ben izmitte oturuyorum ama Sivasspora tam destek veriyorum ..benim gibi nice kişiler Sivasspora tam destek veriyodur herkese teşekkür ederim..burdan sivassporun maçlarını takip ediyoruz ama tabiki sivastaki maç havası gibi olmaz ..ama biz her zaman sivassporun yanındayız .. takımımızı bu günlere getiren başta başkanımıza , yöneticilerimize , takımımızı her zaman destekleyen taraftarlarımıza ve böle bir site kurarak tüm Sivas' lıları ve Sivasspor' luları bir araya getiren sitedeki arkadaşlara teşekkür ederim ..gönlümüz her zaman Sivasspor' la
-->: Sivas Dışında Yiğidolardan Sivasspora Tam Destek
Nerde oLursaK oLaLım GÖnLümüz Her Zaman SivassporLa ...Sivasspora Tam Destek İçin Sivas Dışındaki Arkadaşlarında Sivasspora Destek Vermesini BekLiyoruz
Ailemizin temel direği.. geçmişin en güzel aynası yaşlılar.. Onlar bir tebessüm bir sevgi, bir nasihat ,sıcacık sarılış ve bir çok güzelliği en kutsal şekilde yaşatan büyüklerimizi UNUTMAYALIM...
Ailemizin temel direği.. geçmişin en güzel aynası yaşlılar.. Onlar bir tebessüm bir sevgi, bir nasihat ,sıcacık sarılış ve bir çok güzelliği en kutsal şekilde yaşatan büyüklerimizi UNUTMAYALIM...
gardaş eline sağlık güzel bi konu açmışsın yaşlıların haftasını kutlarım ve derimki yaşlılarımızı sadece bu haftada değil her zaman hatırlayalım ...SAYGILAR...
Biz il dışında yaşayan Sivaslılar ancak TRT maç görüntülerini seyrediyoruz. Dün akşam görüntülerde Hayrettin'in daha önceki maçlarda da göze çarpan sinirli ve saldırgan tavrı dikkat çekti. Milli takım oyuncusu daha profesyonel düşünmek zorundadır. Tamam Gençlerbirliği ligin en sert futbol oynayan takımı ve bu özellikleri ile rakipleri sindirebiliyor. Bu oyuna düşmemek lazım. Futbolun görsel şölenini bize izlettiren Hayrettin'in tavırlarında da olgunluk ve güzellik istiyoruz. Bu kadar saldırganlık oyun hırsı ile açıklanamaz. Maçı çıplak gözle seyreden arkadaşlar 90 dakikadaki yorumu yaparlarsa sevinirim. Bir futbolcunun yapacağı en büyük kötülük futbol dışı nedenler ile oyun dışı kalmasıdır. Lütfen DİKKAT!
Biz il dışında yaşayan Sivaslılar ancak TRT maç görüntülerini seyrediyoruz. Dün akşam görüntülerde Hayrettin'in daha önceki maçlarda da göze çarpan sinirli ve saldırgan tavrı dikkat çekti. Milli takım oyuncusu daha profesyonel düşünmek zorundadır. Tamam Gençlerbirliği ligin en sert futbol oynayan takımı ve bu özellikleri ile rakipleri sindirebiliyor. Bu oyuna düşmemek lazım. Futbolun görsel şölenini bize izlettiren Hayrettin'in tavırlarında da olgunluk ve güzellik istiyoruz. Bu kadar saldırganlık oyun hırsı ile açıklanamaz. Maçı çıplak gözle seyreden arkadaşlar 90 dakikadaki yorumu yaparlarsa sevinirim. Bir futbolcunun yapacağı en büyük kötülük futbol dışı nedenler ile oyun dışı kalmasıdır. Lütfen DİKKAT!
hayrettin oyunun psikolojisiyle bi kaç agresif hareket yapmış olabilir ama efendiliği ve tavırlarıyla bence iyi bi futbolcu ama inanın okadar faule maruz kaldıki sonuçta oda insan benim düşüncem agresif değil sadece hırs...