Alıntı:
mrhgnr58 Nickli Üyeden Alıntı
|
.....Transfermark taki oyuncu denenen Fatih diyorlar..Arkadaşlar bu nasıl santrafor Almanaya daki altyapısında oynadığı takımlarda bile golü yok...Türkiye liginde de bazı takımların kadrosunda yer almış ama son 5-6 yılda fazla maç oynamamış bu bir,2. si de oynadığı son 7 yılda attığı gol sayısı sadece 5...Bu oyuncuyu kim tavsiye etmiş acaba çok merak ettim..Sivasspor gol atamayan santraforu mu deniyor biri bana bunu anlatsın..Bu tür oyuncuları kampta deneyeceğimize Türkiye u-18,u-19, şampiyonlarına bu işi bilen scot adı verilen maç izleyen menecerler ,ya da ülkemizde yapılan u-20 Dünya şampiyonasını yeni teknik ekibimiz (Spor Direktörü Murat,Kaleci antrenörü Murat,yeni Türk antrenörümüz (Sakaryalı olan) adını hatırlayamadım gibi kişilerden oluşan bir ekip şampiyonaya katılan 24 takımı mercek altına alıp bu takımlardan takımımıza ve bütçemize uygun 1-2 tane yabancı oyuncu alında fena mı olurdu..Daha önce yapamadıklarını şimdi yapıyorlar..Kampta oyuncu denemeye başladılar ;bakalım daha kaç tane oyuncu deneyecekler...Sen gözünün ünündeki U-20 Dünya Kupasını izlemiyorsun sonra kampa simsarların gönderdiği oyuncuları denemeye alıyorsun..Bu ne lahana bu ne şiş kebap!Sivassporda yanlışlıklar lig başlamadan patlak vermeye başladı....En basiti Kayserisporda bu işleri Süleyman Hurma ve ekibi tarafından çok güzel yapıyorlar..Yıl içinde belirlenen gurbetçi oyuncular ve yabancı oyuncular belirli aralıklarla takip ediliyor teknik kadroya da son kez izletilip sonra transfer ediliyor..Kayserisporun son yıllarda aldığı yeri ve yabancı oyunculara bakılırsa ne demek istediğim daha iyi anlaşılır..Sivassporda böyle bir yolu denemeli....Kendi yağıyla kavrulan her takım bence bu yolu denemeli...İnşallah alınan oyuncular ve son transferler tutarda sivasspor bu yılda istenen yere gelir...Bence en doğru yol planlı ve doğru zamanda yapılan transfer çalışmalarıdır..