Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2013
Alt 24.07.2013, 21:53   #1711
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Transfer-2013

İbricic boşta mı Sivasspor'un orta sahada 10 numara ihtiyacı mı var yönetim almıyor mu? yoksa düşünmüyor mu? Allah'ım sana geliyorum.
Alt 24.07.2013, 22:06   #1712
34yigido34
Tecrübeli Yiğido

185 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 34yigido34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İbricic boşta mı Sivasspor'un orta sahada 10 numara ihtiyacı mı var yönetim almıyor mu? yoksa düşünmüyor mu? Allah'ım sana geliyorum.
ibricic sivasa gelse ermanın yerini doldurur
34yigido34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2013, 22:13   #1713
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

orta saha ve forvete ihtiyaç var o denen brezilyalı bizim ligimizde iş yapmaz çok yumuşak oynuyor bence fenerden cernat alınmalı çünkü fb de forma şansı bulmaz forvete iyi bir yabancı iş bitirici olmalı...

abdulkadiri ben daha genç sanıyordum ama 27 yaşındaymış patlama yapabileceğini sanmıyorum...

rengifo videolarını izledim bence yetersiz...
Alt 24.07.2013, 22:18   #1714
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

yönetimin transfer yapacagını zannetmiyorum yarı devrede takviye yapılabilir
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2013, 22:20   #1715
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İbricic boştaymış harbiden. Yönetim duy sesimizi İbricic'i getir bize yaramıza merhem olur süper topçu
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2013, 22:32   #1716
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 739 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
orta saha ve forvete ihtiyaç var o denen brezilyalı bizim ligimizde iş yapmaz çok yumuşak oynuyor bence fenerden cernat alınmalı çünkü fb de forma şansı bulmaz forvete iyi bir yabancı iş bitirici olmalı...

abdulkadiri ben daha genç sanıyordum ama 27 yaşındaymış patlama yapabileceğini sanmıyorum...

rengifo videolarını izledim bence yetersiz...
Fener'den Cernat mı? ne zamandır fenerde? Cernat Rıza Hoca'nın topçusu dostum.
Alt 24.07.2013, 22:36   #1717
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fener'den Cernat mı? ne zamandır fenerde? Cernat Rıza Hoca'nın topçusu dostum.
düzeltmen için teşekkür ederim gardaşım holmen diyecektim karıştırdım..
Alt 24.07.2013, 22:37   #1718
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar DEL PİERO ile görüştüğümüz haberi doğru..sağlam kaynaklardan az önce öğrendim...teklif yapılmış..
Del Piero en son Sdney kulubündeymiş 1 yıl daha anlaşma varmış ama opsiyonu Del Pieroya bağlıymış yani isterse kalırmış..Carlos devreye girmiş zaten...hafta sonuna netleşecekmiş...Yani her an her şey olabilir...
Umarım u hafta sonu gerçekleşir bazı transferler bir de del piero nun yerine ibricic tercihimdir.
Alt 24.07.2013, 22:57   #1719
5sekız
Yiğido

86 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 5sekız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ıyı olur ınsallah hersey
5sekız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2013, 23:13   #1720
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
mrhgnr58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.....Transfermark taki oyuncu denenen Fatih diyorlar..Arkadaşlar bu nasıl santrafor Almanaya daki altyapısında oynadığı takımlarda bile golü yok...Türkiye liginde de bazı takımların kadrosunda yer almış ama son 5-6 yılda fazla maç oynamamış bu bir,2. si de oynadığı son 7 yılda attığı gol sayısı sadece 5...Bu oyuncuyu kim tavsiye etmiş acaba çok merak ettim..Sivasspor gol atamayan santraforu mu deniyor biri bana bunu anlatsın..Bu tür oyuncuları kampta deneyeceğimize Türkiye u-18,u-19, şampiyonlarına bu işi bilen scot adı verilen maç izleyen menecerler ,ya da ülkemizde yapılan u-20 Dünya şampiyonasını yeni teknik ekibimiz (Spor Direktörü Murat,Kaleci antrenörü Murat,yeni Türk antrenörümüz (Sakaryalı olan) adını hatırlayamadım gibi kişilerden oluşan bir ekip şampiyonaya katılan 24 takımı mercek altına alıp bu takımlardan takımımıza ve bütçemize uygun 1-2 tane yabancı oyuncu alında fena mı olurdu..Daha önce yapamadıklarını şimdi yapıyorlar..Kampta oyuncu denemeye başladılar ;bakalım daha kaç tane oyuncu deneyecekler...Sen gözünün ünündeki U-20 Dünya Kupasını izlemiyorsun sonra kampa simsarların gönderdiği oyuncuları denemeye alıyorsun..Bu ne lahana bu ne şiş kebap!Sivassporda yanlışlıklar lig başlamadan patlak vermeye başladı....En basiti Kayserisporda bu işleri Süleyman Hurma ve ekibi tarafından çok güzel yapıyorlar..Yıl içinde belirlenen gurbetçi oyuncular ve yabancı oyuncular belirli aralıklarla takip ediliyor teknik kadroya da son kez izletilip sonra transfer ediliyor..Kayserisporun son yıllarda aldığı yeri ve yabancı oyunculara bakılırsa ne demek istediğim daha iyi anlaşılır..Sivassporda böyle bir yolu denemeli....Kendi yağıyla kavrulan her takım bence bu yolu denemeli...İnşallah alınan oyuncular ve son transferler tutarda sivasspor bu yılda istenen yere gelir...Bence en doğru yol planlı ve doğru zamanda yapılan transfer çalışmalarıdır..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, baros, barosa, brezilyalı, carlos, carlosun, cedric, cicinho, cicinho’yu, gelebilir, geliyor, getiriyor, gündemde, gözdesi, istanbula, istiyor, mongongu, rengifo, rota, sivasspora, talip, transfer2013, türkiyeden, var, wasilewski, yarin, yiğidoda