Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama Carlos'un ilk günkü demeçleriyle şimdi çok farklı:Stadyum'a ilk adım attığında şampiyon yapacağım dedi sonra şampiyon olmak için elime iyi bir kadro verilmeli dedi daha sonra bütçeye göre oyuncu alabiliyoruz dedi şimdi ise sesi çıkmıyor.Bu süreç beni endişelendiriyor.Böyle marka yapmışken sadece sağlam bir forvet ve belki orta sahaya para vermemek sezonu çöpe atmak olur ancak ben yine de umutluyum.Sonuçta transfer sezonu 6 Eylül'de bitiyor ama lige takımla oynamadan giren futbolcudan ne kadar verim alacağız soru işareti.Yönetimin Sivas'a dönene kadar(3 Ağustos) transferde sağlam,taraftarı heyecanlandıracak adımlar atması lazım.Saatlerce sitede transfer haberi bekliyoruz.Bari biri çıksın açıklama yapsın.Taraftar rahat olsun falan ne bileyim bir hareket yok.Resmi site için biriyle anlaşılmıştı.Nerde o? Hiç bir yalanlama yok,duyuru yok anca basın gününü kutluyorlar.Biraz hareket olmazsa kimsenin taraftara kombine almıyorsunuz,forma almıyorsunuz deme lüksü olmaz.Taraftarız ama bu iş biraz da gaza bakıyor.Diğer takımları kıskanmamak elde değil.Sonumuz hayır olsun...
|
Bu dediklerinde dogruluk payi oldugunu varsayarsak sana ,bana yani taraftara üzüntü hakim olur bir basarisizlikta ,ama o bir dünya stari olarak karizmasini cizdirir ve tarihin sayfalari arasinda kaybolur gider.Bu isler bu kadar basit....