--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
alt iki satır bir genç kardeşimden mesaj olarak alındı, iznini almadan bana yolladığı özel mesajı adını gizleyerek yazıyorum malesef.
--------------------------------------------------------------------------------
ABI YAZIN OKUDUMDA 4.BUYUK MESELESINDE OTUR BI DUSUN DEKİ BIZ NASI 4.BUYUĞUZ NE YAPTIK DE OTUR BUNU DUSUN!!!! SIVASI HEPIMIZ SEVIYORZ AMA GENCLIĞI BU HAYALA SURUKLEMEYELIM HAYAL KIRIKLIĞNA URUCAK OLAN 10LAR..BENM 1.TAKIMIM GALATASARAY 2.SIVAS..
yukarıdaki mesaj burada yazan bir yiğidomsu aslandan hemde ultra cinsinden olanından, daha alınacak ne kadar çok yol olduğunu gösteriyor, ama biz biliyoruzki insanlar güce tapar, bu güç sivassporda ve taraftarında var, sen samiyeninde oturup bağırmaya devam et kardeşim ne işin var burada çifte kimlikle ne kendini üz ne bizi yor, en büyük biziz diye kasım kasım şişinip dolanın, yolunuz açık olsun, 2 hafta maç kaybedin bakalım ne olacak haliniz, trabzondan kötü olacaksınız.
şehrimle övünüyorum, takımımlada övünüyorum, en düşük bütçeli , teknik direktörünü bile kendi teknik yönetim kadrosundan kuran takımız, anadolunun unutulan , aç bırakılan yoksul bırakılan eğitimsiz bırakılan , nüfusunun 9 katını dışarı göçe vermiş bir şehrin insanları olarak şehrimize kimliğimize onurumuza sahip çıkmaya çalışıyoruz EVET AVUNUYORUZ DÖRDÜNCÜ BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE, AMA AYNI ANDA ÖVÜNÜYORUZ BUNDAN RAHATSIZ OLAN VARSA BUYURSUN GİTSİN BANA ANCAK BİR TIK UZAKTASIN TIK TIK İŞTE YOKSUN SİVASLIMISIN YOKSA NERELİSİN , BEN KİMLİKSİZ DEĞİLİM İSTANBULDA YAŞIYOR EKMEĞİMİ BURADAN KAZANIYORUM AMA BEN HERKESE KARŞI SİVASLIYIM DİYORUM TAKIMIMIDA TUTUYORUM. DARISI ARADA KALANLARA
Konu abircan tarafından (27.11.2006 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir..
Sebep: önml
|