Bu sezon ligde kalırız gibime geliyor.
![Smile](images/smilies/smile.gif)
4 Büyükleri saymadan Kasımpaşa, Kayseri, Eskişehir, Bursa, Antalya ve Gençlerbirliği gibi oturmuş kadrolar ve hatta bana göre Erciyes gibi takımların arasından ilk 5-6 sıra için oynamak oldukça zor olacaktır. Bence lig başladıktan 8-9 hafta sonra çoğu şey daha da netleşecek fakat herhalde yine geçen yıl gibi ilk 10 hedefi koyarız... Ama bu sefer hedefi tuttururuz...
![Smile](images/smilies/smile.gif)
Bence avrupaya gidemedikten sonra 15. lik de aynı, 7.lik de... Elbetteki federasyondan alınan paya yansıması var ama ben kendi adıma maddi kısımları pek düşünmüyorum... Bir futbolsever olarak göze hoş gelen futbol oynayan, asla ezilmeyen, hapsedilemeyen, agresif, koşan ve heyecan veren bir takım izlemek istiyorum... Takıma destek konusunda herkesin duyarlı olması lazım... Ben kendi adıma 4 maraton kombinesi alıyorum... Yiğenlere verecem... Gidip adam gibi destek olsunlar takımlarına... Ben de işlerden fırsat buldukça yanlarında olacağım inşallah... Herkes gibi benim de isteğim düşündüğümüzden daha iyi şeylerin oluşuna 4 Eylül Stadyumunda şahit olmak... Özledik o heyecanı... Herkese saygılar sevgiler kardeşlerim...