RIZA ÇALIMBAYIN YAPACAGI İŞ DEGİL ADAM BECEREMİYOR KALİTESİ BU KADAR ZORLAMANIN ANLAMI YOK RIZANIN TAKTİGİ ÖLÜYÜ DİRİLTME TAKTİGİ
6 GOL YEMEK HER HOCAYA NASİP OLMAZ
DÖNDÜK YA BEN ARTIK HİÇ BİR YORUM YAPMAYACAM BOYKOT EDİYORUM BU YÖNETİMİDE RIZAYIDA ARTIK SİVAS SPOR'la ilgili hiç bir haberi okumayacağım taki bu futbol katilleri gidene kadar YAZIKLAR OLSUN SİZE ALDIĞINIZ PARA GÖZÜNÜZE DURUR.sizi futbolcu yapanıda size hoca diyenide Allah bildiği gibi yapsın...................
Rıza hoca bırak git artık yeter ne bu ya içeride eskişehirden 4ye dışarda kayserıden 6 ye keşke küme düsseydikte şu allahın gayserililerinden 6yedigimizi görmeseydik yazıklar olsun
YAZIK YAZIK YAZIK.6 GOL YENİLMEZ.RESMEN UTANIYORUM UTANIYORUM.DİYECEK BİŞEYDE YOK BU TAKIM KÜME DÜŞMEYE LAYIKTIR.KİMSE KALKIPTA SİVAS SİVASSPOR SEVDALISIYIM NE OLURSA OLSUN BU TAKIMIN ARKASINDAYIM GİBİ SAVSATA YAPMASIN HERKEZ KADAR BENDE SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM.AMA BU SONUÇTANDA UTANIYORUM BU TAKIMDAN DA UTANIYORUM.LİG BASLAMADAN ÖNCEDE DEDİM BU TAKIM SÜPER LİGE LÜKS TAKIM.YA ADAM GİBİ OYNASINLAR YADA S..GİTSİNLER
bukalemun he hafta renk değiştirmeyi bırakın artık. sizinle aynı memleketli olmaktan bile utanır hale geldik. nasıl bir taraftarlıktır bu? 1 hafta galip gelince yere göğe sığdıramıyorsunuz, ertesi hafta mağlup olunca yerin dibine sokuyorsunuz. son 4 haftadır yenilmiyordu bu takım. o zaman da eksikliklerini sayıp, hocayı yönetimi istifalara davet etseydiniz ya. siz ne derseniz deyin bu takım bu ligi ilk 10 da bitirecektir size rağmen.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı agumus_58'a Teşekkür Ediyor...
olur bu olur bizim amatorler arada sirada bizi boyle rezil ederler !!!
hep dusmanlarimiza agir yeniliyruz boyle trbzon 6-sivas 1 adamlara plaka cektirdik daha ne olsun kayseride bizi 6-2 yendi gotleri havaya kalkti bunu biz hep yapiyoruz bu takim bizi boyle rezil edecekse ligden çekilsin kendiliginde kume dussun yeter artik biktim ulan !!!