştum..Nerde çalışıyorlar diye sordum;o da Necati Erşen Anadolu Lisesinin karşısındaki alan olduğunu söyledi..Ben de buraya gittim..Gittiğimde inşaat yapılacak yerdeki otların bir kısmının inşaat için temizlendiğini gördüm..Biraz ilerde de 2-3 tane 38( Plakalı aracın orada durduğunu,arabalardan demir türünden malzeme indirdiklerini gördüm..Yanlarına gidip oradaki bir kaç görevliyle muhabbet edip kendilerine burada ne yaptıklarını sordum:Görevliler bana Buraya Stat inşaatına başlamak için geldiklerini ;yakında burasının tam bir şantiyeye dönüşeceğini söylediler...Görevlilerle yeni statla ilgili biraz muabbet ettik.....Görevli kişiler Can-Yıldırım İnşaat tarafından görevlendirilen ilk ekip olduklarını;asıl ekibin önümüzdeki günlerde burada Şantiye alanı oluşturup temel kazma;kazık çakma çalışmalarının başlacağını söylediler...Bahsettiğim yer şu anda Bilici İnşaatın Rezidans yaptığı yere de çok yakın bir yer...Önümüzdeki günlerde gerçek inşaat başlayacak;yapacak daha çok iş var;bu inşaatın temeli çok sağlam olmak zorunda ..Çünkü inşaatın yapılacağı yer çok yumuşak bir arazi;ilkbaharda amatör maç izlemeye gelirken burasının göler bölgesine döndüğünü bir çok kere gördüm...Bakalım kışa kadar temelin ne kadarını kazacaklar...
25000 kişilik ise canı cehenneme
Ricardo Pedriel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ricardo Pedriel'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.09.2012, 10:19   #5
kkemal58
Yiğido

Alıntı:
Ricardo Pedriel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
25000 kişilik ise canı cehenneme
aynen katılıyorum sana...
Alt 10.09.2012, 13:19   #6
kkemal58
Yiğido

Alıntı:
Son Dakika Haberi:Geçen hafta Cuma Günü bir toplantıda konuşan akp milletvekillerden birisi şu avukat olanı statyum konusunda bir açıklama yapmış;sayın milletvekilimiz statyumu ihalede kazanan firmaya(Can-Yıldırım İnşaatı Ortaklığına) yer tesliminin yapıldığını inaşaatın yakında başlayacağını söylemiş...Hayırlısı Olsun..Umarım en geç 2 yıl içinde bu inşaatı bitirirler...
bu sene başlamasalardı seneye seçim zamanı 33.000 e çıkardı kapasite. Bürokrasi de herşey seçime endekslidir. Kimse halkı düşünmez. Seçimi nasıl kazansam ı düşünür. Dolayısıyla seneye kalsaydı keşke demek geliyor içimden.
Alt 10.09.2012, 11:02   #7
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

başlasalar ne olur..
bitirseler ne olur..
25 bin kişilik statla kimi kandırıyorsunuz.
koca Sivasspor camiası bunu kabul edermi sanıyorsunuz.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.09.2012, 15:26   #8
Ricardo Pedriel
Tecrübeli Yiğido

Başbakan Sivas'a gelip oy dilenmesin.Sahtekarlara verilecek oy yok
Alt 10.09.2012, 23:43   #9
Ricardo Pedriel
Tecrübeli Yiğido

25 bin kişilik stat yeter diyenler sivaslı değildir
Bu Konuda Ricardo Pedriel'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.09.2012, 00:36   #10
Ricardo Pedriel
Tecrübeli Yiğido

2013 u20 DÜNYA KUPASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK ŞEHİRLER

-Antalya
-Bursa
-Gaziantep
-İstanbul
-Kayseri
-Rize
-Trabzon

Etiketler
halkı, kandırılıyor, sivas, stadyum